Çaliklarda aziz usta boyadi diye biliyorum E46 M3 e o renk be kadar yakisiyosa MZ3 e bi o kadar yakismiyo:D
Printable View
Estoril mavi z3m coupe e uzunca bir süre kullandım, diğer arkadaşlar gibi teknik bilgiler veremem zira zayıfım bu konuda fakat, insana muhteşem keyif veren bir sürüşü var artı içi tamamen geleneksel yapılmış ve hiç bir m de bulamayacağınız kadar zevkli kullanımı var, kabin içerisinde muhteşem bir motor sesi vardı... Şiddetle tavsiye ederim...
athenadaki elamanlardna birinde vardı siyah bir tane
BMW Z Serisi Z3 3.0i 1997 Model 36.000 USD Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 99648914
Konuya devam edelim buradan
Araç 97 model şu an ***** sitede Z3 için M olmadığından 3.0 a ilan açılmış üzerinde 321 lik M makine mevcut
7000 euroya sedefli beyaza boyanmış tente isviçreden özel gelmiş
sağ önden kazası var tüfek sacında işlem varmış bunları bakımını yaptırdığı servisten bir tanıdık vasıtası ile öğrendim açıkcası büyük kaza olmadıkça umrum değil ama Z3M arıyorum artık coupe sinede pek takılmıyorum bu araçla alakalı başka bilgisi olan arkadaşlar yaza bilir mi?
36.000 usd ütopik bir fiyat tabiki de :D
adam M Z3e M paket yazmış :)
***** sitede Z3 M ilani acilabiliyor.
Roadster istersen bir arkadasimda siyah var satabilir.
dusunursen ozelliklerini vs ogrenebilirim.detayli bilgi sahibi degilim
ilandakinin hardtop u da mevcutmus aslında mantıklı olabilir içi nasıl acaba ?
eğer cabrio olur diyorsan. coilleri direkt sipariş geçmelisin :)
http://farm8.staticflickr.com/7024/6...5c390cc7_o.jpg
Dip basmam ama bir miktar net basarım zaten kısmet olur Z3 M alırsam motordan çok alt takım döşenicem arabaya :D