User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: icralık araçlar

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide çenç aracı ihaleyle satıp trafiğe çıkarmak yasak. ancak hurda olarak satılabilir

neyse yani ben ordan araç alanların sorun yaşayacağını sanmıyorum. ağlayananın malı gülene konusu yok burda. bedava almıyorlar. ben kendime almam ama alan bi kaç kişiye yardımcı oldum. kendim almama sebebimde geçmişte ne işte kullanıldığı belli değil. otoparkçıya rüşvet vermeden araca bakamıyorsun. ne çıkarsa şansına şeklinde almak zorundasın. ki ben ömrümde rüşvet verme günahını işlemedim. ondan almıyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağlayanın malı gülene yaramaz demişler birdaha düşün derim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ç. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağlayanın malı gülene yaramaz demişler birdaha düşün derim..
    O malı ben almadım, sen almadın, o almadı. Adamın borçlu olduğu kişiler nasıl alacak parasını? Bu yüzden belki de onlarda borçalanacak, icralık olacaklar paraları olduğu halde.............
    Ben o malı gülerek değil, istediğim için, beğendiğim için alıyorum ayrıca öteki tarafa da yardım ediyorum dolayısıyla.......
    Okumadan imzalamam.....

ramco 06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunah olmaz bencede aglayanİn mali olayi diil bu is

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - Cumleten hayırlı gunler, bikac arkadasla bikacgündür kafamızı kurcalayan bir konu hakkında ugrasmaktayız

Simdi bu icraalık aracları acık arttırmada satısa sunuyorlarmıs. Birkactane arac hosumuza gitti fiyatlarıda gayet uygun ; örnek acık arttırmaya cıkan fiyat 8.000tl bu aracı ihale ile alsak bize gelişi nekadar olur hani bu adamların kuru sıkıdan icerde ihalede fiyat arttırma gibi bi durumları oluyormu.

Biz bu ihaleye nasıl giricez nasıl bi yol izlicez.

ayrıca da bu ihalelerde aracı değerinden daha fazlaya çıkma ihtimali var mıdır

konuyla daha önce ilgilenenler bana yol yordam hakkında bilgi verebilirse sevinirim şimdiden sağolun
    Dediginiz acik arttirmalarda 2 turlu musteri bulunmakta biri gercek alici digeri fiyat arttirip sizden avanta almaya calisanlar. Ayrica mafyoz takilan arkadaslarda arada girebiliyo onlarda gene avantacidir. Aracin rakaminin degisikligi hic belli olmaz sizin kendinize ne deger bictiginiz ve aracin ne kadar edecegi ile alakali sizin durmanizi gerektiren bir cizgi olmali 2 kere arac almis biri olarak konusuyorum.

mumin35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ihaleye girmedne önce iyi düşün biz 2005 renault clio almıştık motor bitik çıktı .

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim dukkan komşum bu işlerle ilgileniyor güzelde kar getiriyor dıyor ama bilemiyorum kendı tanıdıgı motor ve kaporta ustası var ve kendı çekicisi var işin kurdu olmuş artık istanbula bursaya ankaraya ihalelere giriyor mafyavari adamlar karışsa giremez herhalde hatta banada demişti ben araba almadan önce gel sanada ihaleden alalım dıye ama ben bulaşmak istemedım çunku getirdiği arabaları göruyorum çoğunun parçasını çalmış oluyorlar içinde ve yedi emine taşırken her yeri çiziliyor vuruk içinde kalıyor bana göre değil yani.
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında bir tane aracım icradan gitti, mahkemeliktik, hala da devam ediyor ama aracı devlet sattı, şimdi bir de onunla uğraşıyoruz...

icralık hiç bir şeyden ben daha hayır göreni bilmiyorum, Allah uzağımda tutsun...
    Bizimde öyle bir stareximiz 2001 yılında gitti 12binTl idi,5binTL'ye gitti :/ Bende pek sıcak bakmıyorum açıkçası.
    Serdar TURGUT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar için teşekkürler hayla düşünme aşamasındayız acaba girsek alsak, nasıl cıkar felan diye araba sizde burda baya korkuttunuz

Bi arkadas aglıyanın malı gülene yaramaz demiş. Benmi aglattım bu adamı? Parasını verip alıyorum sonucta bu arabayı. Bu sacma düşünceden cıkın derim

Ense kalın olmasına kalın arkdasın arkasında baya yükseklerden adamlar varda işte prosoduru adam gibi örenelim dedik. şimdilik düşüncede kalıcak gibi bu olay teşekkürler yardımlarınız için
    #KGdetanirlar

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel dünya,yap borcu alsınlar arabanı altından satılınca ağlayanın malı mı oluyor? O borç parada kimlerin hakkı var peki onu hiç düşündünüz mü? Burda ağlayan bir tek araba sahibi diğer yanda parasını kaptıran aylarca alamayıp rezillik çeken adam ne yapsın ?

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorunu bitik olarak hesaplauıp girin.
    beyin de uçmuştur , elektrik tesisatı arızalı ve teybi felan kaybolmuştur. o şekilde hala kar ediyorsanız hayırlı olsın.
    ya da allahın sevdiği kulusunuz süper arızasız sağlan arabalardan size de bi tane düşebilirç
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunun aynısı var seytaaan dürtüyor
    #KGdetanirlar

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim de 3 ay once acik arttirmayla range rover sport ve evimiz gitmisti gecenlerde range rover'i gormustum pert bir sekilde ankara eskisehir yolundaydi.. Yukarida bir laf soyledim onu dikkate alin lutfen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim de 3 ay once acik arttirmayla range rover sport ve evimiz gitmisti gecenlerde range rover'i gormustum pert bir sekilde ankara eskisehir yolundaydi.. Yukarida bir laf soyledim onu dikkate alin lutfen..
    Gördüm gördümde, bu işle aglayan gülen alakası ne ben onu anlayamadım. Tamam allah cümlemizi korusun icralık durumlardan ALLAH kimsenin basına vermesinde. Sonucta bu adamlar aracı satıyor bende hani imkanlarımla alıyorum. şimdi öyle bi ön yargı yanlıs..
    #KGdetanirlar

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işlerle ılgıleneceksen sanayı de ıyı bır ustan olacak
    aracların anahtarı bıle yok ruhsatı yok ıhaleden alıyosn aracı cekıcı ıle alıyosn sonra plaka ruhsat cıkartıysn ondan sonra satabılırsen satarsn bı kac tanıdıgım bu ısı yapıyor ıyı para var aslında bu ıste ama dedıgım gıbı aracı yapacak saglam ustalar lazım
    Luks araclari yabanci biri alirsa, hemen kardes bizde bunun yedek parcalari var, beyin, cam acma motoru, Anahtarlari diye dusuyorlarmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kaçırdığınız bir şey var. Misal adamın 100.000TL borcu var ve ödeyemiyor. Bu durumda 100.000 TL'lik arabası yada evi elinden alınmıyor ki. Elindeki malı yok pahasına satılıyor. Misal sizin 3 hafta önce 80.000TL ye aldığınız araba borcunuza binaen 40.000TL sayılsa zorunuza gitmez mi?

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kaçırdığınız bir şey var. Misal adamın 100.000TL borcu var ve ödeyemiyor. Bu durumda 100.000 TL'lik arabası yada evi elinden alınmıyor ki. Elindeki malı yok pahasına satılıyor. Misal sizin 3 hafta önce 80.000TL ye aldığınız araba borcunuza binaen 40.000TL sayılsa zorunuza gitmez mi?
    Sözüm meclisten dışarı ama 100binlik malı sahibi 90 bine satsın acilden borcunu kapatsın o zaman, olmaz mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istisna olabilir ama her aracın da borçtan harçtan icraya düşmediğini bilmek lazım, bir gün gelirler 'senin aracın gümrük işleri eksik yapılmış' derler 'son kullanıcı olsan da araba change' derler, yani bunların yüzdelerinin de o kadar az olduğunu zannetmeyin...
    Yazdıklarınızda haklılık payı var, ancak icradan satılan araçların tamamı borç nedeniyle satılır. Bu borç bir şahsa olabilir, şirkete olabilir yada devlete olabilir. Sizin daha önce yazdığınız ve aracınızın icra dairesinden satılması durumuda borç kaynaklı. Yaptığınız kaza neticesinde bir nedenle borcunuz oluşmuş (karşı tarafın maddi hasarı, yaralanma yada ölüm tazminatı, mahkeme masrafları ve karşı taraf vekalet ücreti vs.) ve aracınız icra dairesi tarafından satılarak paraya çevrilmiş. Bu borç haklı yada haksız nedenle oluşmuş olsun sonuçta borç. Bir kişi dolandırılır haklılığını ispatlayamayıp haksız duruma düşebilir ve malı icradan satılabilir. Kimse bunun olmasını istemez ancak maalesef olabiliyor. Yaşadığınız sıkıntı için ayrıca geçmiş olsun, davanın devam ettiğini söylediniz, haklıysanız umarım haklılığınızı kanıtlarsınız.

Gümrükte yanlış yada eksik beyan, eksik ÖTV yada KDV yatırma, change, sahibi bulunamayan çalıntı gibi nedenlerle yapılan satışları TASİŞ organize eder. Bu satışlar Tasiş şubelerinde ilgili mevzuata uygun olarak yapılır, icradan yapılan satışlarla hiçbir ilgisi yoktur.

Son olarak bende icradan satılan bir malı kesinlikle almam.

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı officer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sözüm meclisten dışarı ama 100binlik malı sahibi 90 bine satsın acilden borcunu kapatsın o zaman, olmaz mı ?
    Hic ticaret yaptinmi bilmiyorum ama o is oyle olmuyor, olucak olsa kimse zaten hacizlenicek malini satmamazlik yapmaz..

Bence aglayanin maliyla gulunmez, hakimmisiniz savcimisiniz ne kadar rahatsiniz insallah sizden cikmaz.. Etme bulma dunyasi insallah ayni duruma dusmezsiniz..

Hakli veya haksiz adamin 10 liralik malik 5liraya satiliyor adamin 10 lira edicek seyini 5 liraya aliyorsunuz sonra ben parasini verdim beni baglamaz.. Neyin parasini verdin? O adamin hakki yenmiyormu? Sen o hakki yemeye vesile olmuyormusun?

Ucuz mal alma sevdasi mantigin vijdanin onune geciyor bazi arkadaslarda.. Bence kafayi 5 liralik araci 3liraya almaya yorucaginiza 2 lira fazla kazanip oyle binmeye yorun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)