User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: icralık araçlar

yasin_oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı officer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sözüm meclisten dışarı ama 100binlik malı sahibi 90 bine satsın acilden borcunu kapatsın o zaman, olmaz mı ?
    İmkan dahilinde olamaya bilir belkide niyetlendi böyle birşeye satamadı. Bence çok ince bir çizgi bu alıp ya da almamak..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2004 yılında bende 99 model a6 2.5 tdi aldım türkiyede nadir az olan bir seri a6 nın..
    başımızada gelmeyen kalmadı dayım antalya yolunda köpeğe çarptı arabanın önü dağıldı..
    ben tarabya sahil yolunda az kalsın denize uçuyordum ağaca vurdum yoksa şimdi yokdum.. benim öyle fazla takıntım yokdur ağlayanın malı gülene yaramaz tarzı ama o arabada korkdum benim kazadan sonra zaten toplayıp garaja koydum hiçde kullanmadım direk satışa çıkardım 2 ay falan garajda yattı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic ticaret yaptinmi bilmiyorum ama o is oyle olmuyor, olucak olsa kimse zaten hacizlenicek malini satmamazlik yapmaz..

Bence aglayanin maliyla gulunmez, hakimmisiniz savcimisiniz ne kadar rahatsiniz insallah sizden cikmaz.. Etme bulma dunyasi insallah ayni duruma dusmezsiniz..

Hakli veya haksiz adamin 10 liralik malik 5liraya satiliyor adamin 10 lira edicek seyini 5 liraya aliyorsunuz sonra ben parasini verdim beni baglamaz.. Neyin parasini verdin? O adamin hakki yenmiyormu? Sen o hakki yemeye vesile olmuyormusun?

Ucuz mal alma sevdasi mantigin vijdanin onune geciyor bazi arkadaslarda.. Bence kafayi 5 liralik araci 3liraya almaya yorucaginiza 2 lira fazla kazanip oyle binmeye yorun..
    Alıntı yasin_oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkan dahilinde olamaya bilir belkide niyetlendi böyle birşeye satamadı. Bence çok ince bir çizgi bu alıp ya da almamak..

Ben fikir alışverişi yapmak adına yazdım, ille böyle olsun vs diye değil. Tabiki başına gelen bilir, zordur sıkıntıdır, burada konuyu tartışıyor fikir alışverişi yapıyoruz diye yazdım bunu, oturduğum yerde rahat olduğumdan değil.

Haciz de önce uyarı filan geliyor olması lazım, haber bilgilendirme yapılıyor galiba.
    Bu tebligat yapıldığında malın değerinden ucuza gideceğini zaten biliyorsun, hacize girmeden sen kendin satsan en azından biraz daha değerinde gitse olmaz mı demek istiyorum. Yine söylüyorum oturdum yerden rahat rahat yazma durumu yok.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim de 3 ay once acik arttirmayla range rover sport ve evimiz gitmisti gecenlerde range rover'i gormustum pert bir sekilde ankara eskisehir yolundaydi.. Yukarida bir laf soyledim onu dikkate alin lutfen..
    range ve ev niye gitti sizin?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı officer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fikir alışverişi yapmak adına yazdım, ille böyle olsun vs diye değil. Tabiki başına gelen bilir, zordur sıkıntıdır, burada konuyu tartışıyor fikir alışverişi yapıyoruz diye yazdım bunu, oturduğum yerde rahat olduğumdan değil.

Haciz de önce uyarı filan geliyor olması lazım, haber bilgilendirme yapılıyor galiba.
    Bu tebligat yapıldığında malın değerinden ucuza gideceğini zaten biliyorsun, hacize girmeden sen kendin satsan en azından biraz daha değerinde gitse olmaz mı demek istiyorum. Yine söylüyorum oturdum yerden rahat rahat yazma durumu yok.
    Yok sahsi birsey tabiki yok aramizda ihtiyati hacizle gelir alir, dun teblig eder tebligat gelmeden hacize gelir..

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    range ve ev niye gitti sizin?
    biz demir işi yapıyoruz demir işi çok riskli bir iştir şöyle diyim dolara bağlıyız yani 10 dolar kazanıyorsak 10 doları tekrar demire yatırıyoruz ve dolar çok kötü düştü bizde çok açıkta kaldık sonra birden yükselince allak bullak oldu işler işçilerimize ödeyemedik paralarını ve sigortalarını onlar bizi mahkemeye verdiler ve yine ödeyemedik evimiz gitti.. Range Rover'ı alırkende bankadan kredi çekmiştik 48 aylık 38 ay'ı ödemiştik krizden dolayı 2 ay aksattık ve bankalar üzerimize çullandı.. 10 ay ödeyemedik diye 62.000 tl ye Range Rover satıldı..

Allah kimsenin başına böyle bir bela vermesin..

Ben sadece yaşadıklarımdan dolayı sizlere böyle şeyler söylüyorum "Ağlayanın malı gülene yaramaz.." diye sizin de başınıza gelebilir ama Allah Korusun..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz demir işi yapıyoruz demir işi çok riskli bir iştir şöyle diyim dolara bağlıyız yani 10 dolar kazanıyorsak 10 doları tekrar demire yatırıyoruz ve dolar çok kötü düştü bizde çok açıkta kaldık sonra birden yükselince allak bullak oldu işler işçilerimize ödeyemedik paralarını ve sigortalarını onlar bizi mahkemeye verdiler ve yine ödeyemedik evimiz gitti.. Range Rover'ı alırkende bankadan kredi çekmiştik 48 aylık 38 ay'ı ödemiştik krizden dolayı 2 ay aksattık ve bankalar üzerimize çullandı.. 10 ay ödeyemedik diye 62.000 tl ye Range Rover satıldı..

Allah kimsenin başına böyle bir bela vermesin..

Ben sadece yaşadıklarımdan dolayı sizlere böyle şeyler söylüyorum "Ağlayanın malı gülene yaramaz.." diye sizin de başınıza gelebilir ama Allah Korusun..
    bahsettiğin işte çevrem var. ve bi anda çok yükselip bi anda çok düşenide olabiliyor. ama ağlama filan yok bence olayda. bak profilinde bir sürü araba var. demekki toparlamışsınız şimdi. tabiki herkesin işleri kötü gidebilir bu yüzden hacizlenebilir. ki başımıza gelmemiş şey değil. ama ağlayanın malı gülene yar olmaz olayı değil bence bu. alan adamın sizin durumun kötüleşmesinde suçu olsa bi nebze haklısınız. ama işçilerinizinde hakkı sonuçta alacaklı olmuşlar dava açmışlar.

yani bu işte hacizlenende madur. alacağını tahsil edebilmek için dava etmekle uğraşanda madur. allah bidaha bela vermez umarım. bu ülkede bu güne kadar hiç arabası olmadan 70 senesini geçirmiş insanları düşünürsek şükür bu günlerimize.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes ağlayanın malı gülene yaramaz derse o hacizdeki araçlara talep olmaz. Sonrada talep yok zor satılıyo diye 100.000 lik malı 30.000 diyelimde satıp kurtulalım diye icra memurları düşük fiyat verir. Çok ekstrem durumlar olabiliyor tabi ama genelde o icrada satılan araçların paralarıda hak sahiplerine vereliyor.

He ben alırmıyım. Almam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle arka sağlamlığına falan fazla gerek yok , en azından her araç için gerek yok..

18 yaşımda 2 araç çıkarttım tek başıma icradan halada 1 tanesine biniyoruz 3 sened,r maşallah hiçbir sorunu yok diğerini sattım , ama şuda gerçekki 2 adet ihaleyede sokulmadım , bitanesi bmw , diğerde c3 vette idi..

ama şunuda ekliğim , icradan çok büyük bi kar elde edilmiyor artık normal bir kullanıcı için , 3-4bin ucuza geliyo orta sınıf bi araba , okadar çok galerici varki artık.. ama arkadaşım sigortadan kazalı araçları alıyor , eğer tanıdık servis usta vs. var ise gerçekten çok uyguna araçlar düşürülebilir sigortadan , yalnız bazı sigortalarda kapalı zarf usulü...

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğin işte çevrem var. ve bi anda çok yükselip bi anda çok düşenide olabiliyor. ama ağlama filan yok bence olayda. bak profilinde bir sürü araba var. demekki toparlamışsınız şimdi. tabiki herkesin işleri kötü gidebilir bu yüzden hacizlenebilir. ki başımıza gelmemiş şey değil. ama ağlayanın malı gülene yar olmaz olayı değil bence bu. alan adamın sizin durumun kötüleşmesinde suçu olsa bi nebze haklısınız. ama işçilerinizinde hakkı sonuçta alacaklı olmuşlar dava açmışlar.

yani bu işte hacizlenende madur. alacağını tahsil edebilmek için dava etmekle uğraşanda madur. allah bidaha bela vermez umarım. bu ülkede bu güne kadar hiç arabası olmadan 70 senesini geçirmiş insanları düşünürsek şükür bu günlerimize.
    İşler yoluna girdi tabii bizim aabayı alan adam bizi bulmuş bizde otelde kamaya başladık haliyde 1 ay boyunca adam geldi lobiye indik bn sizin arabayı aldım ama hata yaptım araba açık arttırmaya çıkmadı çekicinin üzerindeyken gördüm aldım ama içi pis kokuyordu yakıt hortumu patlamış radyatörler patlamış 62.000TL ye değmez bu araba lan 6 ay orda yatıyor kışı geçirdi ne bekliyosun dedim.. Adam dedi ki anahtarları alıyım o zaman dedi bende arabayı çektikleri gün vermemiştim anahtarı, anahtarı istedi..
    Adam durdu durdu halimizi görünce dedi ki ben arabayı 62.000 TL ye aldım anlaşalım size 65.000 TL ye satalım dedim La 7 milyarı ödeseydik araba hala bizde olacaktı sen neden bahsediyosun dedim..
    Adam dedi ki anahtarları alıyım dedi bende dur bekle getiriyorum dedim getirdim anahtarın tekini bak bunu serviste çıkarsan 500-750 tl arasındadır dedim ama araç otoparta olduğu için çok uğraştırırlar sizi dedim.. Gel anlaşalım sen serviste 500 TL vereceğine ver bana 1500 TL dedim al senin olsun dedim adam salak gibi baktı düşündü düşündü tamam dedi parayı verdi sonra gitti ama 2 anahtar ile dönmedi 1 anahtar ile döndü yeni arabasına

Valla içimi döktüm yaa rahatladım

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İcradan alınan araçtan olsun eşyadan olsun hayır gelmez..
    Ağlayanın malı gülene nasip olmaz..

Bu icradan alan adamlar genelde mafya ve otopark sahipleri alıyorlar..
    Araç en az 6-7 ay yatıyor zaten 8.000TL lik aracın 3-4.000 TL lik masrafı çıkar emin ol..
    aynen öyle katılıyorum .
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)