konuyu açan arkadaşa ve tüm techturkey ailesine teşekkürler. konuyu takipteyim elimden ne gelirse yapmaya hazırım .
konuyu açan arkadaşa ve tüm techturkey ailesine teşekkürler. konuyu takipteyim elimden ne gelirse yapmaya hazırım .
Gökhan çok teşekkürler öncelikle
herkes elinden geleni yapacaktır inanıyorum
konuyu takip ediyorum hesap no vs ne gerekiyorsa hemen gönderelim
Allah razı olsun lafı bile yeter![]()
Şöyle bi ürüne rastladım sahibindende...
İş görür mü acaba ?
Duymayan kalmasın işitme cihazı tekrar geldiiiii - İşitme Cihazı ve Kişisel Medikal Ürünler sahibinden.com'da - 98947338
Valla abi google'a bi baktım böle bi site buldum orda hiç 75 liraya felan yok ucuz etin yahnisi olmasın?
İşitme cihazları satış fiyat listeleri | İşitme Cihazları
arkadaslar epeydır yazamıordum ıs nedenıyle sehır dısıdnaydım hemde pesıne hawa degısımınden sanırsam grıp oldum sımdı gereklı belgelerı buraya eklıyorum hızlandırıp cozume gıdelım..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
işitme engelli insanlara işitme cihazı için rapor çıkartılıyor ve sosyal güvencesi varsa büyük bi kısmı sosyal güvence üzerinden karşılanıyor. hatta biz çıkartıyoduk raporları ki şimdi poliklliniklerden yapılıyor. rapordaki ayrıntıları bi iletebilirsen bana ilgilenebilirim.
arkadaslar edınebildiğim raporlar bunlar..
kulaklarının kalıplarıda alınmıs ama nasıl bı cıhaz kullanılması gerekıyor bı fıkrım yok..
ınceledım yazılanları ama tıbbı terımler yazıo belkı anlayan arkadaslarımız wardır bununla ılgılı..
hızlandırıp bı an once kucuk kardesımın duymasını saglayalım..
zaman ayırıp okuyanlara bıle cok tesekkur ederım arkadaslar...
![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
ben okudum ama bısı anlamadım raporlardan..
yardım konusundada zaten beledıyeye falan baswurulmus oyalayıp durmuslar..
yanı bende elımızden geldıgı kadarı ıle boyle bı yolla cozume gıtmek ıstedım..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
en kısa sürede ilgilenip bilgilendiricem sizi kurul raporlarında işitme cihazı kullanması uygundur yazıyo ve odyo testleride yapılmış şu durumda bi engel yok aslında ama yinede sorup araştırıcam.
bildiğim kadarıyla özel işitme cihazları yapılması için ufak kardeşimizin o cihazı temin ediceğimiz yere gitmesi gerekiyor bence kocaelide bu iş ile ilgili bir yer bulunup ona göre ne cihaz nasıl cihaz ne zamnda vericek nekadara vericek belirlemek mantıklı olur bende maddi yardımda bulunurum....
imza...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)