Corvette düşünürseniz Adana 'da ki 50. Yıl Özel C5 arkadaşımın, yardımcı olabilirim.
Corvette düşünürseniz Adana 'da ki 50. Yıl Özel C5 arkadaşımın, yardımcı olabilirim.
TeamPASAOGLU
STI,350Z,996 Carrera 4 olurdu tercihlerim...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
645ci alternatifinin yanında 335i öneririm bende biraz daha limitlerinizi zorlayabilirseniz..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Foruma konuyu açmakta kararsız olmamın tek sebebi senin gibi insanların vereceği bu tür cevaplardı ve beklenilen davranış senden geldi.
Foruma üyelik tarihim 17-02-2012 yaklaşık 7 aydır foruma üyeyim ve 2 ay kadarda üye olmadan forumda göz gezdirdim senin üyelik tarihine gelince 01-09-2012 daha 17 gündür foruma üyesin ama 17 günde toplam 102 tane mesaj yazmışın ben 7 aydır üyeyim 10 tane mesaj yazmışım foruma üye olmak demek mesaj yazmak zorunda olduğumuz anlamına gelmez müsait olamayabilirim internetim olamayabilir evimde olamayabilrim vs. Burası bir bilgi paylaşım platformu en çok mesaj sayısına ulaşan kişi en bilgili kişi olduğunu göstermiyor bu forumdaki samimiyeti ve sıcakkanlığı görmesem böyle bir konu açmazdım zaten.
500.000 TL param var ne alayım diye sormuyorum aradığım kriterleri ve imkanları belirttim.
Benimde şahsi fikrim herhangibir forumda birisi aynı konuyu açmış olsa ve benimde zoruma gitmiş olsa senin gibi bir mesaj yazmazdım ve fikrimi kendime saklardım.
Chevrolet Camaro 1LT 2011 Model 79.000 USD Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 96341508
hani farklı olsun dersen diye![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)