Jetta ve Polo geldi aklıma görünce ama yinede eskisine göre gayet alınabilir tipleri var.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
valla ona benziyor şuna benziyordan ziyade dediğiniz bütün araçlar polo su ds3 ü osu busu 40-50-60 bin tl lerden başlayan fiyatlardan satılırken dacia bunları 20-30 bin tl den başlayan rakamlardan satışa sunar peynir ekmek gibide satar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Havalandırma çıkışları çok eski tip geldi bana. Ayrıca yanlış anlamadıysam otomatik cam düğmeleri orta konsolda. Yine de Renault altyapısı işte, ideal bir alternatif.
arlar stoplar
loganın sanki kianın modeline benziyo.
sanderonunkide sanki ds3 gibi.
arabalar gene yuksek. ozellikle oturma pozisyonu sanki oklava monteli gibi..
şirket pedere vermiş 1.2 sandero behh ki ne beh.. gereksizlik abidesi.
aa dacia ya girişimcilik odulu verilmesi lazım.
adamlar zart dedi model cıkardı zurt dedi station çıkardı pırt dediler 4x4 çıkardılar. helal olsun.
fiat ta daha türkiyede pazarda tutunmak için saçma sapan statejiler geliştirsin..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
dacia nın bir fikri olduğunu sanmıyorum dacia renaultya ait neticede renault veriyordur bütün kararları..
renault daciayı genelde kendi boşluklarını doldurmak için kullanıyor misal kendi suv yapdı kaliteli full dolu koleos diye birde ucuz suv yapıyım dedi ama ben üretirsem benim marka değerime yakışmaz dacia adı altında üretiyim dünyayada satıyım dedi daciaya ürettirdi o boşluğuda öyle doldurdu misal.. dacia piyasada güzel bir boşluğu dolduruyor bence pek çok markanın isteyipde marka değerinden dolayı yapamadığı şeyi dacia yapıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
dacia gerçekten takdir edilesi bir marka. daha doğrusu renault. fiyat/dayanıklılık olarak ciddi derecesağlamlar. ben daha şikayet eden görmedim, duymadım. illa ki duyuyoruz gerçi ama sonuçta bugün bir mercedes veya audi gibi markalardan da şikayet edenler var. kullanmasını bildikten sonra ve ne kullandığını bildikten sonra ne savuruyor ne rüzgar sesi alıyor. biliceksin arkadaş altında ki arabayı
bence çok iyi bir atak olmuş. görüntü olarak zevk meselesi tabii ama bence harika. yeni 3 silindirli turbo motorla da ne güzel ses olur gazlanır
şaka bir yana çok ideal bir ulaşım aracı. daha fazlasını beklemek yanlış ama piyasada alınabilcek en iyi modellerden biri bana göre...
bence evirip çevirip torosu değiştirip satıolar![]()
bu arabalarada bir türlü ısınamadım
Tasarım güzel ama marka imajı sıfır![]()
başarılı. piyasadakilere göre çok daha iyi duruyor ayrıca içide güzel olmuş. onun dışında önde hafif bi vw havası var arkaya da yeni clio esintileri hakim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)