bende çok taklalı duster gördüm ama dusterın fullünü alsan 4 den çeker ve esplisini birazda yere verip kaliteli bir bir iki tırnak geniş lastik takılsa yolda çok tatlı durur kanısındayım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence mukemmel olmus dacia ne ucuz halk otomobili bu aracta gerek donanımı gerek satıs fıyatı ile bu stratejiye uyuyor arkasında zaten renault guvencesi var onun teknolojisi var hala su vites topuzundan vezgecmemısler mesela
önden jetta arkadan polo ds3 gıbı birsey olmus ama önemlı olan uyumlu olması bence gayet uyumlu
kasa yapısı aveo sedana benzıyo heybetlı kasa ufak jant
17" güzel bi jant 7-8cm basıklık güzel bi lip ile bu arac bakılıcak hale gelir
motorlar guzel
dacia severdim yenılenmesı gerekiyodu guzel yapmıslar
Platformunu yenileselerdi bari. Bu nasıl bir yüksekliktir arkadaş! Albea'dan iyi yol tutuyor ama geçen kamyonetini sürdüm, yok öyle bir şanzıman. adamı çıldırtıyor. Artık vitese bakar oldum vites aralıkları çok kısa hemen karışabiliyor. Bakalım. Ama gerçekten Siyah veya Füme renk Logan + Yay + Jant çok şık olur.![]()
New Toy! - 41 AJV 325
sandero güzele benziyor kücük oynamalarla şık bi görünüm elde edilebilirvites topuzu'da megane 2 ile birebir sanırım
Baps.
O Stepway'in arka yazısındaki camı ben de gördüm hatta araç da bizim oradan alınma zaten. Yanlış hatırlamıyorsam da salak saçma bi sebep için yazdırdı o adam onu oraya. Aynı araçtan şirket aracı olarak aylarca kullandım ben, o paranın karşılığı o dur sıfır araçta ve o F/P olarak gayet başarılı bi araç bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)