bilmiyorum ama bmw nin stationları bi ayrı güzel oluyor
BMW 5 Serisi 5.28i 1999 Model 37.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 53045422
BMW 3 Serisi 3.30d 2001 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99254571
seçeneklerdeki araçlar sana ne yi ifade ediyor ? yada sen neden bunlarla seçenkeleri kısıtladın ?
aile için bence en iyi araçlardan biri. smax yada cmax tir verso larda olabilir. bayılıyorum o tarz araclara tam aile işi.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
öyle sabit birşey yok kısıtlamalarda.. ya da bilnç altı diyelim buna... kemikli arabaları seviyorum yani demek istediğim hep aklımda bi sw arabam olsun, biraz yere yakın olsun, üstte port bagajı olsungerektiğinde sağ ayağımın altındaki gücü hissediyim istiyordum. sırf bu yüzden çocuk sahibi olacağım
:P
şaka bir yana son 1 senede clio, linea, 2006 307, 2012 308, 2008 3.20 cabrio, cayenne s, 2004 wrx, 2004 polo, 2009 accord u birkaç gün de olsa kullanma fırsatım oldu... en çok wrx den zevk aldım diyebilirim... bundan sonra anladım ki beni mutlu edebilecek arabalar biraz daha kemikli, ortalamaların biraz üzerinde performansı olan araçlar.. onun için alternatifleri genelde bu yönde tuttum.. yani gf8 olsun allroad olsun aşırı beslemeli, oynamaya elverişli araçlar.. ya da en azından ben öyle yorumluyorum kendimi
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
bulabilirsen eski ve temiz audi allroad guattrohem güvenli tipi de güzel gidiyo duruyo...
SM PERFORMANCE
eğerki 4wd diyorsanız ve sw tarzı olucak zaten fazla bir tercih şansınız yok istesenizde yoksubaru audi avant,allroad volvo xc70 belki 4motion bineklerde bunlar.
fiat sedici tarzı araçlarda var suzukidede aynısı var sx4 diyemi ne geçiyor ama o tip araçlara bakıcağınızı sanmadığım için söylemiyorum bile..
suv a bakıyorsanız orda 35 bin tl ye bir ton araba alırsınız çeşit çeşit..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Forester diyesim geldi
Temiz bir outlander 2.0 MT Turbo'da olabilir o fiyatlara bulunabilirse..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Allah analı babalı büyütsün kaderi kısmeti açık olsun yegenimizin...
İstanbulda nerdesin bilmiyorum ama maltepeye yolun düşerse gel outlander sürüş keyfine bi bak derim.km de 300-310 kuruş zevkide ayrı tabi
2005 Mitsubishi Outlander 2.0 MT Turbo 37.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 98818996
/// Swap 30
Korayin araci tek gecerim en mantikli araba bence senin icin
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)