User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: 2.0 cdti İnsigha - 1.8 Tİ Alfa Romeo

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum selam tabiki alfa derim. Gel senide Alfisti yapalım. Parçaya geline hangi arabanın parçası o sınıfta ucuz ki? Opelden kesin uzucuzdur. Bugun 159 1.9jtd ye motor yapıldığında 4bin yada 5 bin TL civarında cıkıyor. Hangi markada o parayı bulur. Alt takıma gelince aşırı sağlam. Bakımını düzgün yaptığın sürece hiçbirşey olmaz tüm markaları alabilirsin alfa dahil. Yeterki geçmişi ameliyat masasına yatmışlığı olmasın. Saygılar...
    alfa sahibi olmadım hiç fakat kendimi alfist gibi hissediyorum diğer araçlardan hep farkı duruşu farklı hissetirmesi

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa oturur oturmaz tek seferde oturuş pozisyonunu yakalayabildiğin ender markalardan biri. Bu arada 159 biraz soft alfa. Yani Alfa denince akla arabayı sen sürersin, 159 seni sürüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa oturur oturmaz tek seferde oturuş pozisyonunu yakalayabildiğin ender markalardan biri. Bu arada 159 biraz soft alfa. Yani Alfa denince akla arabayı sen sürersin, 159 seni sürüyor
    Oturuş pozisyonu ve sana dönük olan ön taraf koltukların rahatlığı.. Ve ruhu

eksiler ise

iç plastik malzeminn acaip cok olması

plastiklerden ses gelmesi

iç deri aksamları 1-2 yılda yıpranım soyulması gibi cok basit hatalarıda var

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastiklerden evet ses özellikle kısın epey fazla gelmesi gıcık ediyor insanı. Ama döşeme ve koltuk da yanılıyorsun bence çünkü oldukca sağlamdır geçmişi tabiki de önemli. Derisi bence bir çok markaya fark atar. 15 yasında 145 q.v vardı ve satarken derisi hala gıçır gıçırdı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastiklerden evet ses özellikle kısın epey fazla gelmesi gıcık ediyor insanı. Ama döşeme ve koltuk da yanılıyorsun bence çünkü oldukca sağlamdır geçmişi tabiki de önemli. Derisi bence bir çok markaya fark atar. 15 yasında 145 q.v vardı ve satarken derisi hala gıçır gıçırdı...
    koltuk derilerinden bahsetmiyorum. .

Vites topuzu ve direksiyondaki deri kısımlardan

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki seçenekte ayrı albenili ve yürek hoplatan cinsten. ama bir o kadar da zıt. biri dizel biri benzinli alfa alırsanız muhtemelen benzinlikten bıkarsınız kısa sürede. gerçi şehir içi 8 litrelerde dizel araç için ne kadar uygundur bilmiyorum.

alfa dizel olsaydı alfa diyebilirdim çok muazzam bir araba..

ama insignia da az değil içi uzay gemisi gibi. ve dizel olması tercih sebebi bence..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paralara ne alfa alirim ne de insignia. Yazik gunah be...

Git superb 2.0 tdi al , passat cc 2.0tdi al , sifir passat cc 1.4 tsi 180 hp al , 2007-2008 520d al.

En azindan gencligini Alfa ile harcama.
    büyük üstaddan güzel tavsiyeler gelmiş bence dikkate almalısın
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İlandaki siyah 159 TI TBI'yi yakın bir Alfacı abim almıstı yaklaşık 6 ay falan kullandı ve sattı.O süre içinde bir çok kez gördüm. Her yanıma gittiğimde tüğlerimi diken diken eden bir araçtı. TBI motorda TI donanımlı bir kaç arabadan biri. İlk sahibi Fiat Kırmak otonun damadıymış.2 sahibide 4. Alfasını alan Murat abiydi. Oda aracı JTD TI'ını satıp pişman olan Muğladaki Emre Beye sattı. Yani aracın geçmişteki sahipleri hep aracına çok özen gösteren kişilerdi.

Edit: Servis işçilik falan bunlar korkutmasın. Aşırı pahalı bir işçilik ödemiyoruz veya parçaları uçuk kaçık pahalı değiller. Garanti bitincede Antalya'da okudugum kadarıyla Turgay usta var o iyi anlıyormus Alfalardan. 159dan sıkıntı çekmezsiniz

Edit2: DD plaka olan ilan suan pasifteymiş.Satılık kırmızı var suan.O araç hakkında bilgim yok ama çok güzel duruyor

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paralara ne alfa alirim ne de insignia. Yazik gunah be...

Git superb 2.0 tdi al , passat cc 2.0tdi al , sifir passat cc 1.4 tsi 180 hp al , 2007-2008 520d al.

En azindan gencligini Alfa ile harcama.
    genclıgını alfa ıle harcama dıyıp passat-superb onermek degısık gercekten

159 bı yana. baslıkta sunulan arabalar bır yana. cok farklı bır araba gercekten.ıcıne oturdugunuzda yasattıgı haz bambaska.ama bır aıle arabası degıl kesınlıkle.bu yuzden baban almaz buyuk ıhtımal.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    her alfada alınmaz.. 155q4 156selespeed 166 serisi 159 serisinden belli başlı bir kaç model..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    VW Passat CC en mantıklısı olur bence sizin durumunuzda,hem spor hem prestijli ve aşırı dikkat çekici bir otomobil. Alternatif olarakta sıfır km Citroen C5 HDI ve ya Mazda 6
    Citroën C5 1.6 HDI Dynamique 2012 Model 72.250 TL Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 100053303
    Mazda 6 2.0 2011 Model 67.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 99457734
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlandaki siyah 159 TI TBI'yi yakın bir Alfacı abim almıstı yaklaşık 6 ay falan kullandı ve sattı.O süre içinde bir çok kez gördüm. Her yanıma gittiğimde tüğlerimi diken diken eden bir araçtı. TBI motorda TI donanımlı bir kaç arabadan biri. İlk sahibi Fiat Kırmak otonun damadıymış.2 sahibide 4. Alfasını alan Murat abiydi. Oda aracı JTD TI'ını satıp pişman olan Muğladaki Emre Beye sattı. Yani aracın geçmişteki sahipleri hep aracına çok özen gösteren kişilerdi.

Edit: Servis işçilik falan bunlar korkutmasın. Aşırı pahalı bir işçilik ödemiyoruz veya parçaları uçuk kaçık pahalı değiller. Garanti bitincede Antalya'da okudugum kadarıyla Turgay usta var o iyi anlıyormus Alfalardan. 159dan sıkıntı çekmezsiniz

Edit2: DD plaka olan ilan suan pasifteymiş.Satılık kırmızı var suan.O araç hakkında bilgim yok ama çok güzel duruyor
    Teşşekürler bilgiler için.. Fakat araba ucmuş

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlla bu iki seneçek arasında araba alacaksan 70 binTL opele vereceğime alfa alırdım.
    ama altarnetif olarak sana e90 320d öneririm.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gonlum de 159'dan yana.Bi kac gun gunde 2-3 saat insignia kullandım performans acisindan gayet tatminkar ( 1.6 Turbo ) ancak rahatlıktan bence sınıfta kaldı.hemen oncesinde kullanmıs oldugum '99 passat rahatlık ve guven acisindan daha iyi geldi.

159 u acikcasi hic kullanmadim ancak kullananlar hakkında olumlu cok yorum aldım.

TurboJDM
    Misafir
    o linkteki alfa ile muğla fethiye arasında denk geldik benim arkadaşta carina 2.0 vardı. benzindeydik ama arkasına sokturmadı güzel gidiyor. insigniayada gelirsek 2.0 cdti otomatik 130 hp edition elegance paket bizde mevcut şahsen konfor olarak memnunuz ama 1.6 araçlar sizi geçince insanın sinirleri bozuluyor şahsen 2.0 motor bi aracı 1.6 geçmesi çok kötü. benden sana tavsiye yakıt önemliyse bu fiyata güzel 2.0 motor veya daha üstü bi dizel al yok ben alfayı alıcam dersen o alfa seni pişman etmez ama yakıtta üzer.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)