hahahaha ulan yukarda tek hesabım budur diye şekil yapıyo gelen beğeni 1 hahahahahaah
Printable View
Araba kol çıkarmış forgedleniyormuş 35R geliyormuş diyorlar uuuuuUUUUUU
Ben Arif'in Manchester'a attığı golü aramaya devam edeyim, buralar fazla karışık.
https://www.youtube.com/watch?v=pVY2HDAAZbQ
https://www.youtube.com/watch?v=pVY2HDAAZbQ
bende bunu buldum :D
24 koy bari 20 ne :D fakir gibi :D
Ucuza atego turbosu denk gelmiş sanırım onu takıcaklar Bar35 görünce yazar.
Yok artik lebronnnn james . Gercekleri bilen aciklasin cekirdek bitti yaw
Şantiyeye malzeme getir götür aracı gerekti, bizde esnaf kredisi çekip aracı satın aldık. Şu an aracı toplatmak için tüketici kredisine başvurdum sonucunu bekliyorum
Normal kendi motoru takilacakmis araca. Parca bekleniyor. Herhalde bi 2 ay kadar parca toplama isi surecekmis. Arac biraz daha yuklenecek. 450-500 hp civari olacak diye bilgi geldi. :)
Reis oyle deme adam 60.000 almis 100.000 harcasa thy ile yürür:)
Göbel yiğit
Bursa Tabela,Photo-Turkey worldmapz.com
Valla plan oymus ama ne kadar guc alirlar bilmiyorum. Yani hedef bu. Tamir islemi bittikten sonra yukleme islemine baslanacakmis. Bakalim gorecegiz. :)
DOHC vardi merakli melahat herkeisn plakasini kredi borcunu sorguluyodu o mahalle karisi nerde?
Kibrit turbo yapcaklar heralde
2015 in en .....pu konusu bence. Basligi bile yalama oldu.
Çekirdek alıp geliyorum beyler...
Foruma gırdıgımde konu yerıne baslıgı okuyorum.
Bence typeR ıcın yenı konu acılmalı,kısılerı gectım ama araca ayıp oldu.
Araca bence de ayıp oldu. Sosyal medyada hacı muratla bu kadar uğraşılmamıştır.
taypır tanıdık beyler lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim, caps felan ayıp oluyor.
konu başlığının değiştirilmesi özellikle yanlış oldu okadar sulandırmaya bencede gerek yoktu. otomobil forumu sonuçta, arama motorundan foruma yönelen bisürü insan var, bu konu başlığı 300 sayfa posta bir okadar kişinin konudaki yorumlarına saygısızlık.
demek dizel seçeneği ile geliyor, 1.3cdti ile gelirse alırım bir dal
Sen 2015 olsun yeni kasa gelsin diye bekle 2015 sonu fk2 nin geldiği durumlara bak.
Uzuluyoruz tabii ki de camia yasda
Ama araç sahibine göre satılmıyor bu tarz özel arabalar.
Valla bu konu güzel oldu hoş oldu.
Rekorlar konusuldu geldigimiz durum hep kuresel sermayenin adaletsizliği...
160 170 tık deyip verip alıp içine edip daha da içine edip arabadan bir güzel sogunuyor ama
Biz mezarcilar birliği olarak bu fk2 nin peşinde olacağız.
Arz ederiz.
Mezarcılar Dayanisma ve Yardımlaşma Derneği
Hahahaha :)
Bi mezarci da benim.. :)
ben daha mezarcı olamadım yogun bakımcıyım suanlık :D
Goygoyun boku çıkınca boş mesajlar silinir,konu başlığı eski haline getirilir takılmayın bence bu kadar :)
dizel arkadan itiş çok satar...