canilik yok tabikide ama gösteriş yaptığı için bi kıymeti kalmamış..
Printable View
Konuyu bayağıdır takip ediyorum da tam zengin malı züğürt çenesi olmuş. Alma imkanı olanlar bile çocuğa laf etmiş.
Kazadır bu olur almış şansız ki kasko bile yaptıramadan patlamış. Benimde kuzenim 0 i20 aldığında bayi dönüşü kamyon çarpmış ve 1-2 parçası değişmişti.
İmkanı var ki yenisini almışlar. Olay bu kadar büyütülmese o çocukta bu kadar gösteriş yapmazdı.
Çocugun gösterişinden çok arabanın çok reklam yapması bu olayı bu kadar büyüttü bence.
Hevesini alamadan kaza yaptı diye çocugu cezalandırmak niye? Sanki dersin fenomen olmak için aldı pert etti 2.yi aldı.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ne diyelim.
Ya tamam dan bilzerian gibi yasasa parasi olsa atsin havasinida Civic ile gider nedir bu kadar anlamadim, Ben insyagrama araba resmi koymuorum kro demesinler die en fazla 3 tanedir resim bu dana gorgusuz poz verio profilde
Kraldan çok kralcı olan bir memleketin anatomisi.
Ben acikcasi pert etsem arabayi gorgusuzce birak paylasmayi, Ustune barzo gibi kaskoyu beklemeden isrsf edip alirsam bile paylasmazdim, Para herkeste var ama klas ve gorgu ne yazikki
Bi arada harun tastanmi ne vardi kil kuyrugu tipli, iki yanliyodu millet poposunu yalamadigi kalmisti noldu ona, e60 m5 ile hava atiodu ikinci eli 60 bin euro aq
adına başlık açtıracak bana şerefsiz.
19 yaşında belki biraz şımarık yetiştirilmiş çocuğun yaptığı hareketleri 3 gündür tartılışıyor. 1 adet seri üretim, donanımlı golften biraz daha pahalı arabayı pert etti diye meşhur oldu. Sonra bu anlamsız popülerlikten saçmaladı diye olmadığı şey kalmadı.
Ulan Type-r ne arabasın be :) Memleketin dedikodusu...
Ya arkadaş bu bildiğin tırrek pozu vermiş:hehe::hehe::hehe:
Ayakkabı ile ızgaralardaki turuncu uyumuna dikkat:D
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net...a8&oe=5706F9D1
O ne yapıyor elini öyle? Nabzına mı bakıyor heyecanlandırır mı demeye getiriyor. Anlamadım.
Spider man gibi ağ fırlatıcak sanırım.
Lidyalilar agliyor.
O değilde, ayakkabıları değiştirme vakti gelmiş. :D
Bu forumun ağzına düşeceğine, git belediyenin *** çukuruna düş daha iyi :D
Tshirt'te patchwork halı fotosu var sanırım.
Kucuk bir Unal Turan gordum sanki. Potansiyel var.
Pert arabayı alan Lpg takmış diyor konu başlığı
Honda plaket verecekmiş yılın müşterisi diye yakışır.
Düplü ve höykeli
Yiğit alıp LPG'mi taktı şimdi? Günlük bineceksin dimi kardeşim çarşıya pazara?
tüpü takamdan kurban kessin
Ahahaahah Barkın ya, Allah bozmasın kardeşim yakışıyo sana :D:D
Tup taktık cok şükür. :)
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../nos-02001.jpg
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...ba&oe=571B5A1A
var var :D
bunuda buraya koyim daha da birşey demeyeceğimm
Bu çoçukda inşallah kendine gaza gelip fun club kurmaz :D
ahahahahahaha, hala type r için ço çok özel bir araç muamelesi yapılıyo ya çok gülüyorum. yurtdışında yaşasa bazılarımız fatal error verecek belli ki. Çocuğun bu kadar cozutmasının sebebi aracın aşırı abartılmış olması tamamiyle. golf r neyse type r da o kabul etmeniz gerek, seri üretim bir hothatch, şuan en iyi olması/olmaması bunu değiştirmiyo. araba iyi güzel hoş ama f40 f50 muamelesi yapmayı bırakın artık. Bunları yazınca da beğenmedinse yazma kardeşim konuya oluyo..
Yaptıkları ibadetleri, ağızlarından düşürmedikleri Allah kitap cümlelerini gösteriş olsun diye yapan insanlardan harbi tiksiniyorum.
Ve bunların sayısı git gide artıyor. Kaza yapan çocuğa geçmiş olsun, Allah daha iyisini nasip etsin de bu şakşakcılar ne elde ediyor ?
İş mi bağlayacak bu eleman, para mı vercek onlara ? Nedir bu yalakalık..? Karaktersizlik..
Konunun başlığı yine değişmiş :) Arkadaşta bişey olmaması sevindirici ama her ne olursa olsun ben bi arabayla kaza yapsam hem de baba parasıyla alınmış bir parayla, babama araba dediğim an yumruğu ağzıma oturturdu. Net. Ben bu kadar küçük yaştaki çocuklara bu kadar pahalı oyuncaklar alınmasına karşıyım. O çocuk için paranın, pulun, malın hiç bir değeri olmaz sittin sene. Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
turuncu adidas in :)
yazık olmuş araca
çok şükür bugün de başkaları adına utandık
benım de anlamadıgım bırsey var bu cocugu tanımam etmem dun gordum ınternette baktım ettım . gecmıs olsun . cocukla dalga gecılmesı edılmesı kıme ne ? cocuk almıs kaza yapmıs . kaza bu olamaz mı ? bu duruma gulen makara yapan adamlar hıc kaza yapmadı mı ? yazık gunah arkadaslar bırılerı kaza yapınca artık taşşak gecer hale geldık ayıptır gunahtır . helal olsun cocuga da almıs 3 saat sonra oyl olmus boyle olmus kaza olmus bır sekılde . gıtmıs bayı den 0 ını almış .tekrardan gecmıs olsun .
Olay ilk çıktığında çocuğun profiline bakmıştım 136kişi takip ediyordu.Şuan için 1094kişi takipte :) Yakında ''Ünal Turan'' ve ''Harun Taştan'ı '' geçer,demedi demeyin..
İŞin ilginç tarafı da yapılan bilinçsizce ve şakşakcı yorumlar