User Tag List

Sayfa 203/498 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.839 ile 3.857 arası

Konu: 2015 Typer

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yahu Cage konusu yine dönmüş,

Cırt kelepçe ile mi bağladılar Arabanın içine, hiç mi vidalanmadı o Cage? Rijitlik arttırmak için vidalanması yetmez mi sizce, sanırım "sadece ağırlık dengelemek için" kısmını savunan herkes kule gergisi vs takarken şaseye kaynatıyor rijitlik Sağlamak için.. O kısmı bence hala komik

Bu arada vag Leon Cupra nın motoru güncellemiş, Alman sitesine girip bakınca 290hp olarak belirtildiğini merak eden arkadaşlar görebilir

Ben ezelden beri Japon severim ama şu fiyatlar ile Cupra çooooook daha mantıklı bir tercih bence. O rakamları çıkabilecek olsam tek tercih edeceğim araç Leon olur hatta. Tüm ego oyuncaklarını aksesuar olarak eklesem üzerine Öhlins gibi markalardan Süspansiyon ve lastik alsam typer parasına zor geliyor

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokmu dp li düz borulu videolar alan arkadaşlar ses duyalım allah rızası icin

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben fiyatıyla gidin alın bu daha iyi daha alınır araba demiyorum.

Pist testi var diyorum ; Type R kim Rs3 ve m3 geçmek kim ziyaaaaa diyorsunuz.

Neyi nasıl tartışabiliriz ki bu mantıkla
    -Fırat

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hali hazırda Youtube da var olan bir test için ziyaaaa diyebilecek mantığın karşılığı şudur ;

Cupra konusunu açın gelip yazayım Cupra yağ yakmıyor mu ziyaaaaaa , Cupra nın dsg si bozulmayacak mı ziyaaaa

Sizin yaptığınız böyle bir şey oluyor o yüzden karşılık veren buluyorsunuz yorumlarınıza.

Şu konuda hiç bir Hondacı 50 bin lira fazla verilir ve Type R alınır değer demedi. Neden durum farklıymış gibi yazıyorsunuz. Bir adet otomobilin yetenekleri üzerine yazılıp çiziliyordu sadece. Pistte iş yapar mı yapar. Türkiye dışında ülkelerde alınabilir , Türkiye'de fiyatı ile işi çoook zor. Bu konuda hem fikiriz zaten..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel yakalamissin iste, hizli arabayi alip binmeklede o is olmuyor dedim
    Abi bu arabaci rutbesini kazanmanin artisi nedir ben cok merak ettim , hani ortamlarda orada burada su kisi arabaci diyince noluyor? Ehliyetimi aldigimdan beri cok ortamda bulundum cok kisiyle de tanistim elbette ki bilgi ve kultur duzeyleri araclar konusunda cok yuksek kisiler de tanidim ama daha kendisini arabaci diye nitelendiren hic duymadim

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kur değişimiyle Type r ın şu an liste fiyatının 184 Bin TL ( 54.000 € +1600 TL ) civarında olduğunu farkettiniz değilmi
    Herhangi bir sabitleme haberide mevcut değil..
    Cupra dan %30 daha pahalı
    Golf R dan az daha pahalı
    Audi S3 ile aynı para

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konuya her girdiğimde, her güncellendiğide birşeyler öğrenmek için giriyorum. bi detay geldi, bi foto geldi vs vs. ama her girdiğimde hüsran. aynı kişiler, yaptıkları yorumarın aynılarını sürekli yapan insanlar. bi arada honda fiyatı üzerine konuştular. aynı kişiler buraya transfer oldu. şimdi bu konuyu p.ç ettiler. bakalım sırada hangi honda konusu var.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda nin hatasi var bu araca donanimsiz ve donanimli diye paket yapilmasi lazimdi

Klimasiz airbagsiz ledsiz teypsiz yapsin 100 bine satcakti bir de donanimli 150 bin

Herkesin kullanim amaci mantalitesi farkli ama sen 10 airbag koy iki usb sd kart aux koy far yagmur sensoru koyma japonun memurumu yapmis la bu typeri maliyet kistigi yere bak sanki 135 bin tlya veriyo arabayi

yeni motordan beklentin neler bende type s var.bu motor swap a deger mi yoksa fn2 alip yüklemek daha mi mantikli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hali hazırda Youtube da var olan bir test için ziyaaaa diyebilecek mantığın karşılığı şudur ;

Cupra konusunu açın gelip yazayım Cupra yağ yakmıyor mu ziyaaaaaa , Cupra nın dsg si bozulmayacak mı ziyaaaa

Sizin yaptığınız böyle bir şey oluyor o yüzden karşılık veren buluyorsunuz yorumlarınıza.

Şu konuda hiç bir Hondacı 50 bin lira fazla verilir ve Type R alınır değer demedi. Neden durum farklıymış gibi yazıyorsunuz. Bir adet otomobilin yetenekleri üzerine yazılıp çiziliyordu sadece. Pistte iş yapar mı yapar. Türkiye dışında ülkelerde alınabilir , Türkiye'de fiyatı ile işi çoook zor. Bu konuda hem fikiriz zaten..
    Yag mag yakiodur farkindaysan typerin motoru bilmedigimiz icin tartisamioruz 100-200 stock nasildir yag yakarmi yakmazmi vs

Rs3 m3 typer konusuna gelince hani boyle manitan seni aldatiyor derler gormeden inanmazsin konduramazsim gorunce inanirsin ya misal

Dusun golf 7 r cogu pistte throphy ile ayni surelerde kimi zaman az farkla onde kimi zaman arkada typer bunlarin rakibi simdi rs3 bir golf r performansinda ise bir pistte yaziklar olsun audiye die dusunurum ben
    Team PAŞAOĞLU

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu herkes bu far yağmur sensörüne takmış ama anlam veremediğim olay lüks sevgisimidir nedendir bunun bukadar eksık görülmesi. Yahu siz daha düne kadar elinizle cam açmıyormuydunuz paralel park yaparken dıreksıyon çevirmekten kol kaslarınız gelişmedimi. Görende yağmur yağdığında camdan sarkıp sız sılıyorsunuz sanacak camı, bı kolu aşağı ındırıcen altı ustu. Sensör yok deniyor adam kamera koymuş yetınemıyorsunuz göz var nızam var işte ekrandan takıp et aynadan bak gene ayarlarsın adam göremedıgın noktaları gormenı sağlamış hala 3 kuruşluk sensorun derdındesınız sensor koyup kamera koymasa daha mı ıyıdı daha guncel sistemi kullanmış adam. Adamlar arge için hırs uğruna bıtaraflarını yırttı bu nesil tayyarda hem okadar özellik isteyip hemde bu paraya bunu alırım onu alırım dıyorsunuz her markanında kendıne göre satış stratejisi var her ıstedıgınız ozellıgı bulabıleceğınız bı araba olsa bu halıyle 200 bını zorlayan aracın fıyatını ozaman düşünün kaç kişi alırdı ki ?
    DR. OWL

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    objektif olan yorumlara kimsenin lafı yok olamaz da, araç ile ilgili beklentiler çok abartıldığı için doğal olarak 170 bin verip alan insanlar hayal kırıklığına uğruyor ve bu dillendirilince hemen fanatikler hondaya b.k atılmış hissine kapılarak savunmaya geçiyor.
    işte bu fanatiklik ister istemez insanlarda antipati oluşturuyor,hondacı arkadaşlar kusura bakmasın.

sensör olmasın klima olmasın önemli değil bu araç yarış-pist aracı, biz zaten roll de aracı söküyoruz diyen ve 20 yaşında 15 binlik aracı söken arkadaşlardan kaçı 180bin veripte bu aracı sökmeye kıyabilecek onu da merak ettim.
    sanki 180 bin verilen bu araçla bakkala bile roll yaparak gidecek herkes?
    olacak tabi sensör,gündüz farı,kliması ıvırı zıvırı çünkü günümüzde bunlar olmazsa olmazlardan oldu.
    sonuçta 50 binlik araç değil, oldu olacak aırbagleri de söksünler tam olsun.

diğer taraftan bu aracı hondacılar öyle savunuyor laf kondurmuyor ki merak ettim hangi araçları kendilerine rakip görerek yorum yapıyorlar?
    çünkü otoritelerin gözünde hondacıların beğenmediği bir ford rs'e bile rakip değil.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün bazı arkadaşlar herkes çamur atıyor kimse denemeye yanaşmıyor dedi, dün akşam ikinci kez denemek için yazdık, bekledik ama cevap gelmedi yine.
    bundan sonra 'normal kullanıcı'ların yapacağı pist sürelerini bekliyoruz. bakalım normal kullanıcılarda rekorun yanında geçebilecek mi yeni type-r?

açıklık getirmek gerekirse; 203 sayfa olmuş konu, ilk başta uçacak kaçacak denildi bilindiği üzere öyle bir araba gelmedi. ben iddia ediyorum ki cupra'yla 250'ye kadar denerlerse araya direk(ler) girer. piste gelince ring rekorunu falan kıramadılar, ring'e çıkan arabayla üretilmiş olan arabanın en basitinden şanzıman dişli oranları bile farklı. türkiye için konuşmak gerekirse 'pistte yatıp kalkan profesyonel sürücü ile bomboş pistte, pist günlerinde süre kasan amatör sürücüleri' geçip rekor dendi. organizasyon ve fikir ne kadar harika olsa da bu böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.

son olarak herkes b.k atıyor kimse rolling'e yanaşmıyor dendi, iki kez teklif ettik mesaj kutum hala bomboş.

bu saatten sonra rolling falan kovalamayacağız, amatör kullanıcılar pist sürelerini merakla bekliyoruz. Zaten yiğit piste çıkınca bu rekor fazlasıyla tarih olacak, trophy yüksek ihtimalle içinden geçecek type-r'ın.

pist için üretildiği iddia edilen bu arabanın pistte yapacağı süreleri görmek ve güzel bir rekabet olması dileğiyle. konuya son mesajımdır.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim, canım abim nasıl görüyorsun artık. bu kaç kere söylenecek. 1,2,3,4 yada 2000 post. vallahi üşenmesem aynı eleştirilerin bu konuda kaç kere tekrarlandığını sayıcam. velev ki ring rekoru fiyasko, bunu ortaya çıkarak yegane unsur rakip firmalar. çıkarsınlar ne var bunu çıkarmak zor değil. çıksa nolur ? honda kötü bir araba yapmış mı olur ? sözlerini tutamadı olur. o zaman hep beraber adamlar sözlerini tutamadı deriz, eleştiririz.

istanbul park için söylenecek söz yok. yani boş bir pistte, pro bir pilotla süre kasmakla, dolu bir pistte standart bir araba sürücüsü ile süre kasmak elbetteki farklıdır. tecrübem olmasada bunu anlamak zor değil. fakat bunu gene çözecek unsur rakipleri. hemen bir organizasyon yaparsın. stock bir fabrika cuprasını yada golf r ını her neyse denersin, geçersen rekor böyle kırılır dersin. geçemezsen de gider bükemediğin bileği öpersin.
    Sıcaklık dussun ıdeal sartlar oluşsun bir. Sonra vag ve reno bır denme yapacakalrdır dıye umuyorum. Bu sıcakta pist mi kasılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bazı arkadaşlar herkes çamur atıyor kimse denemeye yanaşmıyor dedi, dün akşam ikinci kez denemek için yazdık, bekledik ama cevap gelmedi yine.
    bundan sonra 'normal kullanıcı'ların yapacağı pist sürelerini bekliyoruz. bakalım normal kullanıcılarda rekorun yanında geçebilecek mi yeni type-r?

açıklık getirmek gerekirse; 203 sayfa olmuş konu, ilk başta uçacak kaçacak denildi bilindiği üzere öyle bir araba gelmedi. ben iddia ediyorum ki cupra'yla 250'ye kadar denerlerse araya direk(ler) girer. piste gelince ring rekorunu falan kıramadılar, ring'e çıkan arabayla üretilmiş olan arabanın en basitinden şanzıman dişli oranları bile farklı. türkiye için konuşmak gerekirse 'pistte yatıp kalkan profesyonel sürücü ile bomboş pistte, pist günlerinde süre kasan amatör sürücüleri' geçip rekor dendi. organizasyon ve fikir ne kadar harika olsa da bu böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.

son olarak herkes b.k atıyor kimse rolling'e yanaşmıyor dendi, iki kez teklif ettik mesaj kutum hala bomboş.

bu saatten sonra rolling falan kovalamayacağız, amatör kullanıcılar pist sürelerini merakla bekliyoruz. Zaten yiğit piste çıkınca bu rekor fazlasıyla tarih olacak, trophy yüksek ihtimalle içinden geçecek type-r'ın.

pist için üretildiği iddia edilen bu arabanın pistte yapacağı süreleri görmek ve güzel bir rekabet olması dileğiyle. konuya son mesajımdır.
    Orçun Roll olursa benide çağırın merak ediyorum bende denemek isterim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu herkes bu far yağmur sensörüne takmış ama anlam veremediğim olay lüks sevgisimidir nedendir bunun bukadar eksık görülmesi. Yahu siz daha düne kadar elinizle cam açmıyormuydunuz paralel park yaparken dıreksıyon çevirmekten kol kaslarınız gelişmedimi. Görende yağmur yağdığında camdan sarkıp sız sılıyorsunuz sanacak camı, bı kolu aşağı ındırıcen altı ustu. Sensör yok deniyor adam kamera koymuş yetınemıyorsunuz göz var nızam var işte ekrandan takıp et aynadan bak gene ayarlarsın adam göremedıgın noktaları gormenı sağlamış hala 3 kuruşluk sensorun derdındesınız sensor koyup kamera koymasa daha mı ıyıdı daha guncel sistemi kullanmış adam. Adamlar arge için hırs uğruna bıtaraflarını yırttı bu nesil tayyarda hem okadar özellik isteyip hemde bu paraya bunu alırım onu alırım dıyorsunuz her markanında kendıne göre satış stratejisi var her ıstedıgınız ozellıgı bulabıleceğınız bı araba olsa bu halıyle 200 bını zorlayan aracın fıyatını ozaman düşünün kaç kişi alırdı ki ?
    sacma sacma konusma Görkem lüks sevgisi degil bikere lüks değil zaten o zamanın sartlarına uymaktır. sen bebekken kıcına kuması baglıyorlardı simdi yigenine bilmem kac kat korumalı yok sızdırmaz etmez bez baglıyorlar ne gerek var ozaman onada. onada sıcacak bunada sıcıyor altına demirde baglasan yine sıcıcak hatta
    1881 - 193

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabacı olmak için geçilmesi gereken aşamalar ve prosedürler nedir? Tosfed e mi başvuru gerekiyor yoksa ünal turan fan club a katılsak oluyor mu

Yapmayın Allah aşkına selamın aleyküm deyip Honda bayiisinden 50 küsür bin euroya alabileceğin bir standart arabayı yorumlamak için neyin bilgi birikimi?

Az biraz arabalara ilgi duyan araştıran sportif ruhlu araba kullanma deneyimi olan herkes istediğini söyleyebilir

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu arabaci rutbesini kazanmanin artisi nedir ben cok merak ettim , hani ortamlarda orada burada su kisi arabaci diyince noluyor? Ehliyetimi aldigimdan beri cok ortamda bulundum cok kisiyle de tanistim elbette ki bilgi ve kultur duzeyleri araclar konusunda cok yuksek kisiler de tanidim ama daha kendisini arabaci diye nitelendiren hic duymadim
    Ne dediilerrrrr ?? Diyesim geldi tutamadim kendimi

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sacma sacma konusma Görkem lüks sevgisi degil bikere lüks değil zaten o zamanın sartlarına uymaktır. sen bebekken kıcına kuması baglıyorlardı simdi yigenine bilmem kac kat korumalı yok sızdırmaz etmez bez baglıyorlar ne gerek var ozaman onada. onada sıcacak bunada sıcıyor altına demirde baglasan yine sıcıcak hatta
    İşte sana saçma gelen bana gelmıyor herkesın görüşü farklı bence gayet gereksız sıstemler normal 4 kapı araç alırsın donanıma bakarsın anlarım ama bu tarz araçlarda yok o varmı bu varmı dıye bakılması gayet saçma gelıyor bana bence yeterlı derecede donanımı var başka fırma daha fazlasını koyar onu alırsın nıye aldın okadar donanımlı aracı demez kımse ama yapılan yapılmış bız konusunca far yağmur sensorlumu yollayacaklar gene aynı donanım aynı paket böyle aracın teknık ozellıklerı daha çok konusulması gerekırken sankı herkes s-class almış gıbı donanımdan yuruyor araca buda bana saçma gelıyor
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)