185 cart diye herkesin çıkaracağı bir rakam değil tabii ki ama mevcut ekonomik tablo (kur, vergi, vb.) göz önüne alındığında fena değil.
Vaaayy be.. Konuştuğumuz rakamlara bak.
Printable View
185 cart diye herkesin çıkaracağı bir rakam değil tabii ki ama mevcut ekonomik tablo (kur, vergi, vb.) göz önüne alındığında fena değil.
Vaaayy be.. Konuştuğumuz rakamlara bak.
Bu mevzu çekirdek+kola lık olmaya başladı :) yeni Type-R la beraber çok değerlenecek buralar. Yer kapın şimdiden
Gene önden çekiş gelecek di mi yenisi?
Hot-hatch tabiri de allak bullak oldu resmen. Neredeyse 10 sene önceki supersportlara yaklaştı teknik veriler. Tabii ki ekstrem modeller hariç :)
Bakalım yeni Megane RS nasıl cevap verecek bu duruma :)
7 marta da bişey kalmamış. cenevre de birde s2000 konsept çıkarsa beklemeye değer. yeni type-r arkalarda bağımsız süspansiyona geçmeside güzel haber tek eksik çift kavrama şanzıman kalıyor tabi bu son konu biraz göreceli çok karşı çıkan olacaktır şimdi buna :)
7 Mart salı gunu vip gununde gorkemlı bır tanıtım okucak. Yıne orada olucagım ınsallah. Suan kı kasanında prototıpı geneva show da tanıtılmıstı,hatta canılı fotoları burada paylasmıstım. Bunuda paylasırım. Defalarca yazdım,bır cok eksıgı gıdermısler. Bu aracın gelıstırmesınde kı japonun roportajını okuyun derım....
7 Martta cennevreden detaylar önemli tabii fakat gel gelelim çok birşey değişeceğini sanmıyorum. Açıkcası 170-175 bandına oturur fk2 ler
2017 type-R'daki değişiklikleri çeşitli yabancı sitelerden derledim.
İlk iki madde haricindekiler kesin bilgi.
- Yaklaşık 340 HP
- 0-100 değeri yaklaşık 5.0sn olacakmış
- En az 100kg daha hafif. (RS'in ağırlığına bakarsak daha bile hafif olabilir)
- Sürtünme katsayısı ciddi oranda azaltılmış.
- Arka süspansiyonlar sıfırdan tasarlanmış.
- RS'teki variable steering sistemi buna da gelecekmiş.
- 20 mm daha alçak, 30 mm daha geniş.
- Üçlü egzos sisteminin bir amacı varmış (bunu tam anlamadım)
- Daha iyi bir soğutma sistemi
- Bu yaz üretime başlanacakmış (İngiltere'de)
Su japon muhendisin roportajini koysama. Car ve evoda yayinlanmisti aralikta. Sen bulursun,ben arasam bile bulamam. Dergide okumustum,baya ayrintili anlatti orada.
Üçlü egzoz ne için?
İnternete koymamışlar galiba dergideki yazıyı. Şöyle bir röportajdan bahsediliyolar ama çok özet bilgi.
2018 Honda Civic Type R Latest Information | YouWheel - Your Car Expert
Okudugum dergileri atmasaydim koyardim. Saglik olsun. Ozetle,tum handikaplar giderildi,artik bizde almanlar gibi bagimsiz suspansiyona gectik vs gibi acik net ifadelerle yazi vardi. Bakalim bu sefer cok iddialilar....
Üçlü egzozun mantığı bence F40taki egzoz sistemiyle benzer. F40da ortadaki çıkış wastegate için sanırım, belki Honda'da aynı sistemi yapmış olabilir :)
Vtec açısıyla la beraber eksoz basıncını ayarlayacaklar sanırım. Ayarlanabilir bi kelebek olacak arkasında yüksek ihtimalle..
458 gibi mi acaba?
The middle pipe collects more soot because with the stock exhaust valve operation setup
the exhaust gases pass through the middle pipe at idle and at sub 3k rpm (the exhaust is in 'silent' mode), the valves open at rpm's higher than 3k when one steps on the gas and when one is going at higher speeds at the exhaust gases are then directed to the two bigger outer pipes (the exhaust gets louder)
Siz yazınca tekrar kontrol ettim hakkaten öyleymiş. Honda'nın sitesinde sürücü hariç 1453 kg yazdığı için ve RS de 1300-1350 kg civarı olduğu için, 100 kg'ya kesin gözüyle bakmıştım. :)
Ama nerden baksanız bi 50-60 kilo zayıflayacak sanırım.
Type-R TEKNİK OZELLİKLER | HONDA
turbo manifold - kapak dizaynında bi iyileştirme mümkün. Belki rs deki gibi turbo manifoldunun suyla soğutulması gibi veya daha gelişmişi olabilir.
-uzunlukta 20-30 mm civarı artıyor. (alçalıyor, uzuyor ve genişliyor)
-en önemlisi artık kaputta soğuk hava için bölge var ısınma vs. için kökten çözüm.
Müdürüm yenisi uzaya gidicek gibi :) %10 güç artırıp %5 ağırlık atıyorlar ve artık eventuri scoop&duct için bekleme derdide yok orjinalden soğuk havayı alıcak. Adamlar turboyuda öğrenmeye başladılar. Fakat hala armut gibi manuel :(
Honda STI-R
http://i67.tinypic.com/sv12lw.jpg
Tam samurai olmus body cok yakismis
valla bak böyle daha güzel olmuş;)
Kaldı 1 hafta lansmana....
müdür arıyorum ceo'yu iki tane mat için :)
Yarin burada resmi tanitim yapilicak,herseyini inceleyip bilgi veririm. Ozellikle birseye dikkat etmemi isteyen varsa yaZarsa sevinirim. Bu sene Cenevre cok hareketli olucak. Vip gunu baya egelenceli gecicek,Ferrari Superfast icin guzel bir tanitim olucak.
lastik ölçüleri (bir yerde 20 jant gördüm umarım olmaz), direksiyon hidroliğinin konumu (3 kıtada da satılacağı için umarım ortak bir yere koyarlar), yere basma kuvveti (bu versiyon yere fazla basıyordu son hız için kötüydü), donanım tek mi olacak çift mi (umarım tek olur) ve 13 cm uzama en çok nerede hissediliyor?
Tabi nisan da istanbul'a gelicek mi? Sanırım en güzeli bu olur istanbul'a gelsin mıncıklıyalım.
Buralar yine degerlencek bi 200 sayfasi var
bayağı güzel duruyor bide 4 çeker olsaydı tadından yenmezdi,aslında arabayı hiç anlmayaan birine göstersen kesin 4 çeker der tipi öyle
FK2'den çok çok daha albenili ve ismine yakışan bir tasarım. Ayrıca iç mekanda dağlar var fark olarak sırf iç mekan için bile FK2 alınmaz.