kardeş benım arabamda buzdolabı beyazı
98 model ama bakan donup bır daha bakıyor :)
sen az ötede oyna :)
Printable View
mavi satista renk secenekerinde olmali cok iyi duruyor ya
consept araçtaki bütünlük gerçek halinde yok maalesef. Sanki standart bir civic e tampon ekleri ve spoiler takılmış gibi duruyor.
@Nucleus
SS'dan premium'a, premium'dan en alt tabakaya kadar 13 markayla babam da dünyanın en çok araç satan firması olur. Toyota, 4 marka ile götürüyor işi.
Al işte bir tane daha.. Dünya'dan bahsetmiyoruz Türkiye den bahsediyoruz. Bu link gerek cevap olur umarım..
..::: Otomotiv Distrib
Soğuk ülke diye klima yok demek yüz yılın yalanı 2009 da corolla aldık rusyaya gidecek özer seri olan araçtı türkiyedekilerden farkı normal confort larda manuel kılima varken bizim arabada dijital kılima far yıkama koltuk ısıtma gibi fazlaca özelikleri vardı :D
stoplarda concept gibi çıksaydı keşke :cool:
Renk olayına çok fazla takılmışsınız
Yeşil, VTida nasıl duruyor bi de VTEC2de nasıl duruyor gibi düşünün... Type-R'da da ana renklerden biri beyazdır. Hangi Type-R modeli çıkarsa çıksın tema rengi beyazdır. İTR'de de böyleydi, CTR'de de, NSX'de de
Ne yalanı ya Doğuşun özel ürettirdiği ACS (aç camı serinle) opsiyonu vardı o gelen araçlarda :D
Каталоги Vw rusya sitesi klima standart
Hjem Vw norveç sitesi klima standart
Volkswagen Internet - Mallisto - Golf vw finlandiya klima standart
2015 VW Golf 7 | Volkswagen Canada vw kanada klima standart
İskandinav ülkelerine klimasız araçlar opsiyon olarak üretilmekteydi. O dönemde de ötv indiriminden dolayı doğuş'ta araba kalmamıştı.
Müşteri kaçırmaktansa bu araçlar getirtildi ve satıldı. Piyasa ederinin 7.000tl altına verildi hepsi. Alanların çoğu arabalardan ekmek yedi.
Satılmasa elde kalsa fiyasko denebilir ama hepsini çatır çatır sattıklarına göre ortada bir fiyasko yok.
Koca firmalar hakkında birşey söylemeden önce bence iki kere düşünmek lazım.
VW ile alakam yok, reno'ya biniyorum.
İşte benimde anlatmaya çalıştığım bu ya zaten klimasızın satılmasına şaşırmadım ben bozukları iteledilerde klimasızı mı satamayacak. Ben bir şirketin bozuk araçları satıpta sonradan aaa bozukmu neyse garantı verelım ayaklarına yatmasını anlamış değilim. Çinde otomatık vw lerin satımı yasaklandı geçen yıllarda sorun düzeltilene kadar manuel araç satılıyordu şuanki durumu bilmiyorum. Doğuş otoda böyle bir firma işte yoksa vw sıyle alıp veremedıgım yok. Benım olayım klimasız vw nın satımına şaşırılmaması yönünde.
İyi güzel diyorsunda attığım linklere bakarsan iskandinav ülkelerinde, rusyada, kanada gibi soğuk ülkelerde klimanın standart olduğunu görürsün. Hepsinin kataloğunu yolladım. Nasıl okuyacağım diye sorarsan donanımların olduğu sayfaya gel google çeviriyi kullan. En boş halinde bile klima standart olarak var. Sadece rusyada polo sedan klimasız alınabiliyor.
@orcunince ayrıca doğuşun ticari anlayısını doğru bulmasamda adamlar araba satmayı biliyorlar. Bu devirde klimasız araba satmak her babayiğidin harcı değil.
concept in arka kısmı aynı çıkmalıydı.. anlamsız bir sadeleştirme olmuş benim gözümde..
Yarin masaya oturacagim,hic belli olmaz teslimat gunu garantisi alirsam...
Bu sefer aldigim seyleri ucuza vermiyecegim... :) Hep buyuk zararla satiyorum,benden alan arkadaslarim ustune koyup satiyor yani bende yanlis var...
Neyse alalimda satmasi dert olsun :)
14'de acilis,**** kalinlar basar orayi,onlar bos bos gezsin 40 tane burokratla,isleri biter 4 gibi giderim sanirim...
Daha gec olucagi kesin cunku bazi markalar aksam resepsiyon vericekler...
miami taypırın yanına gidip
taypırı ısırırım, taypırı yalarım diye demeç verecekmiş
Fuara gelmek isteyen bir arkadasim bana ulasabilir,3 gibi ordayim....
hani fuarcilar nerede guncel fotolar :D
facebook da bunlar denk geldi :) Tolga bey den çaldım :))
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...00&oe=55CF3A87
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...d935f864ec6222
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...294ad55da6415e
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...2623b23d38bb24
Iyyy renge bak :(
Su arka kanadi birisi arabasina yapsa sayfa sayfa dalga gecilir.Neyse cok les haricinde bisey demeyecegim.
Not: Bir mugen fn2 cok daha cekici duruyor tip olarak kendi fikrim.
Kırmızı platforma beyaz güzel olmuş
Ön çamurluk hatları kötü duruyor kapıya gelen çıkıntı yamuk gibi fotodan galiba anlamadım. Arka kapı kolu olmayışı da çok boş göstermiş arkayı. Concept o kadar güzeldi ki bunu eleştirmek farz oldu :)
atmosferiğin tadı olmayacak maalesef. O deli gibi devir çeviren metal sesi duyamıycaz...