Yiğidi çok öldürdüm daha önce ama siyah çok şıkmış aşık oldum resmen 6-7 yıl sonra benimsin diyorum başkada bir şey demiyorum :love::love:
Printable View
Yiğidi çok öldürdüm daha önce ama siyah çok şıkmış aşık oldum resmen 6-7 yıl sonra benimsin diyorum başkada bir şey demiyorum :love::love:
mert_can 41 mavi Type-R'da ne işin var hayırdır ? :D :D
Post yeri yanlış oldu.
Gaza gelip ilan sanmayın sakın :D
çok duygulandım be :D ev işi olmasa o sahiplerden birisi kesin ben olacaktım :D
Vay be demek sonunda geldiler.Bir kaç sene içinde başlarına geleceklerden,alet edilecekleri şeylerden ve girecekleri bi ton polemikten habersiz nasılda yatıyolar kuzu kuzu:)
Çok ciddi merak ettiğim bişey var...
Honda'da indirim olayı yok mu? DOGUS gruplarinda az da olsa yapildigi gibi mesela.
Meselâ bu Type-R'ları en düşük kaça alabiliriz?? Tahmini en azından
Siyah çok beğenilesi olmuş be :)
4tane geldi diye konu açıldı. 11tane geldi diye de çoğu yerde bahsediliyor. Bu fotolarda baya bi araç mevcut anlaşılan ilk seferde büyük İstanbul/Ankara/İzmir mağazalarının şiparişleri teslim edilcek
Tam benlik aslında. Hem hızlı hem de 4 kapılı aileye hitap edecek cinsten... Ama fiyat ofsayt gibi...
Şu an sahiplerine 200k teklif etseler kimse satmaz
Fuarda dokunup bindigimde tuylerim dikildi :) sahip olmayi dusunemiyorum suan :)
Ha geldi gelicek sonunda geldi be
160 binlik araba yapıyorsun, kaput hala çubuklu. Şuana bi amörtisör yapamadımız mı? Honda'yı seviyorum ama şu çubuk beni çok rahatsız ediyor.
Kırmızı favori rengimdir ama alcak olsam mavi alırdım :)
yalnız siyahta çok güzel duruyo
siyah tam bir yakuzaa
sıyah ve kırmızı favorım masallah
Bu sene imkansız da seneye Aralık gibi yıl sonu indirimiyle alınabilir... Tabii bulunursa. :D
O değilde renk seçimi kesin kırmızı olur diyordum. Mavi yi görünce sarsıldım.Siyahı görünce konuşamadım.Renkler bu sefer çok iddialı olmuş.
şu gun metal gibi bi rengi var,o muhteşem,ondan isteyen yok mu? bari görüp mutlu olsak :)
kırmızı yada mavi favorim başka fotoğraf yokmu :)
ya arkadaş şu tasarımı cıkartmadılar ya ne diyim :)
http://www.nyemplung.co/wp-content/u...al-752x500.jpg
http://i.hizliresim.com/N4EBoN.jpg
C sütunlarına bakarsanız, özellikle stop kıvrımlarına birebir aynı. Ben hala umutluyum o konuda, ya makyajla ya da büyük ihtimal mugen kitle beraber bu görüntü sunulacak tüketicilere.
Böyle bir tasarımı heba etmemelerini ümit ediyorum.
Yoksa millet volvo s60 stobu takar yine de bu görüntüyü oluşturur :)
yakın zamanda ben bir firmanın bu şekilde spoilerli stop üretip piyasaya süreceğine inanıyorum. Ve o akıllı firma iyi para kazanacak bu işten.
mugen yapar beyler merak etmeyın :)
mugen arka bagaj kapağı + spoiler
mutluhan farkıyla 10.000€
o değilde tune olayı şuan yok sanırım olsada
sağlam k20a2 turbo bun geçeceği günü bekliyorum.
uyuz oldum yeni kasaya :)
en azından conti sport contact 6 ile geliyor semi slick almaya gerek kalmayacak. Üstünde gelen lastikte tayyar ile beraber piyasaya çıkıyor.
Evet te patlarsa bulman imkansiz suan Hakancım. Lastik yok :)
169bin tl rakam beyler :)