User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
231 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatılmaz yaşanır bi hikaye ama şimdiye kadar kime anlattıysam yerlere yattı gülmekten

Servisteyim bakım bitti araç kabuldeki abiyle muhabbet ediyoruz.Bitane yeni kasa kango geldi arabanın tavanı çökmüş.İçinden bi dayı indi ama rizeli belli bende rizeliyim uyandım hemen

Neyse, dayının kango yol kenarında park halindeymiş kapağı yana açılan kamyonetlerden biri kilitlemeyi unutmuş tam geçerken açılmış kangonun arkadan patlamış.Tutanağı tutmuşlar ama açıklama kısmını boş bırakmışlar.

Ve bizim abi sordu.

Abi: açıklamayı boş bırakmışsınız ne yaziyim
    Dayı(siniri yüzünden belli): Yaz dedi duran arabanın **.nı s.kti yaz dedi

Tabi biz önce şok Dayının yanında gülemiyoruz gülsek çekip vurucak belki bizi Dayı bi gitti yattık yerlere gülmekten ahahah o gün bugündür ne zaman hasarlı kango görsem o dayı gelir aklıma
    fıkra gibi

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu baştan sona okudum her hikaye süper gece gece iyi geldi. Bende anlatayım..

Lise zamanında okuldan çıkmışız çok dik bir rampadan çıkıyoruz arkadaşla yürüyerek. Kaldırımın hemen kenarında yürüyoruz. Bi iveco kamyonette 5-6 metre önümüze parketti bizde kaldırıma çıktık. Adam iner inmez araba bir kaymaya başladı, adam içine binemedi bile. Yurt vardı köşede ve kapısıda han kapısı gibi birşeydi. Araba nasıl denk geldiyse kapıyı tam ortalayıp içeri girmişti. Allahtan kapı arkasında falan kimse yoktuda kimseye birşey olmadı. O günden sonra rampada yürürken hiç bi parketmiş arabanın önünde durmuyorum.

Bütünlemeye otobüsle gitmiştim, kaldığımı öğrenince, tek dersim olduğu için tek ders sınavına gidecektim babama desem ulan atla otobüse git diyecek Edirne şuradan şura.
    En iyisi yok arkadaşlarla gezicez vs. yalan buldum kaptım arabayı. Arkadaşı da aldım yanıma birazda geç çıkmışım, yapıştırdım gidiyoruz Edirne yolları da bomboş. Dedim zamanda azalıyor azcık kasayım 180 190 böyle gayet rahat gidiyoruz müzik açık. Uzun bi süre gittim sonra dedim sıkıntı olmasın motora falan havada ağustos sıcağı 90a düştüm. Bi garip ses geldi, müziği kıstım inanılmaz bir ses var arabada. Ulan noldu acaba derken Havsada bir mola yerine çektim. Altına bakıyorum motora bakıyorum hiç bir görünen birşey yok. Sağolsun Edirne'den Berkay arkadaşı aradım egzoz hiç aklıma gelmemişti beynim durmuş. Sınava kalmış 15 dakika falan dedim hiç egzozcuya gitmeden okula gidiyim sınavdan sonra hallederiz. Okula girip sınavdan sonra nasıl kaçtığımı anlatamam, o ses okulun duvarlarında yankılanmasını, cafelerdeki insanların bakışlarını.

Egzozu yaptırdım, tam İstanbula dönücem araba tekliyor ulan dedim motoru aldık elimize kimse bilmiyor burda olduğumuzu. Birde buji kablosu sıkıştırdılar şemsiyenin içine. Ohh Mis!

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla ıle ılgılı pek deil ama
    az once antalyada aspendos bulvarındakı noterın onunde bınek bır toros ıcınde 4 tane yunus polıs vardı gayaet nesılıydıler en son arabyı suren yunus sol elını dısarı cıkardı gule gule gıdıyordu
    torosun onu kalkık arka dip basık gıbıydı :ne guldum be

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıl 2001... 90 yılında ilk crx i gördüğümden beri rüyalarıma girmiştir... Yolda görsem anne baba işte bu arabadan istiyorum derdim... Lisede okuldan dönerken minibüs yolunda galericilerde ne zaman crx (veya rx-7) görsem aracı durdurur inerdim param olmasa bile Crx e bakardım ondan sonra yürürdüm eve... Üniversiteyi kazandım bizimkiler Crx aldılar bana... İlk gece içinde yatmışımdır... Öyle bir aşk , taş hatunum derdim... Aradan 3-5 ay geçti mersin üni ye başladım ... Git gel birgün bir hatun atmışım arabaya... Okuldan aldım eve götürüyorum yol adana - alanya yolu... Eve kalmış 2 km.. hatuna bi yazıyorum bi yazıyorum ki arabada görmeyin... Dedim içinden alınacak birazdan bizimkisi... En son hatuna sen ne taş hatunsun gibi bir laf ettim.. Tak dedi araç tekledi durdu... Yolun ortasında kaldımmı... Marş basıyor yok çalışmıyor araç... Hatunu indirdim baş başa kaldık... Dedim niye böyle yapıyorsun güzel sevgilim benim..Sen benim tek taş hatunumsun... Bak dedim onlar gelip geçici sen hep kalıcısın... yazdım durdum böyle en son öptüm bide direksiyonundan... Marşı bi çaktım "wdowwwwww" etti gürledi... Dedim kıza bin arabaya gidiyoruz... Birdaha Crx in içinde hiçbir hatuna yazmadım... Hala durur bende güzel kızım , yeniden yaratılıcagı güne kadar üstü kapalı garajda uyuyor şimdilik

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fıkra gibi
    aynen fıkrayı bizzat yaşadım keyifliydi

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birdaha Crx in içinde hiçbir hatuna yazmadım...
    haha iyiymiş

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 4 sene önce Ortaköy sahilde ağır ağır trafikte ilerlerken yanımda ki hatun klimayı açmamı istemişti, araç 106 gti dı ve klimamın gazı bitikti, peki dedim camları araladım

Kızın bakışı çok efsane olmuştu, bi daha da aramadı zaten o günden sonra
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıl 2001... 90 yılında ilk crx i gördüğümden beri rüyalarıma girmiştir... Yolda görsem anne baba işte bu arabadan istiyorum derdim... Lisede okuldan dönerken minibüs yolunda galericilerde ne zaman crx (veya rx-7) görsem aracı durdurur inerdim param olmasa bile Crx e bakardım ondan sonra yürürdüm eve... Üniversiteyi kazandım bizimkiler Crx aldılar bana... İlk gece içinde yatmışımdır... Öyle bir aşk , taş hatunum derdim... Aradan 3-5 ay geçti mersin üni ye başladım ... Git gel birgün bir hatun atmışım arabaya... Okuldan aldım eve götürüyorum yol adana - alanya yolu... Eve kalmış 2 km.. hatuna bi yazıyorum bi yazıyorum ki arabada görmeyin... Dedim içinden alınacak birazdan bizimkisi... En son hatuna sen ne taş hatunsun gibi bir laf ettim.. Tak dedi araç tekledi durdu... Yolun ortasında kaldımmı... Marş basıyor yok çalışmıyor araç... Hatunu indirdim baş başa kaldık... Dedim niye böyle yapıyorsun güzel sevgilim benim..Sen benim tek taş hatunumsun... Bak dedim onlar gelip geçici sen hep kalıcısın... yazdım durdum böyle en son öptüm bide direksiyonundan... Marşı bi çaktım "wdowwwwww" etti gürledi... Dedim kıza bin arabaya gidiyoruz... Birdaha Crx in içinde hiçbir hatuna yazmadım... Hala durur bende güzel kızım , yeniden yaratılıcagı güne kadar üstü kapalı garajda uyuyor şimdilik

şaka gibi

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene memlekete dönüyorum.Adana'da narkotikten dayılar durdurdu beni.Araba ağzına kadar yüklü.Kısa dönem askerlik çıkar ihtimaliyle,tüm eşyamı toplayıp memlekete götürüyorum.

Polis : Nereden geliyorsun ?
    Ben : Batman
    Polis : Ne işin var orada ?
    Ben : Öğretmenim
    Polis : Aç bakalım bagajı
    Ben bağajı açarım,tabi ağzına kadar dolu.Kutu içinde saç jantlarım vardı.Polis bunlar ne dedi.Paketlemiştim iyice 2-3 tane koli bandı harcadım kartonlamak için Tabi sonra emniyet kemerini tak uyarısını yaptıktan sonra yolladı beni.
    Buralarda da jandarma felan durduruyor ama öğretmen kimliğini gösterdikten sonra yolluyor. genellikle : )

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim şansıma olacak herhalde 5 buçuk senedir sadece 2 kere çevirmeye girdim 2 side alkol kontrolü olduğundan sadece ehliyet istediler (arabamıza daha evvelden 9 sene muayenesiz bindik) ve ben illede ruhsatı almayacak mısınız? egzoza bakmayacak mısınız gibi sorular soruyorum

Ailede en çok çevirmeye giren annemdir arabayla her çevirmeye girdiğinde arar olum durdurdular diye Memurlarda hep teşekkür edip yollarlar Geçenlerde aynı yerde aynı gün içinde 2. ye durdurmak istemişler sabah durdurdunuz zaten memur bey benim güne gitmem lazım geç kaldım demiş basmış gitmiş
    hocam babamı 2001'den beri çevirmediler beni de geçen yaz 1 kere çevirdiler sadece bu bursa'nın polisleri can ersin egsoz var allahtan
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım amcamın oğlu acayıp crx hastasıdır. Zamanın da abisinde'de kısa süre vardı ordan heves edıyordu. Naptı ne etti amcamı kandırdı crx almak için. Balıkesir-Bandırma da bı tane bulmuş telefon da anlaşmışlar, 7.000 e 90 model bi crx için. Abisini aramıs bunu alalım dıye oda bana gösterdi, Allah var fotolar da güzel duruyordu. neyse biz kalktık gittik bandırmaya crx e bakmaya, kesin sahibinden ılanındakı fotolar, en az 5 yıl oncesıne ait. araç leşler leşi ölmüş gömeni yok, Abisinle;kuzenıme dıyoruz, yapma etme başka buluruz, bu adam olmaz.Yok alıcam da alıcam neyse adamla bı de bız pazarlık yaptık 5.500 e bıraktı,aldık. yola cıktık biz onden, kuzen crx ıle arkadan geliyordu. tabi bu gaza geldi bizi sollamaya cıktı tam solladı crx ten bizim kaputa dankk diye bişey geldi. Aniden durduk ne oldu diye crx ın sunroofu cıkmıs bızım kaputa gelen oymus j kasa astranın kaputu bıldıgın ıce çöktü. abısı direk senın alacagın arabanın taa amk. diyerek söve söve geldi
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benım amcamın oğlu acayıp crx hastasıdır. Zamanın da abisinde'de kısa süre vardı ordan heves edıyordu. Naptı ne etti amcamı kandırdı crx almak için. Balıkesir-Bandırma da bı tane bulmuş telefon da anlaşmışlar, 7.000 e 90 model bi crx için. Abisini aramıs bunu alalım dıye oda bana gösterdi, Allah var fotolar da güzel duruyordu. neyse biz kalktık gittik bandırmaya crx e bakmaya, kesin sahibinden ılanındakı fotolar, en az 5 yıl oncesıne ait. araç leşler leşi ölmüş gömeni yok, Abisinle;kuzenıme dıyoruz, yapma etme başka buluruz, bu adam olmaz.Yok alıcam da alıcam neyse adamla bı de bız pazarlık yaptık 5.500 e bıraktı,aldık. yola cıktık biz onden, kuzen crx ıle arkadan geliyordu. tabi bu gaza geldi bizi sollamaya cıktı tam solladı crx ten bizim kaputa dankk diye bişey geldi. Aniden durduk ne oldu diye crx ın sunroofu cıkmıs bızım kaputa gelen oymus j kasa astranın kaputu bıldıgın ıce çöktü. abısı direk senın alacagın arabanın taa amk. diyerek söve söve geldi
    ahahahahahahahaha haykırdım ahahha

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lise zamanında gece herkes uyuyunca kim ogece arabayı kaçırırsa bi telefon toplaşır 3 e 4 e kadargezerdik yine o ***** gecelerden biri sene 2003 hiç unutmam büyük bi caddede turlarkene arada hızlı bi geçen olursa aha bize caka yaptı diye ver ederdik peşine yarış falan bide bizim gibi zıpçıktı çıkarsa değme keyfine gece 2 civarı bizde 1.4 astra tabi o zaman lpg pek yaygın değil benzin 2 lira civarı depo dolu bi focus bizim sağımızdan caka yaparcasına geçti camlar filmli içi görünmüyo tabi biz hemen peşine nere yetişesin tabi arkasından geliyoz ışıklar kırmızıya dönünce focuscu durdu bende bizimkine bi gazla olm git şuna arkadan yavaşça dokun dedim sen git adamın arabaya bi vurdu focusun arkası resmen havalandı focuscu bi gazladı zannetti biz onu dövecez göbekten u çekti geldimiz yön edoğru başladık peşinden gazlamaya neyse biarasokağa girdik snırsam bi sitenin etrafında dönmeye başladık 5 tur döndük o sırada bu farı kapadı bizde kapadık bu birden yola fırladı o sırada da bi mgirus dolmuş yokuş aşşa iniyo tabi sen arkatekerin oraya bi koy dolmuş resmn havalandı 5-10 metre zikzak yaparak sallandı durdu bizde hemen arazi tabiki o korkuyla aracı 2 sokak ileri saklayıp kaza yerine döndük ve bi baktık araba perişan içinde bizim yaşlarda birisi ehliyet falan yok bu duruma hem güldük bi yandan ne yaptık biz dedik çocuğa geçmiş olsun falan dedik ama bizi tanımadı bile sonradan öğrendik bi arkadaşın komsusuymuş iyi olmuş dedi arkadaş çok havalıydı para desen *** gibi deyince bizde iyi yaptık dedik
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo servisinden arkadaşım anlamıştı cok gülmüştüm amcanın biri 0 x90 alıyor.Uzun yola çıkıyor benzinlikte bu bor yakıt katkılarından görüyor ve hunharca 5 6 tane döküyor 5 10 km sonra tabi motor kitliyo servise geldiğinde arabanın motor yağı bal reçel kıvamında geliyor.tabi komple motor vs servisden 20 bin lira fatura çıkınca

Anamı s.....selerdide koymayaydımmm eşliğinde ağıt yakmalar

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun spordan cıktım cok yavas gıdıyorum gaz azdı....arkamda polıs aracı benım kıcımda gıdıyor sonra 35 cek kenara dedı sıklemedım bırdaha 35 saga cek dedı durdum...baktım ındı gelıyor camı actım ılk sorusu su oldu napıyorsun...dedım ıyıyım sen napıyrsun dedı sıkayet var yavas gıdıyorsun dıcekım a.g kım sıkayet etcek benı dıye sormadım arabada sorun var yavas gıdıyrm dedım bende memurum dedım he ozman tamam hocam ıyı aksamlar dedı gıttıler
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatılmaz yaşanır bi hikaye ama şimdiye kadar kime anlattıysam yerlere yattı gülmekten

Servisteyim bakım bitti araç kabuldeki abiyle muhabbet ediyoruz.Bitane yeni kasa kango geldi arabanın tavanı çökmüş.İçinden bi dayı indi ama rizeli belli bende rizeliyim uyandım hemen

Neyse, dayının kango yol kenarında park halindeymiş kapağı yana açılan kamyonetlerden biri kilitlemeyi unutmuş tam geçerken açılmış kangonun arkadan patlamış.Tutanağı tutmuşlar ama açıklama kısmını boş bırakmışlar.

Ve bizim abi sordu.

Tabi biz önce şok Dayının yanında gülemiyoruz gülsek çekip vurucak belki bizi Dayı bi gitti yattık yerlere gülmekten ahahah o gün bugündür ne zaman hasarlı kango görsem o dayı gelir aklıma
    O anı bi canlandırdım gözümden yaş gelene kadar güldüm yok böyle bişe

Bigün çok samimi bi arkadaşımla dedik ki akşam içelim, nere gidelim para yok pul yok iflaslardayız o zamanlar, neyse arabada içelim ne olacak ki dedik araba 92 tempra ama sxa çektik güzel bi yere başladık içmeye ama ne içme, bi yandan müziğimizde açık muhabbet güzel neyse saat 2 ye yaklaştı kafalarımız süper oldu , dedim ki kanka beni eve bırak tamam kanka dedi !? . Bastı marşa yok, bi daha yine yok çalışmıyo allah allah neyse kanka şöyle aşağı doğru bi vurdur bakalım dedim, yaklaşık 100 metre vurdurdu çalışmadı, yol bitti, kanka yukarı itelim tamam tekrar tepeye çıktık. tekrar deneyelim aşağı doğru yok yine çalışmadı, o arada bi multıjet geçiyodu durdu bizi halatla yukarı kadar geri çekti sağolsun adam. neyse aşağı doğru tekrar vurdurduk yok çalışmıyor. o arada çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kızın evinden çıkmış eve gidiyodu bizi gördü napıyosunuz felan çalışmadı kanka dedik bindi arabaya tüpü kapatmışız o kafayla benzin zaten yok tüpü açtı direk tüpte marşa bastı çalıştırdı görüşürüz dedi ve gitti. hiç unutmam..

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz yaz arkadaslarla oturuyoruz karsiyaka sahilde bi mekanda . Kalabalik bi yerdi doğum gunumu kutlama bahanesiyle ickiyi biraz fazla kacirdim . Konu kiz muhabbetlerine dondu lisede olan bitene dondu en son gene yusuf durdu ogluk senin bu araba askin nolcak lan dedi . Ne biliyim amk dedim gectim gitti . Ama konuyu o acti ben gene girdim araba muhabbetime . Saat ilerledi 2 ye yakin . Mekanin yaninda da apartmanin otopark girisi vardi . Guclu bi motorun çalışma sesi geldi net goremedim . Bizim masanin yaninda gecerken bi baktik R35 GTR. Bi gozumu ovusturdum kanka bu gtr mi dedim . He laa dedi yusuf . Adam yola cikti fazla goremedim sonrasını 2 sn fazla degil stoplar ve gtr gorusuruz dedi. Kalktim ayaga yuru be amk dedim alkolun etkisiyle. Allahtan mekanda az kisi vardi bana bi baktilar . Bu arada kadeh kaldiriyorum tabi rezil olduk ordakilere. Simdiki aklim olsa atlarim onune abi bokiyim yiyim sunun bi koltuguna oturt beni derim de
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suriye Plakalı bir Evo 6'ın olsa bunlara mağruz kalmazdın haha
    Miko sen konusma olum ya senin maceralari anlatmaya kalksam kitap olur ve milletten beddua yersin o kadar sabirli nur gibi bi babayi niye delirtiyosun diye.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ve bizim abi sordu.

Hahahahaaahahahah cok guldum ya
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haziran ayındayız 2013 yılında ehliyetim yok o zamanlar ama hızlıyım bilenler bilir neyse edirnekapı'dan çıktım e5'e gidiyorum beşyol sanayiye otobanda trafik akıyo oynaya oynaya gidiyorum arkamda bi tane hyundai era kıçımda geliyo ulan diyorum içimden ne oynuyo falan fişman merterin oralardayız sağa çektim sigara yaktım trafik akıyor ama era hala arkamda neyse ben bi daha başladım oynamaya yenibosna atatürk havalimanı çıkışının ordan sefaköy rampasını bilen bilir fena seker atar araba kendini sağa sola başladım hardcore oynamaya era bi an yok oldu sonra çıktım rampayı baktım yanıma geldi camı aç diyo elimde sigara müzik açık felan buyur dedim dedi ne biçim araba kullanıyosun sen polis rozetini gösterdi dedi senin ehliyetini elinden aldırırım at o sigarayı bilmiyoki ehliyetim yok tamam abi eyvallah abi dedim ilerledi o bende bayağı korkmuştum buda böyle bi anımdır çok karışık oldu ama olsun yazmak istedim
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)