güzel ve zevkli bir gündü katılamasamda zevkle izledim
Printable View
güzel ve zevkli bir gündü katılamasamda zevkle izledim
chiefkadir´isimli üyeden Alıntı
Saol Ümit
Tahminimizden güçlü araçlar vardı..
Bu b20 vtec olayı ; Organizatör arkadaşların nasıl zorluklar çektiğini,her kafadan çıkan sese kulak vermek zorunda kalıp kafalarının nasıl karıştığını yakından gördüm. Şimdi bizim Sınıf 6 nın anonsu yapılıyor,araçlar padoktan çıkmak üzereler,kuralar çekilmiş.kimin kimle kalkacağı belli olmuş.Bir bakıyoruz bir araba daha girmiş sıraya..Arabada ne araba şase maşallah koltuklar sökük yerine sünger kaplı garip bişeyler,kapı ve bagajın içleri boşaltılmış araç zaten hafif kuşa çevirilmiş..İtiraz edildi,iki tane jant lastik konuşsun denildi.Araç sahibi arkadaşlar üstleri yağ pas içinde canları sağolsun ayağa bile kalkmadılar....Neticede o araba zaten yürüyodu herkeside geçti..ama bu son dakka araç alımı işleri olmadı be..
Ayrıca , yasin306 Typerlı arkadaşı ve miniksler Bg typerlı arkadaşı kutluyorum.ikisinin delikanlıca çıkıp biz kafadan eşleşmek istiyoruz demeleri onurlu geldi bana..
(6. sınıf bizm piste soktuğumuz aracımız cadde arabası ) b 20 doch o günün arabası değildi . arabada koltuk , kapı içleri ve döşemeleri sökülmüş .taban halısı ince bir keçe , konsol , fitilleri ve sileceklerine kadar sökülmüş yani bunlar gözle görünen alt kısımlarını bilemeyiz tabi .birde kuralar çekildikten sonra gelen bir araç bunu orada dile getirdim ama arkadaşlar normal olduğunu söyledi gördümki sabahın 6 sında boşuna kalkıp oraya gelmişiz emeği geçen herkeze saygılar ,
sonradan gelme olayına karışmam ama şu şekilde söliyeyim bu bir resmi olmayan organizasyon isteyen istedigi gibi hafifletebilir aracını kimse karışcagını sanmıyorum hafifligine bahane bulmaktansa tebrik etmek lazım güsel yürüyordu arac
eger hafiflige yada sökülmüşlügüne itiraz etmek istiyorsanız ulusal bir yarışta olmanız lazım teknik kontrollerin oldugu
Biz oraya eğlenmeye geldik aşırı hafifletilmiş gaz tenekesi gibi bir araç kafadan bana verildi ben orada s2000 typerlar ile denemek istiyordum gerçi bana açtığı boyun aynısını onlarada açtı biz profosyonel draglara katılmadıkki arbamızı hafifletelim amaç kardeşlerimizle arbalarımızı denemek eğlenmekti ben eğlenemedim...
s2000 sahibi bizim arkadaşımız yavuz istediğimiz zaman teklifimizi kabul edeceğine inanıyorum maksat bişeyleri aşarak olmasıydı hemen hemen ps torch kilo olarak araçlar birbirlerine yakın araçlardı ama b20 doch bizim araçlarımızla alakası yoktu adamlar arabayı çırılçıplak soymuş heryerine keçe giydirmiş araç kaportacıya hazırlanmış sanki sabahın altısından akşamına kadar boşa beklemişiz...
Buğra o sıra sen araç kaldırmakla meşguldün..Biz b20 li arkadaşların tutumuna takıldık..Orda madem arabana güveniyosun sanada 2 lastik at diye görevli tarafından söylenmiş onu bari yapsaydın..Herneyse olan olmuş geçen geçmiş...Elinize sağlık çok uğraştınız güzelde oldu ;)
bu bahsi gecen sınıfta sıralama nasıl oldu sonuc olarak?
1. B20 civic
2. Typer kırmızı (yasin)
3. s2000
B20li arkadasların tutumunu bilmiyorum doru oda ben o arada yanınızda deıldım ***** starttaydım ...
yok yanlıs anlasılmasın ben laf olsun diye demiyorum cok ciddiyim eyer bana bi itiraz gelse ben bunu ciddiye alırdım. once anlasma yoluna gider eyer anlasılamıyor ise geregını yapardım ... gorevli arkadaslar atlamısta olsa ben atlamazdım ama bana itiraz gelmedi ondan soluyorum bi magzada sorun yasanınca magza sorunlusuna pisttede yarıs direktorune bildirilir ki cozume ulassın benim orda olma amacım bu zaten ...
bana resmi bir itiraz gelmedi yarısan hiçkimseden gelse geregini yapardık ....
ben orada görevli arkadaşa bunları gösterdim arabanın taban halısının bile olmadığını arkadaş normal dedi sonradan içeri girdim itiraz etmeye gökmen arkadışımız arabanın hafif olmadığını zaten geçeceğini falan imalı söyleyince gerek bile duymadım sana söylemeye aracı dışarı almam söylendi bende usturuplu bir şekilde aracımı aldım neysse önemi yok artık olmuş bitmiş yapacak bişeyde yok...
ordaki gorevli ark olarak bahsi gecen kişi bnm sanırım:) acıkcası ordaki tutumu bende hiç tasfir etmedim, beni oyalamaya gerek yoktu lastik koyarız dediler baslarında bekledim. koydular ama sonrasını bilemem orda lastik takip edicek halim yoktu.
ama yapıcak bişey yok, 1 tane birinci olmak zorunda
hafifletme ne kadar olsada b20 bi si ztn kağıt ustundede favoridir;) hp /ağırlığa bakıldığında..