ben aslında beni geçti diye üzülmüyorum adam aynı boyları herkeze yaptı yani bariz arabada kilo farkı vardı adil olmayanda buydu canımız saolsun...
Printable View
Olayın birde Golf gti boyutu vardı,cilo 3.25'in araba ile o kalkması gerekiyordu,o golf cü arkadaş eşleşemeyi kabul etmedi ve bir hışımla itiraza koştu,ve bi anda baktıkki sınıf küçültmüş ! Gerçi ilahi adalet oda ilk kalkışında crx e elendi :) o ara neolduysa oldu..
Benim tek taklıdığım kura sonrasında içeriye araç alınmasıdır !
hepimiz arkadasız kalp kırmak istemiyorum keskin kacıcak yazınca cunku ....
Bir eylence gunu yaptık ben yoruldum sesim gitti ayaklarım hala agrıyor ....
Herhangibi maddi kazancım yok sadece eylendim bolca
bide ustune acıklama yapmıycam artık gercekten kafamı yormıycam ....
güzel bir organizasyon oldu emegi geçenlere tşk.
Onur resimleri görelim kardeşim.
bu organizasyona gelemedim ama çok kez gitmişliğim oldu , hiç kusursuz organizyon yaşadığımı hatırlamıyorum :) elbet ufak tepek şeyler oluyor ...
auto drom da bi defa sında astra GSI ile audi RS4 ü kaldırdılar :) :) :) olur arkadaşlar arada ufak tepek şeyler .. gzl bi gün olmş geçmiş , bu organizasyon için uğraşan eden herkese tşk ederiz onlar sayesinde bu iş bu spor dalı bi gün hakettiği yere gelcek
Yilmaz Neyse Olan Oldu Yüregini Tüketme Kardeşim Adil Veya Deil Adamlar Prof.anladinmi Neyse Polemige Girme Gerek Yok
ya arkadaslar o kadar hafiflik hafiflik diye takılıyorsunuz ama genel drag hesaplarında soyle bir olay var,
50 kg agırlık dusmesinde aynı gucte aynı setupta bir araba 400 metreyi 10 saniye kosacagına 9.9 max 9.8 gider veya bir baska deyisle, 7 kg 1 beygir guc calar. 7-10 hp 0.1 saniyedir.
yani 200 kg hafifletilse ki mumkun degil zaten orjinali 850 kg olan bir arabadan atılsa atılsa sasi hafifietmesine gidilse vs 100kg atılır. 100 kg da 0.4 0.5 saniye eder. 280 metrede 0.4 0.5 saniye bir tampon boyu fark anca yaratır, 400 metre olsa idi 1 boy olurdu. cunku agırlıgın hızlanmaya etkisi linear degil hızlandıkca etki artıyor, drag coefficient azalıyor mesafe uzadıkca.
sonuc giden araba yine gider, keske minikslerin b20 dursaydi oda gelseydi cok bir fark olmadıgını gorecektiniz, adamların b20 si k24 e kafa tutuyordu yani bu b20 ile cok bir gidisat farkı yoktu.
yani gecen, yine gecer.
Öncelikle bu güzel aksaklıklara rağmen eğlenceli geçen bu günü bize sunan emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.En azından bi farklılık olmuş oldu.Yakın gelecekte daha organize daha güzellerini düzenlersiniz inş.Ben çok keyif aldım sulara batmış olsamda yakın zamanda tekrarını heycanla bekliyrum.Teşekkürler tekrardan:)
güzel bir organizasyondu....başarılarınızın devamını diliyorum