yarın sn 1boy eder:D1sn 2 boy
Printable View
yarın sn 1boy eder:D1sn 2 boy
emegi gecenlere tesekurler.. dızellelrıde dusunmusler geldık ıkıncılk kupamızı aldık saolun:)
ahmet baran 2nizede bikac sey sormak istiyorum susuyim susuyim dedim dayanamadim :)
ilk defami bu tarz bi organizasyonda yer aliyosunuz? sinif siralamasi nasil yapilio az cok bilmeniz gerek
baran mi sen mi biriniz demissiniz gucsuz gruplar en son kalksin izlemek istemeyen cikar gider vs.. peki oraya yarismak icin gelen+para veren emek harcayan adamlari sizce en sona atmak mantikli mi???...:)
Dizel izlemek istemeyenler başka işlerle takıldılar zaten ..Ayrıca çokta sıkıcı değildi.
dizelci arkadaşlarında tanıdıkları destekleyenleri vardı,onlar zevk almıştır..
hayır anlamadigim bisey var;
drag programi belli, 1.4-1.6benzinli ve dizel kategorisi olduguda belli!
organizasyon bu siralamayi uygun görmüs, drag sporuna bukadar balta vurulurken olanada burun cevirmek garip geliyor bana..
ben simdiye kadar gittiğim her dragta hic bi zaman ilk önce aşırı beslemelilerin start aldıgını görmedim?
Kuralmı bilmiorum ama bu iş böyle.
Önce gücsüzler cıkar,sonra güclüler.
Yoksa sen orda o kadar seyirciyi orda tutamazsın...
yaa bi laf etik burnumuzdan geldi iyi tamam istedigniz gibi olsun :) umarım memelketimin buutun yavas arabaları girer yarıslara oturur izleriz :D
hızlı olan arabalarda girmesin :)
zaten bu gidişle portatif bi sandalye şart oldu :D
Böyle denmiyor ki girmesin denmiyor.. ancak sponsor firma var ortada hiç yoktan ve şahsen senin dediğin gibi olsaydı sıralama ben ve bildiğim birçok arkadaşım dizellere kalmadan direk giderlerdi.. onlara yapılan bir haksızlık bence bu.. sadece daha seri kalkışlar yapılabilirdi olay o :)
Aşırı beslemelerin ilk kaltıkığı ulusal drag organizasyonuı olmustu. Tarih:16 Nisan- Yer: Antalya. 6. kalkısta herşey bitti... Bugrayı tebrik ederim kazasız belasız halletmiş organizasyonu. Ve onunla beraber olan herkes. Aradan 2-3 cırtlak ses cıkar onlarıda kabul edicen özünde herkes insan ;)
birçok konu var açıklandıysa kusura bakmayın da
"resmi sonuçlar" nedir ?
burhannn ısını bılır arkadaslar :) bende gıttım 2 adet arka lastık aldım bugun :)