üstüne baska laf soylenmez
tesekkurler :icon_tup:
Printable View
bana bunu soleyen 100 uncu kısısın ama yınede bellı olmazdı mekanık spor bu ısmaılı tebrık edıyorum onca emek ve masrafa degmıs bence ben yıne soluyorum bole organızasyonlarda herzaman varım hep destek tam destek....
Bu kadar çok insan olan bi organizasyonda insanları kontrol etmek kolay değil..
Emeği geçen herkese teşekkürler..
sağlık sebebi ile katılamadım güzel bir gün olmuş belli!!! ancak 1,6 snıfında beyaz 106 nın hakkı yenmiş sanırım geçtiği halde elenmiş şahini son kalkış videoları!!!! siz karar werin diğer ikisi de mevcut!!!!
http://www.mantartube.com/369e16ea3f...eo?şahin-&-106
buğraya teşekkür ederiz böle güzel bir organizasyonda bizlere yer verdiği için devamınıda bekliyoruz
Öncelikle icinde silahlar bulunan otomobilimizi iceri alıp, güvenli biryerde olmasını sagladıgınız icin tesekkürler. Komiser arkadasla geceyarısı cıktıgımız icin bırakacak biryer bulamadık :)
Güvenlik önlemleri bana göre yeterliydi, hatta sabah 6da bile trafik polisi tarafından karsılandık :)
Pist yarısa hic hazırlanmamıstı, bunu sorumlusu kim bilmiyorum ama gercekten kötü bir durumla karsılastık sabah geldigimizde...
Seyirci otoparkı olarak kullanılan cim alan ve tribüne gidis camur deryasıydı, bunun önlemi alınmıs, hersey hazırlanmıs olmalıydı...
Sabah 6da gittigimizde kulübede oturan adamlar, o saatte calısmaya baslasaydı yarısa seyirciler gelene kadar hersey temizlenirdi, oradaki su cekilebilirdi.
Pistin hazırlanması dısında hersey güzeldi.
Emegi gecen, katılan, izleyen herkese sonsuz tesekkürler.
Ulusallarda da böyle katılım görmek istiyoruz.
Eksikler söylenmiş zaten.. Çok eğlenceli bir gün oldu.. Her türlü sese, görüntüye doydum şahsen.. :) Organizasyonda emeği geçenlere, katılımcılara, herkese çok teşekkürler..
Ufak tefek aksaklıklar olsada eğlenceli güzel bir gündü,emeği geçen herkese teşekkürler:)
COK alakasız bisey sorucam :
pistte bir hata oldugu soylenıp duruluo (sensor olmadıgına gore) korfezde pistin bir sol tarafı saga nazaran daha mı uzun ???
Hayır boyle ise gercekten komık.. ulusalların yapıldıgı bır pıstte bole bı sacmalık olamaz kı ben o pıste defalarca gıttım evet pist saat yonunde saga donen bir pist acak orası cok veya az sapmasız bır düzlük ...
Bunu iddia edipte itirazda bulunan bu zamana kadar kımse olmadımı ? kazananı boy farkı degilde burun farkını nasıl ayırt edıcekler .. cok komık ithamlar dolasıo bir cok forumda burada ben sole gectim dien dıger forumlarda gecer sole fark var bole zemın var dıe gezınıo cok merak ettim konu hakkında kesın ve net bılgısı olan yarıslarda gozlemcı olan var mı ?
Yagmur yagabilir ve kaza riski artar diye amerikanları kaldırdık biz şimdide bunu mu soruyosunuz arkadaslar... yapmayın gozunuzu sevim yaw :rolleyes:
yok ole bişi arkadaslar ...
bi 10 cm falan fark olabilir ama 1 mt fark yok pistte iki şerit arasında ....
ayrıca zemin mukemmel degıl bir piste gore ama dısardakı asvalta gore mukemmel durumda ....
Sehir efsanesi o solenenler ... ispatıda basıt gps le olctu aybars sanırsam ...
ayrıca bende bı ara uradıgımda pıste olcer yazarım ... tam olarak kac cm fark var :D
bugra aynı seyı dıorum ıste ımkansız yanı ama o kadar cok forumda gordum kı bugun ınsanın "alla alla acaba mı leyn " die gecmıo degıl bildigim fizigi bile ters cevırdı bu forumlar :)