Anammmm!! Ilk model S55...
Aman saklayın,benım ava basladıgım ılk tufek,bunun cok temızını bulup kaldırdım dolaba gecen sene.
Korosyonlar var,mutlaka temızletın ve degerını bılın...
Bakımı ısın ehlıne ver,sacma bır tufek halıne getırmesın. Kesınlıkle boyatma. Dıpcıgı elden gecır,guzel cılalat tamamdır
Arkadaşlar merhaba bakım olarak (gravür işleme,altın ve gümüş kaplama,bakım yağlama ve tamir) işlerinde babam bu işlerle ilgileniyor ayrıca ruhsat işlemleri mermi ve tabanca ile ilgili satış ve mermi tedariği mevcut yardımcı olabilirim. isterseniz
bende zıpkıncıyım bu arada.. saroz körfezi adilhan köyü her yaz orda olmaya çalışıyorum
Toyota Forever
Ceza alirsin,belgen dahi iptal olur...
Ayrica cok guzel hayvandir,vurmasan iyidi... Etide guzel degildir.
aynen hem yasak hemde de çok zor görülmeye başlayan birkuş. Eminim bilmeden avlamışsınızdır ama Avcı arkadaşlarımdan ricamdır neye atacağını bilmeden atmasınlar...
Hedef vurmak ise hatsan mod 125 iyidir
bütçeyi biraz arttırabilirsen hatsan at-44 pcp. Tüple çalışıyor. Kurma derdin yok ama tüpleri doldurman gerekiyor onuda dalgıç ekipmanları satan yerlerde yapabilirsin. Tek kırma filan hiç düşünme zaten fişeğin en ucuzu 50 kuruş. Atıcak yer derdin olucak heryerde tüfekle atış yapamazsın. Ruhsat alman lazım. Ama ciddi ciddi yapıcam dersen. Poligonlarda trap yada skeet atıcılığı yapabilirsin. Ama onun içinde başlangıç için en az 2000 bütçe ayırman lazım. Ben yaptığımdan biliyorum ciddi maliyetli ama bir o kadarda keyifli bi spor.
Everyday I ** çapuling...
Bugün izmir çiçekliköye gittim.Poligondan gelen sesler beni yine mest etti , galiba bi tane husan alıcam atıcılık için. İzmirde atıcılık için önerebileceğiniz yerler var mıdır![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Arkadaşlar hevesinizi anlıyorum ama bu tür tüfekler Avcı Tüfeği değildir. Olamaz da. Avcı adamın bu tür apaçi tipi tüfeklerle işi olmaz. Bu tüfekle anca Düğünlerde havaya sıkarsınız. Onun dışında 36 kalibre zaten hedefe atarken bile tat vermez. Millete bu tüfekleri ucuz ucuz çakıyorlar ilerde mekanizma mı dağılır namlu mu patlar ne olur bilinmez. Millet de tipine bakıp vay amuğa goyim düfeğe bak keleş gibi diyip 350 liraya alıyo sonra YouTube da videoları izliyoruz adamın elinde mekanizma patlıyor surat darmadağın.
Eğer bu işe sevdalısının Lütfen paraya kıyın canınızı önemseyin ve daha kaliteli çok güzel yerli marka otomatikler var pompalılar var. Ne yapacaksınız böyle gringo tüfeklerini.
Ben fırsat buldukça çiçekliköydeki poligona gidiyorum. Şöyle bir durum var orası federasyona bağlı olduğu için orada atış yapabilmeniz için avcılık ve atıcılık federasyonundan lisansınızın olması gerekiyor. Çok zor bi iş değil sağlık raporu fotoğraf temiz kağıdı birde 20 lira garanti ye yatırılıyor, sonra evrakları kargoluyorsunuz 2-3 haftaya lisansınızı yolluyorlar. Tüfeğinizinde ruhsatlı olması gerek tabi. Tüfek olarak huğlu nun 101 serisi iyi hem skeet için hemde trap için modelleri var. Sıfırı 2000 civarı. Mutlaka iyi bir kulaklık alın gitmeden önce mazallah bırakırsın kulakları.
Lisans , ruhsat falan araştırdım onları çok zor şeyler değil sadece biraz zaman alıyor gibi. Manisa kavşağında oturuyorum çiçekliköy 15 dakka falan bana.Evde huğlu 601ga var babamın üzerine ama o atıcılık için çok kullanışlı değil heralde. Bir adet husan alıp tek kurşun atıyım diyorum bilgisi olan var mıdır acaba bu tüfeklerle ilgili
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Bende manisa kavşağındayım dominosun sokağında
Trap yada skeet için superpoze alman lazım 76 namlu trap için 71 namlu da skeet için
Husan lar görsel olarak çok güzel. Safir ve çatüs e göre çok daha kalitelidir ama yüzde yüz sıkıntısız değildir. 1200 ona verceğinize 2000 e iyi bi trap yada skeet tüfeği alıp sporunu yaparsın eğlenirsin.![]()
Bütçede sıkıntı yoksa
HAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)