merhaba arkadaslar lazerarms marka av tüfeği kullanan varmı aramızda varsa yorumlarını alabılırmıyım.
ben super poze LZR-01 SPECİAL modelını almayı dusunuyorum.
balık acı ile ilgili daha önce forum üzerinden sohbet ettiğimiz bir konu vardı ama bulamadığım için buradan yazayım dedim. yok mu balık avına giden? son bir aydır güzel sarıkanat çıkıyor galatadan.
Arkadaşlar çok avcılık olarak değilde, atış yapabilmek için yarı oto yada sarjörlü bi tüfek bakıyorum. Gecen gün avcılar silah dünyasına uğradım. girişte solda şarjörlü 36 kalibre çatüş marka tüfek vardı. Çarüş markası hakkında bilgsi oaln varmı ?
silaha ava çok merakım var fakat daha faaliyete geçemedim![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
acaip trap avlarımislami usullere göre avlanmış kuzu etlerinden fıstık gibi kebaplar kavurmalar yapıp ava gittiğimizde de yerim
![]()
işi şaka tarafı bir yana ava giderim ama av yapmam, benim için av trekking ve yeme içme organizasyonudur.Hele bide kamplı olarak telefon çekmeyen bir yere gimişsek deymeyin benim keyfime... Ankara civarında az av bol muhabbet yapılacak her organizasyona katılabilirim...
Ben haftada 2-3 kere farklı avlaklarda avlanıyorum. En son galataya geçtiğimiz cuma gittim ama çok kalabalık geldiği için hiç durmadan kaçtım sarıyere. Ondan önceki hafta pazar gecesi havanın kötü olduğunda Galatadaydım, haliyle yer sıkıntısı da yoktu.
2 kişi gece 23.30'dan 4.30 a 61 parça sarıkanat aldık. Yani biraz abartsak 100'e tamamlardık ama biz muhabbet ede ede tuttuk.
geçen hafta perşembe biz de oradaydık. çok kalabalıktı bu yüzden kefalcilerin takıldığı kıyıdan atmak zorunda kaldık ama balık saat 19 dan gece 1 e kadar hiç kesmedi. gündüzden istavritleri hazırlamıştım toplamda 81 parça yakaladım. bu güne kadar galata da yakaladığın en güzel balıklardı. bu akşam yine gittik ama saat 10 kadar 15 parça yakaladım. balık saldırmıyor geçen hafta gibi.
pietto beratta s55 i nasil bilirsiniz... dedemden yadigar... ava merakliyim ve firsat buldukca gitmeye calisiyorum... dede yadigariyla dahada zevkli olacak ins...
2 adet var bende,bırı bantlı bırı bantsız.
Bantsız ava basladıgım tufektır,35 yasında. Sadıktır,hıc bozulmaz.
Resmını koyarsanız bakarız![]()
Bu yıl sanırım kimse ördekçiliği ağız tadıyla yapamadı uluabat gölü bu yıl kısır çıktı... İpsal a deseniz ona keza meriç taşıp koca bi göl oldu bütün ördek açıkta yatıo
imza...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)