bu t14 safir nasıldır bi arkadaşdan alıcam ama kararsızım metal gövde dürbün falanda var ?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
İki gundur Cabelastaydim baya alisveris yaptim. Oradan BassPro' ya da ugradim. Bazi seyler enteresan sekilde BassPro' da daha ucuzdu. Bu Cabelasi Turkiye' ye getirtmek lazim ama yoneticileri ile gorustum ve ufak bir hesap yaptik da ciddi bir yatirim maliyeti var. Direk Superstore olarak acabiliyorsunuz cunku. Milyon dolarlari buluyor.
Bikac foto cektim
Bi de duduk aldim kendime double reed. Echolu filan test ettim baya guzel bisey. Uzak mesafeler icin cok iddiali.
![]()
Kazlar yine tepemize edip gittiler
http://i1307.photobucket.com/albums/...ps1481b480.mp4
Dunya av pazarı Amerıkaya hıtap ettıgı ıcın onlar yonlendırıyor...
Bızede gıpta etmek dusuyor...
Keske soyle tam techızatlı,fıyatları opmeyen bır magazamız olsa...
Telsızlerı beklıyorum![]()
Yokmu ingiliz seter yavru isteyen tam av sezonuna hazır yetiştirmeye
anne,ice 'nın torunu
baba 2010 avrupa şanpiyonu delzagris hektorun oglu
4 erkek mevcut ...
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Çarşamba günü çulluk avından bi kare paylaşıyım bende. Sabah felaket bi don vardı çullukta gagayı sokamayınca uçmuş gitmiş. 3 tane kuş kaldırabildik birisi babama denk geldi o vurdu fakat ben şanssızdım. Çalılıktan kurtulmaya çalışırken kuş kalktı tüfeği kaldırmadm diğeride köpek daha kokuya girerken bi 20 metreden pırr dedi gitti
Şu güzellikte gezdikten sonra vurmuşum vurmamışım pekte önemi yok zaten benim için.
![]()
bu haftasonu sezon açılıyor konuyu canlandıralım tekrardan bir kaç foto koyayım geçen sezondan şimdiden rastgele herkese....
ördek güveç
Bunlarda hazırlıkların fotosu
![]()
imza...
vallahi ördek avları cok keyıflı oluyor babamlar afyon ebere gıdıyorlar
sızınde keyfınıze denılıcek bırsey yok av sonrası guveste ordek yemekte ayrı bır keyıf
bu arada hangı göl de av yaptınız ?
Geçtiğimiz haftasonu eskişehir akkayada 2 gün sürek domuz avı yaptık bayağı keyifliydi,6 tane vuruldu,ciddi sürüler denk geldi ama av yapamadık.tavşan geyik tilki ciddi derecede denk geldi ama domuz için gittiğimizden onları avlayamadık..resimleri paylaşırım birazdan
Bodrumdan döndüm çulluğun geldiği haberlerini aldım köpeklerin yıllık periyodik bakımlarını yaptırdım haftasonunun gelmesini bekliyorum
Bir iki ferma görsek yeterli ilk etapta bakalım hayırlısı
Herkes için kazasız belasız bir av yılı olmasını dilerim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Gerçeği gibi olmasa da çok keyifli tavsiye ederim
https://play.google.com/store/apps/d...eerhunt2&hl=tr
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Murat abinin isteği üzerine paylaşıyorum.
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Sivas daglarinda keklik pesinde,zirve ustune zirve yaptim acilisda.
Acilis Heyecanidan fazla yurumusum,2 gun sonra pelte oldum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)