bu aksam durduk yere bnım aracıda bagladılar.
trafıkten meni var aracın dediler halbuki bugune kadar ceza yemişliğim yok .neyse arac otoparkta yrnda gıdıp orjınal egsozu yerıne takmaya nıyetım var sormak ıstedıgım bn memura sordum yrn gıt ıslemlerını hallet dedı ama yrn ctesi acaba selamiçeşme yrn açıkmıdır işlem yapabilirmiyiz?
Öğlen saatine kadar cumartesi günler trafik şubeleri açık oluyor. En azından zeytinburnu C bölgesi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
resmen dalga geciyorlar !!! bagladıktan sonra 3 de gegil 1 haftaya kadar izin kagıdı verebiliyorlar , egzozcu mu tutmuslar otoparkta anlamadım ?
ha yok illa söküceksin diyorlarsa otopark cıkıslarında kaynaklarla bekliyelim iyi para yaparız![]()
geçmiş olsunnn
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Araç egzostan bağlandı şuan otoparkta, egzosu otoparkta söktüreceksiniz diyorlar, yokmu bi yolu?
Arkadaslar bu olay yenı uygulamaya gecmedi, aracımı bagladı egsozdan gece cıkarttım aracı bekcı vasıtasıyla sokturdum egsozu egsozcuya gece isyerını actırttıp, getırdım yerıne koydum sabahda hıc bısey olmamıs gıbı sanırım bı yanlıslık yapılmıs dıe gıttım aracın 2bın motor oldugunu (araç clio rs) bu tıp arabaların cok az sayıda oldugunu ve sanırım egsozunda kacak oldugunu belırtıp aracımı teslım aldım ve otopark parası ve cekıcı parası odemedım. Gün geldı aracı satacak oldum (38 RS 319) ıstanbuldan cok sevdıgım ınsan SLC Selçuk AYIK ile beraber gıttık notere bı dunya sıra bekledık derken dedılerkı satıs gerceklesemez arac trafıkten men, 1sn musade edın dedım emlıyetten bı abımı aradım ve menını anında kaldrdılar 30sn sonra bılgılerı gırdıgınde noterdekı eleman ve Selcuk AYIK 5dk konusmadılar benımle)
demem oki eger kullanacagınız bır torpıl yada huylarına gıderek tatlı dılınız warsa mumkun degıl ugrasmazsınız. gece gec saatte gıdın otoparka tatlı kuru pasta kola alın yanınıza o sekılde halletmeye bakın baktınız oda olmuyor, emnıyetın anlasmalı oldugu cekıcı fırmanın soforune yapıstırın bı 20 tl teslım alsın aracı uzerımde goturup getırcem dıe koseyı donunce ındırın halledın tekrar arayın adamı uzerıne alıp trafıgın onune goturun gosterın.
Dahada ne dıyım arkadaslar cozulmuyecek hıc bır ıs yok buna emın olun yetrkı yetkılı memurun gonlunu yapın.
Ceza cekmeye gelmiş iz bu ülkeye yok koltuk sayısı yanlış yazılır sen düzeltirirsin
yok şu olur
yok bu olur
cart olur curt olur hep vatandas a patlar
otoparkcı resmi görevli polis memur u ise sicil numarasını iste ..ke ..ke verecek yasal hakkın şikayet amaclı istedigini adını soy adını ögren eger resmi kanun geldiyse resmi gazetede yayınlanır ne zaman hangi tarihte cıktıgını ögren
bizimde başımıza geldi daha önce izin kağıdı verildi ama egsozu söktürüp düşümünü yaptırmadık ve egsozdan bağlaması olduğu için aracı bağladılar. ertesi gün emniyet amirine kadar gittik söyledik izin verilmiş söktürmemişsiniz ya otoparkta sökülecek yada arabanız bağlı kalır dedi kaynak lazım lift lazım desekte dinlemedi... kendi imkanlarımızla spor egsozu kestik kaynak olmadığı için orjinal egsozu kauçuk paspası keserek kelepçe ve tel yardımıyla tutturduktrafik ekibini tekrar çağırdık memur baktı tamam dedi ve arabamızı çıkarmıştık ne gündü be
)
STİ
Öle bi dünya yok yani al sicil numarasını adını soyadını öğren gerekirse şikayet et o seni nasıl sıkıştırdıysa sende onu sıkıştır bak nasıl paşa paşa hallediyo
CUP Edition
Finansinvest
bende 2005 te 106 gti ile yakalanmıstım egsoztu burada sokeceksın dedı dedım sadece soksem yeterlımı evet dedı gırdım arabanın altına saga sola bukerek kırıp kopardım egsoztu oyle bıraktı daha cok ses yapıyordu arac bende ayarı vere vere cıkıp gıttım yapıyolar yanı uygulamada orgunal m3 u bagladı egsozt ucu var abart bu dıye adam mahkemeye verecem sızı dedı ama noldu bılmem
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-