Baya lafladık, güzel geceydi, gelen herkesin ayağına sağlık.
tarik Nickli Üyeden Alıntı Baya lafladık, güzel geceydi, gelen herkesin ayağına sağlık. abi senin egsoz güzel ötüyormuş e6 da sıkışın çok iyiydi..
tabi ya ...
h.savas Nickli Üyeden Alıntı abi senin egsoz güzel ötüyormuş e6 da sıkışın çok iyiydi.. abi ben içeriden hissedemiyorum sesi, bigün birisine verip uzaktan sesi dinlemek istiyorum
h.savas Nickli Üyeden Alıntı abi senin practica'nın maşallahı var biraz basılsa tam tadında olur... Eyvallah cok sağol Tempranın bu kadar güzel durusu oldugunu senın sayende gördüm..
serci Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah cok sağol Tempranın bu kadar güzel durusu oldugunu senın sayende gördüm.. abim ALLAH razı olsun elimden geldiğince uğraşıyorum,kısmetse daha da iyi yapacağım ...
yanlız sımdı farkeettım profıl resımlerı degısmıs hep aksamkı fotolardan olmus
ENGean Nickli Üyeden Alıntı yanlız sımdı farkeettım profıl resımlerı degısmıs hep aksamkı fotolardan olmus herkez hızlı biz senle yavaş kaldık
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
ENGean Nickli Üyeden Alıntı yanlız sımdı farkeettım profıl resımlerı degısmıs hep aksamkı fotolardan olmus yıllanmış şarap gibi oldu abi senin avatar bi el at istersen engean denince aklıma hemen kırmızı ies avatarı geliyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları