o kadar aracım olsa ne yapardım acaba başaran yatan arabalara bakım yaptırıyor yahubide tüp taktırdığını düşünsenize ahahaha
![]()
o kadar aracım olsa ne yapardım acaba başaran yatan arabalara bakım yaptırıyor yahubide tüp taktırdığını düşünsenize ahahaha
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence bu araçların hepsi çekme belgelidir![]()
her birine en çok ayda bir sıra geleceğini hesaplarsak, ayda bir kez kullanılacak bir araç için, bir zengin yılda 17.443,00 lira vergi ödemez!
fotolardaki kadar aracı var dersek ki bu buz dağınıın görünen kısmıdırx10 diyoruz ve 174.430,00 lira senede vergi ödemez sanki
Fiat's Are Faster Than You Think!
Türkiye de orjinal bir el camino ben henüz görmedim ama mutlaka vardır bir kaç kolleksiyoncunun garajında!
bir tane şu var internette oda ne kadar orjinaldir bilemiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72471216/detay
Fiat's Are Faster Than You Think!
Plymouth Prowler. Yer: Alanya liman caddesi. Tarih: 27.10.2012
araç gayet de yardıra yardıra gidiyordu. tabii ki hemen fotoladım. 06 plaka olması dikkatimi çekti;
edit: araç Plymouth Prowler miş. teşekkürler aliozel
Prowler Türkiye'de kaç tane var bilmiyorum ama sahip olmak istediğim araçlardan biri.
İstanbulda çok sık görürdüm çoook eskiden.
'Türkiye'de Nadir Bulunan Araçlar' arkadaşımın kurduğu bir sitedir, orada bir de 'katledilen araçlar' kısmı var son eklenen megane oradan fırlamış... hadi bakalım konunun ismi de formatı da oraya doğru gidiyor, hayırlısı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)