plakasını hatırlamıyorum ama muhtemelen bu araçtır. bir kaç ay önce tem de yoğun trafikte arkamdan bir ses geliyor ama baktığımda bu sesi çıkaracak bir araç göremedim. sonra yanımdan geçerken muhteşem sesini duydum. ilk defa gördüğüm bir araç olduğu için arkasındaki kocaman SS logosunu uyduruk bir şeydir ve swap yapmışlardır diye tahmin yürüttüm
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
3000gt ile aynı apartmandayız hergün görüyorumcok güzel araç seside cok iyi
![]()
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
agt eskiden siyahdı.sonra kapı altları griye boyand. sonra çalındı.şimdide kırmızı şekilde dolaşıyor.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
zamaninin 2 ezeli rakibi yanyana hemde trda, yanlarina suprayla rx7yi koyucan tamamdir
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
bu kırmızı 3000gt kartalda bir sitenin otoparkında yatıyordu geçen yaz..şuanki durumunu bilemiyorum..
2000 A3 8L
[QUOTE=semih;6923793]aston martin cygnet
aston çok iyimiş. ilk ve şimdilik tektir sanırım.
buarada bu araçla ilgili şöyle bikaç anektod buldum.
- 98 beygir güç üretebilen 1.3 litre hacimli motorla donatılacağı kesinlik kazandı. işin ilginci bu motorun toyota iq'daki ikizinden az yakması.
- avrupa birliğinin kurallarına göre her markanın tüm modellerinin emisyon oranının ortalamasının belirli bir seviyede olması gerekiyor. bu bağlamda tüm modellerinde çok yüksek rakamlar olan aston martin'in bu ortalamayı düşürmek amacıyla ürettiği modeldir.
- ama daha da ilginci, aston'un küçük bir model yapması değil, bu modeli kimlere satacağı: cygnet'i satın alabilmek için garajınızda zaten bir aston martin bulunması gerekiyor. araştırma sonucunda ortaya çıkmış ki, aston martin sahiplerinin %30'unun ikinci otomobili mini veya smart fortwo imiş. cygnet, bu müşterileri için lüks bir alternatif olacakmış.
yani aston martin sahipleri, gündelik işleri için kullandıkları otomobil sayesinde esas otomobillerinin son derece pahalı bir aston olduğunu gösterebilecekler, hedef böyle açıklanmamış tabi ama sonucu bir anlamda bu olacak.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)