User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu dergiyi sakın kaçırmayın! O.K. mi ?

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar burda ters konuşmak istemiyorum ama dergideki davetiye PERŞEMBE CUMA geçerli...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar burda ters konuşmak istemiyorum ama dergideki davetiye PERŞEMBE CUMA geçerli...
    bu ters konusma degil bilgilendirme zaten
    Experience is what you get when you don't get what you want.

sülüman
    Misafir
    yapma yaa

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o davetiyeler hoş güzelde fuar girişinde bi bakıcan davetiye gişesi 100 kişi sıra normal gişe 3-4 kişi... öle olursa bişeye yaramaz o davetiye.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara yapılan masraftan çok işlemler şahsen dikkatimi çekiyor benim, çok nadir zevkle yapılmış araçlar var piyasada. İyice iş 'aksesuarcı' mantığına döndü onuda takayım, bunuda takayım olarak bakıyor herkes. Ztn tuning kelimeside bitti artık tunik + aksesuar anlamı taşıyor benim için...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel bir ekibin hazırladığı çok güzel bir sayı daha...
    Türkiye'de sektörün gelişim hızını çok artırdığına inanıyorum Tuning Türkiye'nin...

fiyatına görede sunduğu içerikde cidden çok tatminkar....

Teşekkürler...

sülüman
    Misafir
    burak erteme ne oldu???

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak erteme ne oldu???
    yakında görürsün!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur test ekini inceledim ve astra sedan almaya karar verdim

maksimum güç : 900 hp

fiyat 40.670
    Tolga bizde insanız değil mi? O sayının 90 HP olması gerektiğini sende gayet tabi bilebilirsin. Diğer dergilerde 4-5 kişilik yazı işleri kadrosu bulunurken biz Sanerle birlikte hem Tuning Türkiye'yi hemde Autohifi dergisini hazırlıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o davetiyeler hoş güzelde fuar girişinde bi bakıcan davetiye gişesi 100 kişi sıra normal gişe 3-4 kişi... öle olursa bişeye yaramaz o davetiye.
    Davetiyeler 3-4 Nisan için geçerli. Zaten CNR fuarcılığın buradaki amacı da hafta içi, fuarı hareketlendirmek. Haftasonu zaten her halukarda insanlar gelecek. Aslında CNR'ın yaptığı taktiksel bir davranış.

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur kanka ulassana bana öteki msn degıstı

sercankeklik@nikonturkey.com
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga bizde insanız değil mi? O sayının 90 HP olması gerektiğini sende gayet tabi bilebilirsin. Diğer dergilerde 4-5 kişilik yazı işleri kadrosu bulunurken biz Sanerle birlikte hem Tuning Türkiye'yi hemde Autohifi dergisini hazırlıyoruz.
    Dergi cıkarıosunuz Turkiye'ye cıkarıosunuz o zaman duzgun yazın, adam sizi elestirmemis hatanızı yazmıs. Dıkkatımden kacmıs demen yerine poz atmıssın... Madem yetisemiorsunuz adam alın

Verdıgın butun cevaplar ters ve hoş degil bilgine.
    KA Style

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dergi cıkarıosunuz Turkiye'ye cıkarıosunuz o zaman duzgun yazın, adam sizi elestirmemis hatanızı yazmıs. Dıkkatımden kacmıs demen yerine poz atmıssın... Madem yetisemiorsunuz adam alın

Tamamen katılıyorum onur suç senın değil dergiye 2 fazla eleman almayan dergi sahibinin ama sende daha alttan alıcı nitelikte cevaplayabilirsin yanlış yazmışsın sonucta.tolganın gözünden kaçmaz külyutmaz tolga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tolgayla benim aramdaki diyaloğu bilmeden yazmanız bana saçma geliyor. "Türkiye'ye çıkarıyorsunuz o zaman düzgün yazın" deme hakkını size kim tanıyor anlamadım.? Yetişemiyoruz ama adam da almıyoruz çünkü bu işi yapabilecek doğru düzgün bir adam yok. Dergi hazırlamak ile modifiye yazısı yazmak iki ayrı konu. Modifiye konusunda yazı yazabilen, dergi hazırlayamıyor, dergi hazırlayabilen modifiyeden anlamıyor!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerCy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur kanka ulassana bana öteki msn degıstı

sercankeklik@nikonturkey.com
    Tamamdır Sercancım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman modifiyeden anlayan yazı yazana anlatır yazı yazan onu güzel bir dille yazar Düzgün yazın deme hakkını(eleştiri) bir müşteri olarak sanırım kendinde görüyor serecenebey

Grs91
    Misafir
    abi biraz yapıcı konusun yaw, en yapıcı konusuyorum diyen alttan alttan laf sokuyor. yapın abi arabalarınızı o zmn adam akıllı arabalar cıksın dergılere. yani ole bı konusuyorsunuz ki her ay su dergı konularında... pıyasada adam akıllı yapılı arac mı war? olanları ztn cıkartıyorlar, mıllet fiber manyagı olmussa adamlar ne etsin eylesin.. her ay aynı muhabbetler, japonyada değiliz abi tr deyiz ordaki dergileri alıp bakıp burdan aynılarını bekleyemezsiniz. zamanla olacak seyler bunlar, ulkedeki alım gucu yukselcek ki mıllet daha kalıte arabalara bınecek sonra onları modifiye edecek bizde daha guzel dergıler okuyacagız.. ya her seyden önce bir bakın bakalım en güzel pistimiz neresi bizim? hah, oraya gidin bakın haline.. bu kadar vahim durumda bir ortamda adamlar en güzelini çıkartıyorlar o kadar cahil ve bilgsiz insana karşın. neyse ya.. valla tek istediğim şu adamlar buraya konuyu açarken her ay emıınım iclerınden bu su sefer ne kulp takcaklar die merak ediolardır.. poh poh layın demıyorum hakkını verin dergilerin ve bence hakları da verilenler değil..

P.S: genel olarak bir post yazdım bu ay ki dergiye ya da bu dergiye değil yıllardır söylenenler içindi ve bu bütün tuning dergileri içindi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi biraz yapıcı konusun yaw, en yapıcı konusuyorum diyen alttan alttan laf sokuyor. yapın abi arabalarınızı o zmn adam akıllı arabalar cıksın dergılere. yani ole bı konusuyorsunuz ki her ay su dergı konularında... pıyasada adam akıllı yapılı arac mı war? olanları ztn cıkartıyorlar, mıllet fiber manyagı olmussa adamlar ne etsin eylesin.. her ay aynı muhabbetler, japonyada değiliz abi tr deyiz ordaki dergileri alıp bakıp burdan aynılarını bekleyemezsiniz. zamanla olacak seyler bunlar, ulkedeki alım gucu yukselcek ki mıllet daha kalıte arabalara bınecek sonra onları modifiye edecek bizde daha guzel dergıler okuyacagız.. ya her seyden önce bir bakın bakalım en güzel pistimiz neresi bizim? hah, oraya gidin bakın haline.. bu kadar vahim durumda bir ortamda adamlar en güzelini çıkartıyorlar o kadar cahil ve bilgsiz insana karşın. neyse ya.. valla tek istediğim şu adamlar buraya konuyu açarken her ay emıınım iclerınden bu su sefer ne kulp takcaklar die merak ediolardır.. poh poh layın demıyorum hakkını verin dergilerin ve bence hakları da verilenler değil..

P.S: genel olarak bir post yazdım bu ay ki dergiye ya da bu dergiye değil yıllardır söylenenler içindi ve bu bütün tuning dergileri içindi.

oo dergiye çıkartıosun o zmn aracı, ben öyle anladım

Grs91
    Misafir
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oo dergiye çıkartıosun o zmn aracı, ben öyle anladım
    auheuashkduahdjaksdhkasd o da olur bir gün (bi ay sora fln uaehuahda)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)