arkadaşlar burda ters konuşmak istemiyorum ama dergideki davetiye PERŞEMBE CUMA geçerli...
yapma yaa![]()
o davetiyeler hoş güzelde fuar girişinde bi bakıcan davetiye gişesi 100 kişi sıra normal gişe 3-4 kişi... öle olursa bişeye yaramaz o davetiye.
araçlara yapılan masraftan çok işlemler şahsen dikkatimi çekiyor benim, çok nadir zevkle yapılmış araçlar var piyasada. İyice iş 'aksesuarcı' mantığına döndü onuda takayım, bunuda takayım olarak bakıyor herkes. Ztn tuning kelimeside bitti artık tunik + aksesuar anlamı taşıyor benim için...
Mükemmel bir ekibin hazırladığı çok güzel bir sayı daha...
Türkiye'de sektörün gelişim hızını çok artırdığına inanıyorum Tuning Türkiye'nin...
fiyatına görede sunduğu içerikde cidden çok tatminkar....
Teşekkürler...![]()
burak erteme ne oldu???
onur kanka ulassana bana öteki msn degıstı
sercankeklik@nikonturkey.com
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Tolgayla benim aramdaki diyaloğu bilmeden yazmanız bana saçma geliyor. "Türkiye'ye çıkarıyorsunuz o zaman düzgün yazın" deme hakkını size kim tanıyor anlamadım.? Yetişemiyoruz ama adam da almıyoruz çünkü bu işi yapabilecek doğru düzgün bir adam yok. Dergi hazırlamak ile modifiye yazısı yazmak iki ayrı konu. Modifiye konusunda yazı yazabilen, dergi hazırlayamıyor, dergi hazırlayabilen modifiyeden anlamıyor!![]()
o zaman modifiyeden anlayan yazı yazana anlatır yazı yazan onu güzel bir dille yazarDüzgün yazın deme hakkını(eleştiri) bir müşteri olarak sanırım kendinde görüyor serecenebey
![]()
abi biraz yapıcı konusun yaw, en yapıcı konusuyorum diyen alttan alttan laf sokuyor. yapın abi arabalarınızı o zmn adam akıllı arabalar cıksın dergılere. yani ole bı konusuyorsunuz ki her ay su dergı konularında... pıyasada adam akıllı yapılı arac mı war? olanları ztn cıkartıyorlar, mıllet fiber manyagı olmussa adamlar ne etsin eylesin.. her ay aynı muhabbetler, japonyada değiliz abi tr deyiz ordaki dergileri alıp bakıp burdan aynılarını bekleyemezsiniz. zamanla olacak seyler bunlar, ulkedeki alım gucu yukselcek ki mıllet daha kalıte arabalara bınecek sonra onları modifiye edecek bizde daha guzel dergıler okuyacagız.. ya her seyden önce bir bakın bakalım en güzel pistimiz neresi bizim? hah, oraya gidin bakın haline.. bu kadar vahim durumda bir ortamda adamlar en güzelini çıkartıyorlar o kadar cahil ve bilgsiz insana karşın. neyse ya.. valla tek istediğim şu adamlar buraya konuyu açarken her ay emıınım iclerınden bu su sefer ne kulp takcaklar die merak ediolardır.. poh poh layın demıyorum hakkını verin dergilerin ve bence hakları da verilenler değil..
P.S: genel olarak bir post yazdım bu ay ki dergiye ya da bu dergiye değil yıllardır söylenenler içindi ve bu bütün tuning dergileri içindi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)