Cok güzel görünüyor, elinize emeginize saglık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ulan selçuk bu tshırtten nerde bulcaz bızım tayfa bundan ıstıyo verelım çocuklara :d
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
güzel bir sayı kolay gelsin
CD içindeki Dj Mp3 lerin kalitesi birbirinden farklı , daha iyi müzikler seçilebilirmiş . Anahtarlık herkesin işine yarar![]()
www.s2000turkiye.com
ben aldım bu ayki sayısını güzel yaa yanlız içindeki CD nin resimler , videolar hiç de tatmin edici değil zaten ögle pek fazlada resim video yok , hee bide bmw m3 diye bi oyun var![]()
hahahahhahahaha o t shırt...the t shırthahahah...ben bunu poster halınde ısıtorum ya...
![]()
benm anahtarlık boş çıktı yahu prezervatif çıkmadı çıkıomu çıktmıomu ona göre gidip değiştiricem ?
tamam değiştirdim.zaten derginin birazı yırtıktı sebep oldu.benden özendi yeğende aldı 2 tane oldu bittikçe doldururm böhöhöyt![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
tuning dergilerinde modifiye olayı artık çok monotanlaştı... daha teknik konulardan oluşan dergiler istiyoruz... hep aynı şeyler valla sadece yeni çıkan ürün sayfasına bkıyorum bide davetiye için aldım dergiyi zaten gerisi boşEskiden çok güzel gelirdi dergi fakat artık gerçekten çok sıradan geliyor.
Walla gecen ayki sayıdan sonra bence bu seferki Tr tuning ve Tuning Turkiye ikiside gayet başarılı.Abuk subuk arabalar illaki var yıne ama o kesimede hitap etmek zorunda kalıyorlar ticari kaygılary nedeniyle sanırım.
Sıradan araçlar, sıradan dergi olmasını sağlar. Fakat dergide yer alan Subarular, BMW, Mirafiori uzun uğraşlar sonucunda hazırlanmış araçlar. Öyleki 4-5 senede son halini alan araçlar var. Yapılan masraflarda 20.000-30.000, Hatta BMW'de 40-50.000 YTL civarlarına kadar ulaşabiliyor. Sizce sıradan sözcüğü bu araçlara yakışıyor muKaç kişinin emeği geçtiği, testlerin yapıldığını sizler düşünün tabiki. Yani nasıl bir araç olmalı onu düşünüyorum. Türkiye'de çıkabilecek en iyi araçlara yer veriliyor... MSupra olsun, VTH olsun, yahut MRT olsun, NIF11 olsun... Bu araçlar dünya standartları ile yarışabilecek araçlar. Eldeki en iyi imkanlar zorlanıyor. En azından biz en iyilerini zorluyoruz. Bir çok kişiye aracını dergiye çıkaramayız diyip belkide kalplerini kırıyoruz. İnanın çok ciddi psikoloji isteyen bir iş bu. Allah kimseye vermesin. Ayberk bilir. Zamanında ne var yahu bu işte. Çok kolay diyordu. Birlikte çalışmaya başladıktan sonra da sözünü geri alıp ne kadar zor olduğunu anladı. Şayet burada görürse o da zaten katılacaktır bu olguya.
Bu ayki derginin noktasına kadar başında durduk. Öyle ki cd içinde hazırlanan mp3ler bile 20 günlük kısa bir sürede hazırlandı. Hazırlayanlar arasında bir çok event de çalan ünlü djler yer aldı. İçlerinde Sapphire, Reina'nın DJleri de yer alıyor. Yani daha ne yapılabilir onu düşünüyoruz. Hani bir adım daha gidilmesi gerekiyor şunu yapın deseniz yapıcaz. Ama 5.90 YTL fiyatıyla satılan bir dergide daha sizce ne yapılabilir?
Test eki, prezervatif, CD, Fuar bileti ve Tuning Türkiye dergisi.
Fuar biletinin 30 YTL olacağını da belirtmek de fayda var. Hani diyoruz ki madem içerik beğenilmiyor, bir şekilde bu dergiyi o eve sokacağızYa öyle ya böyle. Artık giriyor... Girmeli de... Sizlerin desteğiyle.
elinize sağlık Onur.Esra'dan çekeceğin var ama söylemedi deme![]()
onur test ekini inceledim ve astra sedan almaya karar verdim
maksimum güç : 900 hp
fiyat 40.670
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)