sıra sende dostum ver mahkemeye puştları.
sıra sende dostum ver mahkemeye puştları.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Geçmiş Olsun Öncelilke Ellerinize Kollarınıza Sağlık Kulağını Kesip Yediricen Yavşağa Bu Zamanda Deveyi Diken Adamı S*ken Yaranıyor Gerçekten Keşke Hiç Şikayetinizi Almasaydınız.
Benzer Bir Olay Bizimde Başımıza Gelmişti Sıfır Araba Almıştık 2009 Yılı Aracı Park Ettik Gittik Bir Ara Sokağa Sakin Biryer Yeni Olduğu İçin Özen Gösteriyoruz Neyse İşimizi Halletik Dönüyoruz Bir Baktık Birtane Yavşak Arabayı Çiziyor Ayıktırmadan Yakaladık Heralde 15-20 Dakika 3 Kişi Maç Yaptık Kendisiyle Tek Kale Geri Polis Geldi Bunlardan Şikayetciyim Dedi Bizi Şikayat Etti..Baya Uğraşmıştık Daha Utanmadan Bize O Arabayı Artık Dışarıyı Koymayın Diyordu ***.
Tekrar Geçmiş Olsun..
bence bi avukat tutun mahkemeyede kesinlikle gidin gitmezseniz direk suçunuzu kabul etmiş olursunuz .
Acımayacaktin kusura bakma sen kasinmissin...yalvardiklari belki kacinci insansindir.. en guzeli bi avukata danisman
Vorsprung Durch Technik
öncelikle geçmiş olsun, keşke zamanında şikayetinizi geri çekmeseydiniz. Siz şikayetci olmazsanız ben olmazsam ne olur bu memleketin hali ? Adamları yakalayıp dövmek ardından ceza almaları onlar için büyük bi darbe olurdu. Neyse artık olan olmuş; adamların sabıka kaydı olduguna göre sizinde şansınız biraz daha artıyor. Tekrar şikayetci olmayı deneyin
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Mutlu son süpersüründür namussuzları. Şikayetçi ol hepten beter olsunlar. Hem dövmüşsünüz de ne güzel. Şikayette bonus olur mis gibi uğraşsınlar çakallar.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Konuyu bastan sona okudum, aklim almiyo! Lan hirsizsin adam kafani patllatip polise vermis, acimis sikayetini geri cekmis! Lan bas git kes sesini daha neyin sikayetini edion keyfemi yedin o dayaa it herif! Valla fena sinirlendim simdi arabadaki balta sapini eve koysammi diye dusundum bi an! Ya en iyisi hocam sen iyisinden bi avukat ayarla olayi aktar, sahitlerde bicakla sana saldirildigini teyit etsin ama kimse beyzbol sopasindan bahsetmesin, alabilicekleri en buyuk cezayi aldirmak icin elinizden geleni ardiniza koymayin bence!
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)