Bana uyurken geldi... acaba uyuduğumu mu anladılar da direksiyon başında mı sandılar :P
Herkeze atıolar işte dikkat edin vs diye... öyle hızla, uykuyla, sevişmekle vs alakası yok![]()
Bana uyurken geldi... acaba uyuduğumu mu anladılar da direksiyon başında mı sandılar :P
Herkeze atıolar işte dikkat edin vs diye... öyle hızla, uykuyla, sevişmekle vs alakası yok![]()
Her bayram öncesi atıyolar zaten bu mesajları.
Mesaj 1 : Ülkemizde trafik kazaları sonucu her yıl binlerce vatandaşımız hayatını kaybediyor.Bayramda mutluluğa hızla değil,güvenle bağlanalım.
Mesaj 2 : Emniyet kemeri takalım,hayatımızı güvence altına alalım.
Bana gelen mesajlar bunlar
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
bana atmiyorlar ya, herhalde umidi kestiler bu adam olmaz bosa yormayalim kendimizi diyorlar![]()
Banada otobüste geldi sanmam
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
o mesajı 10 kişiye gönderip dua etmelisiniz
tamamen tesadüf..
standart egm bilgilendirme mesajialtinda pek bişey aramamak lazim...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Dün akşam çevirmeye girdim memur bey alkol varmı diye sordu yok dedim bıraktı sabahına aynı mesaj geldi beyler![]()
Yok aksam babamada geldi evdeyken oyle bisey olsa ceza gonderirler ama iyi bisey bilinc altina yerlesmesi acisindan kendinizi firenleyebilirsiniz..
Vorsprung Durch Technik
Emniyet kemerini koltuğun arkasından taktım 10 dk sonra gelen mesaj : '' Emniyet kemerini düzgün takmak hayat kurtarır. '' diye mesaj geldi. Bu da mı tesadüf ?
bana da emniyet kemeri hayat kurtarır die msj geldi bnde saol diye cevapladım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)