ahahaha gece gece iyi güldüm![]()
ahahaha gece gece iyi güldüm![]()
Valla bizim de bi arkadaş canı sıkılınca Polis sms hattından polisle ciddi ciddi mesajlaşıyodu, bigün efkarlı bi polise denk geldik, mesajımıza; kanka terketti beni moralim b.k gibi diye cevap atmıştı
O değilde aramızdaki telepati baya bi güçlü polisle, bi ara nezaman yolda sıksam anında mesaj geliyodu: "Hız gideceğiniz mesafeyi değil ömrünüzü kısaltır." diye.. Yemin ederim araç takip sistemi varda benim mi haberim yok diye kıllanmadım değil![]()
ig: erayender
Plakadan direk numarayı bilgileri bulup arıyabiliyorlar.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Yanlış park ta aramaz bir aracın arkasına koyarsanız size sahibi ulaşamazsa polis te kayıtlı bilgileriniz var cep telefonuzdan direk ulaşırlar
Bizim apartmanın otopark girişini kapatmıştı A3 ün biri.Polisi aradım ancak "otopark girişidir park yapmayınız" şeklinde bir uyarı levhası bulunmadığı için aracı çekememişti merkezden ruhsat bilgilerine kayıtlı cep numarası varmı diye sordurmuştu ancak adamın numarası kayıtlı değilmiş eğer numara olsaydı aracınızı çekin diye arayacaklardı adamı...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Benı cepten polis arasa dolandırıcı sanar ana avrat kayarım sanırımBunu duydugum iyi oldu yeminle
![]()
DR. OWL
nerden buldunuz diye sordum numarayı bizde kayıtlı dedi numaralar, hava bile attı![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)