Bi dakka yaa! Ataturk caddesinde arac mi cekmeye basladilar? Tam olarak nerde oldu? Orda dogdum buyudum daha gormemisim bole bisey, ibni sinanin onune falan biraksa hadi neysede arkadas oralarda araba birakicak yer bulmak ayri dert zaten! Yazik ya![]()
Bi dakka yaa! Ataturk caddesinde arac mi cekmeye basladilar? Tam olarak nerde oldu? Orda dogdum buyudum daha gormemisim bole bisey, ibni sinanin onune falan biraksa hadi neysede arkadas oralarda araba birakicak yer bulmak ayri dert zaten! Yazik ya![]()
bbm pin :2B244451
Vay arkadas olaylar olaylar 3 ay gelmedik k.yalida neler olmus! Yazik dusen arabayada uzuldum. Demekki trasa gelince arabayi eski evin onune koymaktan baska care yok![]()
bbm pin :2B244451
her işte kaza olur çekici işine bakan normal memur gibi bir görevli polis değil,
sigorta karşılar yedek aracıda aracın götürüldüğü servis temin eder,
kazadır olur, adam işini yapmaya çalışıyor neticede abartmaya gerek yok dünya malı için adam vurmak öldürmekte garip hani, bedeli neyse zaten ödenecek bir şey için sıkıntıya gerek yok
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
polislerle ilgili devamlı farklı konularda haberler konular açılmaya başlandı .. dün emreydi sanırım polise bişey sormak için durdugunda arabasını baglıyorlarmıs onu yazmıstı ... ve bir sürü haber ... her seferindede bi kulbuna uydurma çabaları1 i küfrederse geçersin 2. küfrederse döversin ama 3.ü küfrederse dönüp kendinde bi hata aramak lazımdır diye düşünürüm hep ...
forumdaki polislerde kusura bakmasın ama minibüs muhabbettine döndü artık polis muhabetide ... istisnalar kaideyi bozmaz dicek kadar az kaldı iyi polisler veya görevini yapanlar ...
eniştemin belediyeye ait şirket aracınıda düşürdüler, arkasından gelen ford transitte duramayıp araca çarpmış, yerine sıfırını verdiler olay kapandı.
Forumdaki polisler kusura bakmasin iyiyim diyosaniz 1 elin parmaklari kadarsiniz..kimse savunmasin artik eski polisler kalmadi yenilerin cogu egoist.meslegi itibariyle ustunlugu oldugunu biliyor herturlu pisligi zevkine yapiyor ve azini actiginda canini dahada sikacak gelismeler oluyor..benim arkadasimi aracta 4kiz varken cevirmisler ortakoyde bitanesi asilmis kizlardan birine bizimkide tutmus yakasindan firlatmis ayirirlarken arabaya atlayip uzamis..daha neler var eminimdir ki.
Cekici konusuna gelincede benim arabami dusurup utanmadan bide bilmis bilmis sigorta karsilar derse ben hapse girerim...bir camurluk fazladan temiz alicam diye 1 ay boyunca arkamdan soluyup calisicam..sende onu dusurup relax olacaksin he..
Vorsprung Durch Technik
allah korusun aracımı duşurmuş olsalar onarım bile kabul etmem çok kotu bir durum
tahminimce sigortaları vardır çekicilerin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu çekicilik işi çok ahlı vahlı bir iş... Kim bilir ne beddua aldılar da o araç düştü...![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
bir abimden öğrendiğime göre trafik vakfı aracı satın alıyormuş. daha öncede aynı yerde virajda Q7 düşürmüşler trafik vakfı satın almış.
Kucukyalidakilerden birinde cok cins bir polis var, mahallenin krali falan saniyo kendini
Bu arada soranlara cevap vereyim, pazarin karsisindaki sokagin basinda bekiroglu tatlinin onunde dusmus arac![]()
Trafik polisi dehşeti kamerada - Atv Ana Haber Videoları
BEŞ PARMAĞIN BEŞİ BİR DEĞİL DERLER AMA POLİSTEKİ BU KİN NEFRET
NEDİR HALKA VATANDAŞA KARŞI ?
Ayni aractan kullanan arkadasim var Turkiye super agir siklet boks sampiyonu zaten yarim akillidir bi denk gelselerdide onaayiptir ya insanlar polise birsey soramaz olmus kendilerini ne zannettiklerini cok merak ediyorum.Iyisi kotusu bilmem insanlar polise guvenmeli saymali sevmeli bu sekilde bunu saglayamazlar.Zaten videodaki cocukta belliki beyefendi kaliteli bir cocuk olsa serserinin teki boyle davranmazlar cesaret edemiyorlar cok sahit oldum.Polis dedigin memur maasini vergisini odeyen (hatta vergi manyagi olmus) vatandastan alir bu neyin kini boyle?Ben ihbar edip marka modelini soyledigim cikmaz sokakta park edilmis halde icinde hirsizlarin bulundugu araca olay yerine gelen polis aracinn bilerek cikip gitsin diye yol verdigini gozumle izledikten sonra ne diyeyim..
Her Ne Kadarda Aracının Yerine Yenisini Verselerde O Pert Olan Araçta Kalacaktır Gözün Şahsen Bu Vti, Type-R, S2000 Felan Olsa Durum Ne Olurdu Tahmin Etmek Bile İstemiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)