var mıymıs yasar abiyoksa kayseriden ayarlayım
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
yaşar abi ibo dan yalnızım dostlarımı dinle bence![]()
Dr.ECU
sana birşey söyliyimmi kanka bu kadar arabaya koyduktan sonra hiç bu konulara girme artık hatta okuma bile...videolarda belli herşey denediğin araçlar belli kaç boy geçtiğin belli isteyen gitsin onlarla denesin
REG 106 1.6 atmosferik kategorisinde İstanbul'un sefiridir bana göre...
Selçuk bahsi geçen illerde tanıdık yokmu , bi yardımcı olsanYazdıkları okudum hiltiyi ucuz almışım m.g :>
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Kaç seferdir söledim selçuk kardeşim bencede ben anlaşılmıyorum araç sahıbı sendın eyvallah dedım sustum birsey solemedım denemıcen dedın kendı haklı sebebın olarak eyvallah dedım.Şimdi ben bunlarla bunlarla denedım dıyosun eyvallah burda araç sahıbı artık sen olmadıgına gore ben arac sahıbıne yazdım alengırlı ıslerı falan gecın artık arabanın ıstedıgınız yerıne bakarsınız benım sıkıntım yok sırf reg 106 bılmem kımle denedı dıye gıdıp onlarla deneyımde aracım ondan hızlımı olaylarını yaratıcak adam degılım.Burda deneme konusu acılmıs bende denerım dedım BEN GİDER KONUSU ACTIM HERKES BİLİYOR 1 KİŞİ BİLE DENEMEK İSTİYORUM DEMEDİ ! Artık bırakalım şu gereksız tartısmaları kımın gectıgı vs onemlı degıl bu kadar güzel araçlar yapılmış bırakalımda bunun keyfını cıkaralım ha reg ha um farketmez yapılan güzel işlerin karsılıgı verıyor arabalar.Burda kişisel veya baska muhabbetlere gerek yok yıne dıyorum ıstenılen yerde denerım rıca edıyorum su kıyaslamadan vazgecılsın.Denemek ıstemıyorum dersınız olur bıter , laf sokmalar falan bende bılıyorum ama gerek duymuyorum.Sölediklerim yanlış anlaşılmaz umarım.
laf sokma yok ben istanbul defteri kapandı tabirini ne maksatla söylediğimi anlatmak istedim sadece yeteri kadarda açık yazdım
yukardaki cümlene gelicek olursak eğer bende bak neler demiştim ama... neyse
BUDA SON NOKTA KOYDUĞUMUZ YORUM
bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun![]()
Bu kadar alıntı yapmana gerek yok okumuştur herkes onları , neyse biz sürekli aynı konuları konusucaz benı anlamıcak kımse sanırım tekrar tekrar ayarımın olmadıgını bıle bıle onları yazdıgını sende bende bılıyoruz hafta sonu diyede yazmışım oraya zaten ama sıkıntı degıl bu postlarla konusabılırsın uzatmanın manası yok.Kırıcı olmayada gerek yok araç sahıbı denemek ıstemıosa sıkıntı degıl ama alengirli işler oluyor vs dıye seylere hıc gerek yok denemek ıstemıyoruz denir olur bıter ben aracım hazır bır sıkıntımda yok kımseyle anlaşılmamak sıkıyo benı sadece, neyse hayırlı akşamlar
araba kalmış 500kilo söküle söküle burakında yürüsün =)
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)