User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
216 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: REG 106 Karadenizde denemek için rakip arıyor ...

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amannnnn selçuk boşwer bee eskiye geride bırakıp ileriye bakmak lazım yokmu yeni araçın resimleri kanka
    Kanka anlasilamamak kotu sey son kez anlatmak istedim yeni arabanin valla fotosu yok be kardesim ama en kisa zamanda cozucem o iside

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka anlasilamamak kotu sey son kez anlatmak istedim yeni arabanin valla fotosu yok be kardesim ama en kisa zamanda cozucem o iside
    kanka anlamayan anlamasın boşwer, anlamayanlar dersine iyi çalışsın bundan sonra

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamayan varsa up 1001e saklasın kendini
    Powered By Suki CRM Performance

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var mıymıs yasar abi yoksa kayseriden ayarlayım
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşar abi ibo dan yalnızım dostlarımı dinle bence
    Dr.ECU

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuya son yorumumu yapayimde, neden istanbul defteri kapandigina dair az cok bilgi olsun

Reg bendeyken bana gore nerdeyse kim en hizliysa denedim herkez hafizasini yoklarsa hesaplar cikar

EV rc cok hizliydi ue yi ya gecip ya yanyana yuruyordu fln derken hicbir hesapti olcuydu dusunmeden gittik denedik gectik
    Jb 106 patirdamayi cozdu ben kadrajlardan kayboldum
    Ue bu iki arabayida gecemiyorken benide gecemiyecegini anlayinca nos bastilar neyse...
    Bk type r sanirim en hizli oldugunu o aralar kanitlamisti hakan abim sagolsun beni kirmadi her sartta denedi ve gecti
    En hizli vti sr vti idi istanbulda denedik videolar bolumunde
    Turbo 106 sorunluydu cok kotuydu sokuk degildi sahibi kullanamiyordu fln ama ben ondeydim
    Ayni gece yine ne oldugunu bilmeden gittik si turbo ile denedik hatta o gece um o aracla kafa burun yada bir boy ondeydi ben viyaduk sonuna gittim
    White rs kadir abi jj saxo yu o kadar gecmesine ragmen yine denemek istedim ne olcu ne bsy bana gore cok iyi bir basari elde ettim
    Okan kardesimin dieseli hariklar yaratirken denedik onuda gectim sorunu vardi yoktu ayri konu
    Fog s2000 muharremle 2de 80 de s2000 devrinde bastik onuda gectim videomuz yok ama kendi soyler

Tabigki bu denemelerde bu soyledigim araclarin eksigi vardir o zamanki specleri daha yavastir suan cok daha hizlidirlar o ayri sonuc olarak o zaman o sarta gore herkez kendini hizli hissetigi icin denedi gecti gecildi fln

E simdi siz az cok burayi kovalayan takip eden insanlarsiniz bu saydigim araclarin kimlerle denedigini ne yapip ne ettigini biliyorsunuz az cok hesaplari cikarirsiniz diymi? Daha neden kapanmasinki istanbul defteri

Bu arada sadece okanin diesel kadir abinin rs ve muharremin s2000 denemelerinde ppr kaan emmenin icini isleyip ozgun ve alper abide dynoda ayar yapip yakit koymustuk diger denemelerde bende bu 3 denemeye gore bi kac boy yavastim
    sana birşey söyliyimmi kanka bu kadar arabaya koyduktan sonra hiç bu konulara girme artık hatta okuma bile...videolarda belli herşey denediğin araçlar belli kaç boy geçtiğin belli isteyen gitsin onlarla denesin

REG 106 1.6 atmosferik kategorisinde İstanbul'un sefiridir bana göre...

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana birşey söyliyimmi kanka bu kadar arabaya koyduktan sonra hiç bu konulara girme artık hatta okuma bile...videolarda belli herşey denediğin araçlar belli kaç boy geçtiğin belli isteyen gitsin onlarla denesin

:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eyv kardesim sagolasin

ibratice
    Misafir

.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşar abi ibo dan yalnızım dostlarımı dinle bence
    boşver abi dalgana bak çak o zaman çakkkk çakkkk, şarkısı daha güzel olmazmı ? MuhaRRem reg ile deneme videonuz varmı ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu kadar arabaya koyduktan sonra nedir yahu?
    Polemik olmasın diye arkadaşına konuya girmemesini tavsiye ediyorsun, ama kurduğun cümle polemiğin en büyüğünü yaratır.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk bahsi geçen illerde tanıdık yokmu , bi yardımcı olsan Yazdıkları okudum hiltiyi ucuz almışım m.g :>
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç seferdir söledim selçuk kardeşim bencede ben anlaşılmıyorum araç sahıbı sendın eyvallah dedım sustum birsey solemedım denemıcen dedın kendı haklı sebebın olarak eyvallah dedım.Şimdi ben bunlarla bunlarla denedım dıyosun eyvallah burda araç sahıbı artık sen olmadıgına gore ben arac sahıbıne yazdım alengırlı ıslerı falan gecın artık arabanın ıstedıgınız yerıne bakarsınız benım sıkıntım yok sırf reg 106 bılmem kımle denedı dıye gıdıp onlarla deneyımde aracım ondan hızlımı olaylarını yaratıcak adam degılım.Burda deneme konusu acılmıs bende denerım dedım BEN GİDER KONUSU ACTIM HERKES BİLİYOR 1 KİŞİ BİLE DENEMEK İSTİYORUM DEMEDİ ! Artık bırakalım şu gereksız tartısmaları kımın gectıgı vs onemlı degıl bu kadar güzel araçlar yapılmış bırakalımda bunun keyfını cıkaralım ha reg ha um farketmez yapılan güzel işlerin karsılıgı verıyor arabalar.Burda kişisel veya baska muhabbetlere gerek yok yıne dıyorum ıstenılen yerde denerım rıca edıyorum su kıyaslamadan vazgecılsın.Denemek ıstemıyorum dersınız olur bıter , laf sokmalar falan bende bılıyorum ama gerek duymuyorum.Sölediklerim yanlış anlaşılmaz umarım.

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar arabaya koyduktan sonra nedir yahu?
    Polemik olmasın diye arkadaşına konuya girmemesini tavsiye ediyorsun, ama kurduğun cümle polemiğin en büyüğünü yaratır.
    REG 106 konusunda sürekli polemik oluyo zaten..bu seferde ben çıkarttım varmı sıkıntı?
    Koymak kelimesine gelince varsa cezası Adminler verir ben böyle uygun gördüm öyle yazdım...Koyduğu araçların içinde benim aracımda var sıkıntı yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç seferdir söledim selçuk kardeşim bencede ben anlaşılmıyorum araç sahıbı sendın eyvallah dedım sustum birsey solemedım denemıcen dedın kendı haklı sebebın olarak eyvallah dedım.Şimdi ben bunlarla bunlarla denedım dıyosun eyvallah burda araç sahıbı artık sen olmadıgına gore ben arac sahıbıne yazdım alengırlı ıslerı falan gecın artık arabanın ıstedıgınız yerıne bakarsınız benım sıkıntım yok sırf reg 106 bılmem kımle denedı dıye gıdıp onlarla deneyımde aracım ondan hızlımı olaylarını yaratıcak adam degılım.Burda deneme konusu acılmıs bende denerım dedım BEN GİDER KONUSU ACTIM HERKES BİLİYOR 1 KİŞİ BİLE DENEMEK İSTİYORUM DEMEDİ ! Artık bırakalım şu gereksız tartısmaları kımın gectıgı vs onemlı degıl bu kadar güzel araçlar yapılmış bırakalımda bunun keyfını cıkaralım ha reg ha um farketmez yapılan güzel işlerin karsılıgı verıyor arabalar.Burda kişisel veya baska muhabbetlere gerek yok yıne dıyorum ıstenılen yerde denerım rıca edıyorum su kıyaslamadan vazgecılsın.Denemek ıstemıyorum dersınız olur bıter , laf sokmalar falan bende bılıyorum ama gerek duymuyorum.Sölediklerim yanlış anlaşılmaz umarım.
    laf sokma yok ben istanbul defteri kapandı tabirini ne maksatla söylediğimi anlatmak istedim sadece yeteri kadarda açık yazdım

yukardaki cümlene gelicek olursak eğer bende bak neler demiştim ama... neyse

Alıntı ek648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben
    ben videolar bolumundeki konun altina yazdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum yine reg speclerinde degil yani
    ikiside ayni marka ayni mal bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman
    tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok
    bnm hicbir yazimda hafta sonu deneyelim diye bisey soz konusu degil ben bu gece en hizli kimse o gelsin dedim arkadasim bitsin bu hirsiniz sizde kurtulun bende oky
    BUDA SON NOKTA KOYDUĞUMUZ YORUM

ayni specte degilizki zaten sende 53 var neyse zaten hafta sonu bana uymaz eyv ben seni cozdum sikinti yok ins istedigin gibi hizli olur araban

bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laf sokma yok ben istanbul defteri kapandı tabirini ne maksatla söylediğimi anlatmak istedim sadece yeteri kadarda açık yazdım

yukardaki cümlene gelicek olursak eğer bende bak neler demiştim ama... neyse

BUDA SON NOKTA KOYDUĞUMUZ YORUM

bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun
    Bu kadar alıntı yapmana gerek yok okumuştur herkes onları , neyse biz sürekli aynı konuları konusucaz benı anlamıcak kımse sanırım tekrar tekrar ayarımın olmadıgını bıle bıle onları yazdıgını sende bende bılıyoruz hafta sonu diyede yazmışım oraya zaten ama sıkıntı degıl bu postlarla konusabılırsın uzatmanın manası yok.Kırıcı olmayada gerek yok araç sahıbı denemek ıstemıosa sıkıntı degıl ama alengirli işler oluyor vs dıye seylere hıc gerek yok denemek ıstemıyoruz denir olur bıter ben aracım hazır bır sıkıntımda yok kımseyle anlaşılmamak sıkıyo benı sadece, neyse hayırlı akşamlar

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba kalmış 500kilo söküle söküle burakında yürüsün =)
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar alıntı yapmana gerek yok okumuştur herkes onları , neyse biz sürekli aynı konuları konusucaz benı anlamıcak kımse sanırım tekrar tekrar ayarımın olmadıgını bıle bıle onları yazdıgını sende bende bılıyoruz hafta sonu diyede yazmışım oraya zaten ama sıkıntı degıl bu postlarla konusabılırsın uzatmanın manası yok.Kırıcı olmayada gerek yok araç sahıbı denemek ıstemıosa sıkıntı degıl ama alengirli işler oluyor vs dıye seylere hıc gerek yok denemek ıstemıyoruz denir olur bıter ben aracım hazır bır sıkıntımda yok kımseyle anlaşılmamak sıkıyo benı sadece, neyse hayırlı akşamlar
    uzatmıyorum REG in benimle alakalı olan istanbul kısmı için olan yorumumun açıklamasını yaptım ve bitti sana karşıda yazılan bişey yoktu ama sen yazınca bana karşı cevap hakkı doğdu yoksa benim ne rakibimsin... nede başka bişey... eyv sanada hayırlı akşamlar

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşk 3 harftir oda REG...