konuyu sadece konu içerisindeki alakalı kişiler yorumlasa sorun cıkmayacak her zaman aynı şey oluyor...
konuyu sadece konu içerisindeki alakalı kişiler yorumlasa sorun cıkmayacak her zaman aynı şey oluyor...
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Paşam hayırdır sökülmesi zorunamı gitti ? söküp geçebileceğin bir araç varsa boş konuşma yapda bizde izleyelim
O zaman şefin arabada gitmiyor şef tak bütün parçaları
Halen bekliyoruz cidden bu çorumdaki kırmızı aracın bir tane tanıdıgı yokmu bu sitede ? Yada amasyadakinin ?
Konuyu tatlıya bagladığınıza sevindim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bro bizim araba gırtlağına kadar sökük değilGenelde arka taraftan söktük ,sökmeye kalksam airbag,teyp,klima,göğüs,kalorifer,halı,koltuk vs. bi dünya detay var
Sen sana atılan laflara takılma herşeyi derler..Bu saatten sonra senin cokeyliğinde yeni denemeler daha neşeli olur
4 kasımda drag var atla gel izmite hem yarışın hem muhabbetin dibine vurursun
yoksa bölge olarak karadenizde araba yokmu dersen kimse gelmez ,ben bütün ankaraya gider yaptım araba bulamadım sen orda nassı bulcen
![]()
Dayııı olmadı bir tane daha alacam benim yeğenle sıkacaz![]()
![]()
Çorumdaki arkadaş dragdan başka denemiyormuş az önce haberi geldi,bende ömrü hayatımda drag yapmadım yapmamda nasıl orta yol bulacagız bilmiyorum ! çorumda typeR lar vardı onlardanda ses çıkmıyor
Dayı bir el atsan ?
Amasyada mavi var sahibinden sitesinden direk adam tel edeyim sorayım diyorum,sonra empati yapıyorum biri beni arasa direk araba deneyelim dese küfür ederim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Samsun'da deneyen olur abi yeter ki sen gel ayarlarız bişeyler
sürüyle 106 varda hepsi filtre-egzost
Çorumda'ki arkadaş baya bi atarlı giderli ama benzin yerine tiner yakıyo,gizli nosu falan var diye duyumlar aldım
typer falan kalmadı Samsun'da,ama gc8 var sonra yakın arkadaşımda dereceli+tepeli pistonlu Rs olucak(daha bitmedi) rodajı ayarı falan var ondan sonra haberleşelim abi![]()
Yiğit ÇEVİKER-Samsun
16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
55 DM 620 İncredible Civic
55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
55 LB 949 206 Rc Diesel
06 CBS 65 206 Rc Diesel
55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...
Reg in yeni sahibinin bole atarli olmasi cok hosuma gitti
Amasyada sizinle yuruyecek tek araba benim turbo. İsterseniz deneriz ama yanlis anlamayin benimki ne roll de ne dragta size yol vermez
Corumdaki bahsettiginiz 106 esit sartlarda iken job la drag dada roll dede en fazla bir vites tutunabiliyodu. Hal boyleyken reg in istanbulda degil turkiyede rakibi yoktur.
Araciniz hayirli olsun selcuktan araba almak cok buyuk bi sanstir.106 lari sahsen sewmem ama suana kadar Benim aklimi celebilen tek 106 reg dir.
Gule gule kullanin![]()
61 AH 599 2004 206RC
34 JOB 34 2005 TYPE-R
41 AR 255 1998 TURBO CIVIC
34 RES 98 2007 S2000
05 KK 888 2007 S2000
34 SUS 69 2009 S2000
trabzonda var gri ve kiraz kırmızı ama yürüler mi denerle mi REG le bilemem..
Konu Çorum olunca ***** sitede Çorum da ki 106 gti ları arattığınızda gayet iddalı araçlar çıkıyor karşınıza
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)