User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
216 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: REG 106 Karadenizde denemek için rakip arıyor ...

matteg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memnuniyetle bu akşam adapazarında buluşalım ortak nokta okymi? hem araç dener hem yemek hem tanışmış oluruz ben boş konuşmam tanıyanlar bilir hemen sıcağı sıcağına gel hmn hmn ikimizde aynı yolu gelmiş olucaz yada istanbula gel evimde misafirim ol deniycek dahada araba var ama şu kadarını söyliyim istanbul hızlıdır sen burdaki hiç bir egztrinkli 106 yı geçemessin sonra üzgün dönersin
    ben burda esnafım ama sen misafir edebiirim eger gelirsen boş dönmezsin burda bi araba var oda sana yeter emin ol çorumda usta yok bu arabayı yapacak sen istanbulla kıyaslama çorumu çünkü benim arabam çorumda yapılmadı
    EN GÜZEL TEG MATTEG

matteg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişmsin sen yaa hemen buluşlalım nerde deniyoruz hadi 205 de white rs de gelecek
    ya güldürme beni draglarda herkes görmedi mi daha ne konuşuyon kim olduğumuda iyi biliyon
    EN GÜZEL TEG MATTEG

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    White Rs in çekici masraflarını emanet olarak birine bırakabilirsen önümüzdeki hafta gelir misafirin oluruz, 0-400mt veya roll deneriz istdiğin araba ile gelme şansın var..geçilirsek kendimiz öderiz masrafımızı..Geçersek paramızı alır keyfimize bakarız okey diyosan ben ciddiyim

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matteg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben burda esnafım ama sen misafir edebiirim eger gelirsen boş dönmezsin burda bi araba var oda sana yeter emin ol çorumda usta yok bu arabayı yapacak sen istanbulla kıyaslama çorumu çünkü benim arabam çorumda yapılmadı
    nerde yapıldığı önemli değil bende burda esnafım gece kimseye iş yok mesai bitimi çık gel sonrada dön yada uzatma git kumda oyna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    White Rs in çekici masraflarını emanet olarak birine bırakabilirsen önümüzdeki hafta gelir misafirin oluruz, 0-400mt veya roll deneriz istdiğin araba ile gelme şansın var..geçilirsek kendimiz öderiz masrafımızı..Geçersek paramızı alır keyfimize bakarız okey diyosan ben ciddiyim
    aynı şekilde bende bu durma oky derim abi

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz niye gidiyoruzki orta bi yerde buluşalım arkadaş biraz km yapsın yok öyle ayağa gitme yer belirleyelim hadi
    ECUTECH İstanbul

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    matteg kardeş bak senin için geçerli aynı şartlar, sen ankaraya gelebilirsen burda tanıdık birine masrafları önceden veririm,geçersen alır paranı gidersin misafirde ederiz seni ...Eğer iki şartada yok diyosan yapacak bişey yok allah yolunu açık etsin bize bulaşma

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşver işi gücü nerde buluşuyoruz biş yer söyle hemen deneyem içinden bi geçiyim
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben boş boş yazmaktan sıkıldım zaten telefonsuz kaldık yarına kadar burdanda herkeze duyrulur

uzun lafın kısası REG hertürlü her 106 gti ile dener ne zaman istersen ayrıca kabul edersen adapazrı gibi ortak nokta bu gece yarın gece fark etmez hmn geleyim kendi 106 ımla yada istanbula gel misafirlikte hiç kuşkun olmasın deneme olsun bitsin sende gör aracını hadi allah selamet versin bu reklam sana yeter zaten deneme olmasada sen white rs le reg 106 ile deneme için konuşmaya çalıştım dersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam konuya bir girdi 3 tane hasım sahibi oldu kursuna kafa adam bu sanırım şakası bir yanada bakıyorum ayıptır be kardeşim o kadar saygın kadir abi selcu kkardeşimiz yaptıkları ortada boş laf ile sadece klavye sporu yapılıyor bunu anlamalı ***** arkadasımız herkez denemeye hazır gibi denesin görelim saygılar
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konudan daha yeni haberimiz oldu,Engin sağoalsın iyi dileklerin için,ben burda konuyu açtım denemek isteyen varmı diye, seninde bildigin üzere ben drag yapmıyorum samet ile konuşmuşsun herhalde oda senin roll yapmadıgını söyledi bana,yok illa drag dersen yaparız sıkıntı değil en fazla baskıyı kırarım,biz denemek dost kazanmak için sohbet ediyoruz millete küfür etmek için değil heleki selçukl ve şef kadir e küfür hiç yakışık almamış,esnafım diyorsun o dahada vahim Ben faceden ekledim seni burdan görürsen burdan yaz ordan görürsen ordan sıkıntı değil ortak bir yerde buluşuruz deneriz dragda yaparız rollde.

Videolu olur herkez görür neticeyi .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin abi drag yapalım dedi yaşar abi roll yapalım dedi bu konu ilk açıldığında öyle kalmıştı.. keşke mevzu buralara gelmeseydi kalpler kırılmasaydı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı smtkrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin abi drag yapalım dedi yaşar abi roll yapalım dedi bu konu ilk açıldığında öyle kalmıştı.. keşke mevzu buralara gelmeseydi kalpler kırılmasaydı..
    Gönül öyle isterdi orda anladıgım kadarı ile engin hüseyin in söylediği laflara takılmış ilk başta,sonra v kayışı kopmuş .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

asvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu atarlanmalar olmasa , pazar günü toplanılsa ,mangallar yakılsa akabinde yola çıkılıp denemeler yapılsa daha güzel olmaz mı ? Burda atarlanınca araçlar daha mı hızlanıyor ,beygirine beygir mi katılıyor ?
    Hadi atarlandı eee sonuç ? Araçları ne zaman deneyeceksiniz? Yazarak kimse kimseyi geçemez beyler...
    Saygılar...
    www.hitok.org.tr

ÖZENÇLER OTOGAZ
    BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
    www.ozenclerotogaz.com.tr

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostluk çerçevesinde deneme olacaksa kim daha hızlı kavramı ortaya çıkacaksa çıkarsınız aslan gibi denersiniz olur biter
    Selçuk ta bu şekilde yazmak istemiştir ama konu farklı yerlere gitmiş ng 106 halen Selçuğundur hatta ruhsat sahibide kendisi yani araba yönünden sıkıntısı yok istediğin zaman ortak noktada buluşulur denenir olur biter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu atarlanmalar olmasa , pazar günü toplanılsa ,mangallar yakılsa akabinde yola çıkılıp denemeler yapılsa daha güzel olmaz mı ? Burda atarlanınca araçlar daha mı hızlanıyor ,beygirine beygir mi katılıyor ?
    Hadi atarlandı eee sonuç ? Araçları ne zaman deneyeceksiniz? Yazarak kimse kimseyi geçemez beyler...
    Saygılar...
    Benden yana sıkıntı yok mangalda yaparım sohbetde ederim,kariyerde yaparım çocukda lakin denemek isteyen ile denerim yazdım oraya .

Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostluk çerçevesinde deneme olacaksa kim daha hızlı kavramı ortaya çıkacaksa çıkarsınız aslan gibi denersiniz olur biter
    Selçuk ta bu şekilde yazmak istemiştir ama konu farklı yerlere gitmiş ng 106 halen Selçuğundur hatta ruhsat sahibide kendisi yani araba yönünden sıkıntısı yok istediğin zaman ortak noktada buluşulur denenir olur biter
    Hepimizi arabası selçuğun,selçuk hepimiz,hepimiz selçuğuz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matteg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin adın bulut mu engin mi ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine icraat yok anlaşılan neyse mami abi ve yasar abi eyv

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heheh ne o yaw naniklemişler matteg i. Hhehe. Len bu sakın Lüleburgaz okan olmasın. Ona benzio. Ya da yeni versiyonu.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)