White Rs in çekici masraflarını emanet olarak birine bırakabilirsen önümüzdeki hafta gelir misafirin oluruz, 0-400mt veya roll deneriz istdiğin araba ile gelme şansın var..geçilirsek kendimiz öderiz masrafımızı..Geçersek paramızı alır keyfimize bakarız okey diyosan ben ciddiyim![]()
biz niye gidiyoruzki orta bi yerde buluşalım arkadaş biraz km yapsın yok öyle ayağa gitme yer belirleyelim hadi
ECUTECH İstanbul
matteg kardeş bak senin için geçerli aynı şartlar, sen ankaraya gelebilirsen burda tanıdık birine masrafları önceden veririm,geçersen alır paranı gidersin misafirde ederiz seni ...Eğer iki şartada yok diyosan yapacak bişey yok allah yolunu açık etsin bize bulaşma
ya ben boş boş yazmaktan sıkıldım zaten telefonsuz kaldık yarına kadar burdanda herkeze duyrulur
uzun lafın kısası REG hertürlü her 106 gti ile dener ne zaman istersen ayrıca kabul edersen adapazrı gibi ortak nokta bu gece yarın gece fark etmez hmn geleyim kendi 106 ımla yada istanbula gel misafirlikte hiç kuşkun olmasın deneme olsun bitsin sende gör aracını hadi allah selamet versin bu reklam sana yeter zaten deneme olmasada sen white rs le reg 106 ile deneme için konuşmaya çalıştım dersin![]()
adam konuya bir girdi 3 tane hasım sahibi oldukursuna kafa adam bu sanırım şakası bir yanada bakıyorum ayıptır be kardeşim o kadar saygın kadir abi selcu kkardeşimiz yaptıkları ortada boş laf ile sadece klavye sporu yapılıyor bunu anlamalı ***** arkadasımız herkez denemeye hazır gibi denesin görelim saygılar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Konudan daha yeni haberimiz oldu,Engin sağoalsın iyi dileklerin için,ben burda konuyu açtım denemek isteyen varmı diye, seninde bildigin üzere ben drag yapmıyorum samet ile konuşmuşsun herhalde oda senin roll yapmadıgını söyledi bana,yok illa drag dersen yaparız sıkıntı değil en fazla baskıyı kırarım,biz denemek dost kazanmak için sohbet ediyoruz millete küfür etmek için değil heleki selçukl ve şef kadir e küfür hiç yakışık almamış,esnafım diyorsun o dahada vahimBen faceden ekledim seni burdan görürsen burdan yaz ordan görürsen ordan sıkıntı değil ortak bir yerde buluşuruz deneriz dragda yaparız rollde.
Videolu olur herkez görür neticeyi .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Engin abi drag yapalım dedi yaşar abi roll yapalım dedi bu konu ilk açıldığında öyle kalmıştı.. keşke mevzu buralara gelmeseydi kalpler kırılmasaydı..
Bu atarlanmalar olmasa , pazar günü toplanılsa ,mangallar yakılsa akabinde yola çıkılıp denemeler yapılsa daha güzel olmaz mı ? Burda atarlanınca araçlar daha mı hızlanıyor ,beygirine beygir mi katılıyor ?
Hadi atarlandı eee sonuç ? Araçları ne zaman deneyeceksiniz? Yazarak kimse kimseyi geçemez beyler...
Saygılar...
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr
Dostluk çerçevesinde deneme olacaksa kim daha hızlı kavramı ortaya çıkacaksa çıkarsınız aslan gibi denersiniz olur biter
Selçuk ta bu şekilde yazmak istemiştir ama konu farklı yerlere gitmiş ng 106 halen Selçuğundur hatta ruhsat sahibide kendisi yani araba yönünden sıkıntısı yok istediğin zaman ortak noktada buluşulur denenir olur biter
heheh ne o yaw naniklemişler matteg i. Hhehe. Len bu sakın Lüleburgaz okan olmasın. Ona benzio.Ya da yeni versiyonu.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)