User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
216 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: REG 106 Karadenizde denemek için rakip arıyor ...

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheh ne o yaw naniklemişler matteg i. Hhehe. Len bu sakın Lüleburgaz okan olmasın. Ona benzio. Ya da yeni versiyonu.
    alper abi bombaların bitmiyor Yaşar abi Dragda falan zorlama aracını böyle muhabbetlerede gelme samsun draglarında ordaydık hepimiz LL güzel yürürü iyi fakat Roll'de REG'le yürüyeceğini sanmıyor ..
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memnuniyetle bu akşam adapazarında buluşalım ortak nokta okymi? hem araç dener hem yemek hem tanışmış oluruz ben boş konuşmam tanıyanlar bilir hemen sıcağı sıcağına gel hmn hmn ikimizde aynı yolu gelmiş olucaz yada istanbula gel evimde misafirim ol deniycek dahada araba var ama şu kadarını söyliyim istanbul hızlıdır sen burdaki hiç bir egztrinkli 106 yı geçemessin sonra üzgün dönersin
    arkadaş gelsin misafirimiz olur hemde denemiş oluruz sıkıntı yok

matteg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle şunu söylemek istiyorm bu konuyu biz daha dün okuduk cevap bile vermeyecektim ama herkes bize sataşmış sataşmaları önemli deil...
    ben rege laf bile etmedim hatta hayırlı olsn dedim.benm takıldğm tek yer kaç kere geçmemize rağmen hüseyin coccinin joba bi vites bile tutunamıyo demesiydi...bizde dedikki kaçtane videosu var geçtiğimiz ayrıca iddası varsa gene deneyelim 2 araçta çorumda dedik....
    ordan selçuk atladı yavas arabaları toplamuşsınız jb ile ll den bi araba yapnda belki rege bi vites tutunursunuz diye....ortada reg yokken regi soktu ortaya...ve herkes tanyor ya brbirini herkes üstümüze geldi...hatta konyla alakası olmayan adam konuyu dahi okumadan aynen sunu yazmş ''m.. integraylamı kafa tutyn diye''...integra bahsi bile geçmezken adam bunu yazıyor dier taraftan selçuk gülerken ......m diyor....sonra kfr eden biz oluyorz....
    burda herkese yakışan giden arabaya helal olsun gidiyor demeleriydi...LL 106 gerçekten çok emek harcanmış bi araba ve çok iddalı bi araba... ben şunu söylüyrm denemek isteyen kişi gelsn dükkanmıza isterse 500 hp aracı olsn biz hemen çıkarz ama bi yarış içinde çıkıp oraya buraya gitmem...zaten konunun başlığı KARADENİZDE DENEMEK İÇİN ARAÇ ARANIYOR du...
    kimsenin kimsenin aracını karalamaya hakkı yok....
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matteg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle şunu söylemek istiyorm bu konuyu biz daha dün okuduk cevap bile vermeyecektim ama herkes bize sataşmış sataşmaları önemli deil...
    ben rege laf bile etmedim hatta hayırlı olsn dedim.benm takıldğm tek yer kaç kere geçmemize rağmen hüseyin coccinin joba bi vites bile tutunamıyo demesiydi...bizde dedikki kaçtane videosu var geçtiğimiz ayrıca iddası varsa gene deneyelim 2 araçta çorumda dedik....
    ordan selçuk atladı yavas arabaları toplamuşsınız jb ile ll den bi araba yapnda belki rege bi vites tutunursunuz diye....ortada reg yokken regi soktu ortaya...ve herkes tanyor ya brbirini herkes üstümüze geldi...hatta konyla alakası olmayan adam konuyu dahi okumadan aynen sunu yazmş ''m.. integraylamı kafa tutyn diye''...integra bahsi bile geçmezken adam bunu yazıyor dier taraftan selçuk gülerken ......m diyor....sonra kfr eden biz oluyorz....
    burda herkese yakışan giden arabaya helal olsun gidiyor demeleriydi...LL 106 gerçekten çok emek harcanmış bi araba ve çok iddalı bi araba... ben şunu söylüyrm denemek isteyen kişi gelsn dükkanmıza isterse 500 hp aracı olsn biz hemen çıkarz ama bi yarış içinde çıkıp oraya buraya gitmem...zaten konunun başlığı KARADENİZDE DENEMEK İÇİN ARAÇ ARANIYOR du...
    İsmin bulut'mu engin'mi ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismim BULUT
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismim BULUT
    Bulut bu araç seninmi yoksa engin arkadaşınmı ?
    Eğer seninse sen oraya öyle bir girmişsinki gelene salça olmuşsun gerçi göremedik ne varsa silindi,sen burda anladığım kadarı ,ile konuşmalara takılmışsın ,forum sitesi bu atarda olur giderde lakin tartıştıgın adamlar bu segmentde yürütebilecek araçları en üst seviye getirmiş adamlar,sen yazdıklarını oku gözden geçir neler olduğunu anlayacaksın.
    Deneme mevzusuna gelirsek,ben şu an istanbuldayım bu hafta çıkacagım kısmetse,senin gelmeye niyetin yok anladığım kadarı ile ben gelirim tanışırız deneriz,sen dragda kendi aracına güveniyorsun anladığım kadarı ile ama şunu bilmeni isterim benim aracım duran araba değil giden araba ,yani1 vitesde başlayım 3 vitesde bitmiyor speclerimiz ona göre değil en azından benlik bir olay değil drag,ama senin daha doğrusu sizin ısrarlarınıza ragmen denerim yazdım oraya,hem drag yaparız hem rolling.

Mevzu kim kimi geçmiş mevzusu değil,kaldıki senin üst devirlerde jop typeR geçmen çok zor videolarınızda vitesler 3 de iken yarıı bitiriyorsunuz,burda sizin denediğiniz gibi kimse aracını denemez.
    Ben yine yazıyorum ben denerim sıkıntı değil ben keyfçi adamım isterse kırılsın, en azından sizde kendi aracınıza kıstas alabileceğiniz bir araçla denemiş olursunuz .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulut kardesm senınke az cok sohbetımız dostlugumuz var. Corum draglarında sende oradaydın ll yı job un basıl gectıgını herkezle beraber sende gordun, forumun drag bolumundende 1. nın job 2. nın ll 3. nun 205 oldugunu gorebılırsın
    2. Yarısta vıtes kacırdım yıne gectım. Hatta o vıdeoyuda job u gectık dıe faceye vıdeosunu koydunuz.
    Senın job u gectık dıe koydugun vıdeodada ben roll dıe geldım sız rollde sen gecersın drag yapıcaz dediniz sız komple sokuk slick li idiniz ben komple toplu normal lastıkleydım. bası bellı olmayan sonu belli olmayan bıyerde yaptıgımız 130 da bıten tuhaf bı yarıstı. Normalde 0-400 u job 180 gıbı bıtırıyo. Yarısta tabıkıde slıck li hafıflemıs 106 her halukarda toplu typerın onune atlar olede oldu. Ama ne hıkmetse ll yı 120-130 gıbı yakalarken ayagınızı gazdan cekıp yarıs burda bıtıyo dedınız.
    O vıdeoları faceye oraya buraya koyup ınsanları kandırabılırsınız ama burdakıler o vıdeoyu yemeZler kardesım.
    Reg meselesıne gelince konu reg mı ll mi oluncada tabıkıde reg ı tutarım. Sızde yan yana gelip yarısırsınız bu olaya son noktayı koyarsınız.
    61 AH 599 2004 206RC
    34 JOB 34 2005 TYPE-R
    41 AR 255 1998 TURBO CIVIC
    34 RES 98 2007 S2000
    05 KK 888 2007 S2000
    34 SUS 69 2009 S2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulut bu araç seninmi yoksa engin arkadaşınmı ?
    Eğer seninse sen oraya öyle bir girmişsinki gelene salça olmuşsun gerçi göremedik ne varsa silindi,sen burda anladığım kadarı ,ile konuşmalara takılmışsın ,forum sitesi bu atarda olur giderde lakin tartıştıgın adamlar bu segmentde yürütebilecek araçları en üst seviye getirmiş adamlar,sen yazdıklarını oku gözden geçir neler olduğunu anlayacaksın.
    Deneme mevzusuna gelirsek,ben şu an istanbuldayım bu hafta çıkacagım kısmetse,senin gelmeye niyetin yok anladığım kadarı ile ben gelirim tanışırız deneriz,sen dragda kendi aracına güveniyorsun anladığım kadarı ile ama şunu bilmeni isterim benim aracım duran araba değil giden araba ,yani1 vitesde başlayım 3 vitesde bitmiyor speclerimiz ona göre değil en azından benlik bir olay değil drag,ama senin daha doğrusu sizin ısrarlarınıza ragmen denerim yazdım oraya,hem drag yaparız hem rolling.

Mevzu kim kimi geçmiş mevzusu değil,kaldıki senin üst devirlerde jop typeR geçmen çok zor videolarınızda vitesler 3 de iken yarıı bitiriyorsunuz,burda sizin denediğiniz gibi kimse aracını denemez.
    Ben yine yazıyorum ben denerim sıkıntı değil ben keyfçi adamım isterse kırılsın, en azından sizde kendi aracınıza kıstas alabileceğiniz bir araçla denemiş olursunuz .
    ustam uzatmak istemiyorm zaten herkes konuya ta biz girmeden salça olmuştu...benim yazdığım kişiler cevap vermezken herkes atladı konuya yani salça olan ben deildm...
    biz hep aynı adresdeyiz biz deneyecek araç aramıyoruz aracımızı biliyoruz..denemek isteyenede kapımız açık adresimiz aynı......
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustam uzatmak istemiyorm zaten herkes konuya ta biz girmeden salça olmuştu...benim yazdığım kişiler cevap vermezken herkes atladı konuya yani salça olan ben deildm...
    biz hep aynı adresdeyiz biz deneyecek araç aramıyoruz aracımızı biliyoruz..denemek isteyenede kapımız açık adresimiz aynı......
    Özel mesaj atmıştın geri cevap yazdım sana

Sıkıntı değil geliriz tanışırız deneriz videomuzu çekeriz paylaşırız.

Ben hafta sonuna kadar burdayım büyük bir ihtimalle tel varsa bana gönder arayım sizi gelince .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bende 500 hp, bir araba yok ben reg ile gelecegim geldigimizde denermiyiz denemezmiyiz ?

One göre konuşalım mevzu reg ile değil ama sonuç reg
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bende 500 hp, bir araba yok ben reg ile gelecegim geldigimizde denermiyiz denemezmiyiz ?

One göre konuşalım mevzu reg ile değil ama sonuç reg
    0-400 kalkarım dersen buyur...bekleriz..
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyse uzatmayalım madem sen çok hizllisin corumdannda çıkmam diyorsun eyv ama benimde dedemin bağda bahçede kullandığı bı masseyfergusonu var inanirmisinnn daha koyde gecen olamadı havasindanmi suyundanmi bilinmez ama bu Rize civarında çok hızlı kendini ispatlamış bı traktör buyrun deneyen olursa bende oraya beklerim kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-400 kalkarım dersen buyur...bekleriz..
    Ben yazdıkalrımı tekrar yazıyorum ben dragda yaparım rollingde sıkıntım yok,ama siz halen drag diyorsunuz,sıkıntı değil burdaki herkez mevzuyu çözüyor ,sağlıcakla .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyse uzatmayalım madem sen çok hizllisin corumdannda çıkmam diyorsun eyv ama benimde dedemin bağda bahçede kullandığı bı masseyfergusonu var inanirmisinnn daha koyde gecen olamadı havasindanmi suyundanmi bilinmez ama bu Rize civarında çok hızlı kendini ispatlamış bı traktör buyrun deneyen olursa bende oraya beklerim kolay gelsin
    eger ankarada buluşursak bendede pancar motoru var kendi speclerinde çok hızlı ve yüksek rakıma hasta bi makina deneriz dersen sivastan motoru çekeiciye koyup geicem ..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger ankarada buluşursak bendede pancar motoru var kendi speclerinde çok hızlı ve yüksek rakıma hasta bi makina deneriz dersen sivastan motoru çekeiciye koyup geicem ..
    Siz yarisin ben de el arabamla camcarlik yaparim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=sVBhZ0CTlIE

Selçuk fenaymış laa massey
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz yarisin ben de el arabamla camcarlik yaparim
    el arabasını ellerini kullanmadan kullancaksan olur
    maksat işi yokuşa sürmek değilmi

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya ne saçma muhabbet 0-400 yapacaksan buyur gel kardeşim ikiside 106 alırsın 2 ye bi kendıne göre ayarlarsın bıde adama gore sonuç görülür drag pist için süre için zevk için aynı stup araba görmek için degil
    bence rr olayı var yaşar abı boşver girme hiç muhabbette ondan sonra bi kalkışın kötü olur onunda videosu dolaşır
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçersin geçersin bi kez vites kaçırırsın o videoyu geçtik diye yayınlarlar bunlar böyle anladıgım kadarıyla.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)