User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
216 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: REG 106 Karadenizde denemek için rakip arıyor ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ne saçma muhabbet 0-400 yapacaksan buyur gel kardeşim ikiside 106 alırsın 2 ye bi kendıne göre ayarlarsın bıde adama gore sonuç görülür drag pist için süre için zevk için aynı stup araba görmek için degil
    bence rr olayı var yaşar abı boşver girme hiç muhabbette ondan sonra bi kalkışın kötü olur onunda videosu dolaşır
    Orcun bu arkadaşlar anladıgım kadarı ile çorumda en hızlı biziz bizden başka kimse olamazın peşindeler,hırs olayı başka zevk olayı başka neticeyi deneseydik görürdük ama göründüğü gibi R
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan selçük milet sana bilenmiş, işin içinde hep baş roldesin! Ek 106 job typer reg 106..!!ee suki up 106 ya elemesin ozaman

matteg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Daghan_cc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulut kardesm senınke az cok sohbetımız dostlugumuz var. Corum draglarında sende oradaydın ll yı job un basıl gectıgını herkezle beraber sende gordun, forumun drag bolumundende 1. nın job 2. nın ll 3. nun 205 oldugunu gorebılırsın
    2. Yarısta vıtes kacırdım yıne gectım. Hatta o vıdeoyuda job u gectık dıe faceye vıdeosunu koydunuz.
    Senın job u gectık dıe koydugun vıdeodada ben roll dıe geldım sız rollde sen gecersın drag yapıcaz dediniz sız komple sokuk slick li idiniz ben komple toplu normal lastıkleydım. bası bellı olmayan sonu belli olmayan bıyerde yaptıgımız 130 da bıten tuhaf bı yarıstı. Normalde 0-400 u job 180 gıbı bıtırıyo. Yarısta tabıkıde slıck li hafıflemıs 106 her halukarda toplu typerın onune atlar olede oldu. Ama ne hıkmetse ll yı 120-130 gıbı yakalarken ayagınızı gazdan cekıp yarıs burda bıtıyo dedınız.
    O vıdeoları faceye oraya buraya koyup ınsanları kandırabılırsınız ama burdakıler o vıdeoyu yemeZler kardesım.
    Reg meselesıne gelince konu reg mı ll mi oluncada tabıkıde reg ı tutarım. Sızde yan yana gelip yarısırsınız bu olaya son noktayı koyarsınız.
    hüseyin kardeşim ben en son olana bakarım o gece kaçkere denedik biz geçtik...onu geçtim biz dostuz diyosn burda mşllet bizi sorduğunda ll yi sordğnda dostsan sahip çıkmalıydn... sana ykısan bu olurdu...
    bu arada yukarıdada söyledik jobda burda ll de istendiği zaman tekrar denerizz....
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger ankarada buluşursak bendede pancar motoru var kendi speclerinde çok hızlı ve yüksek rakıma hasta bi makina deneriz dersen sivastan motoru çekeiciye koyup geicem ..
    ustam hala bişiler söylemek istemiyorummm ama yapmanız gereken su
    sendeki pancar motoruyla selçuğun masseyi deneyin işte tam rakip olursunuz....
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunu söylemek istiyorm biz hiç denemek için rakip arıyoruz demedik öyle çıkmadık ortaya ve denemek isteyen de deneyelim dediği zaman yok demedik denemek isteyen gelir dener...
    arkadaşlar biz boş 106ile konşmuyoruz.....uzamasn diyorm konu hala sataşmalar oluyo....
    zamanında jb ile video çekip altına yorm yaparken masaallah çok iyi gidiyo diyenler bugün yavas araba diyo...
    bu arada LL nin speclerinide yazıyorm...konuda çok uzadı kalsın artık burda....

Wiseco 12.2sıkıştırma piston
    PİPER Cams Double Yay Şapka
    Forget kol
    pt 54 ekzantirk
    13 -59 kısa şanzuman
    3 yaprak bronz baskı balata
    hafif volan
    walbro benzin pompası 6 bar
    2001 Port Polish Yapılmış Özel üst kapak
    ince conta
    307 sibop itici
    Kapak taşlama
    megasquit beyin launch control
    msd bobin
    jenvey thörtle body
    ss magnum son susturucu
    51 lık komple duz boru
    EN GÜZEL TEG MATTEG

caglargungor
    Misafir
    Alıntı matteg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüseyin kardeşim ben en son olana bakarım o gece kaçkere denedik biz geçtik...onu geçtim biz dostuz diyosn burda mşllet bizi sorduğunda ll yi sordğnda dostsan sahip çıkmalıydn... sana ykısan bu olurdu...
    bu arada yukarıdada söyledik jobda burda ll de istendiği zaman tekrar denerizz....
    kimse birilerini tutmak savunmak zorunda değil gruplaşma yerine herkes gerçekleri yazıyor
    hüseyin meral coci gerçek neyse onu yazmış o yarışta ben 3. oldum ve sizle denediğimde aracım subap yakaladı ve 3 silindir kalktım 200 metre 2 boy anca geçtiniz bu halde ve ben yarısın sonuna gelmeden geri döndüm inanmayan veya aksini idda eden varsa yazsın videosunu ekleyeyim
    geçtiniz mi geçtiniz ama benim aracım bozulduğu için, güçlü olduğunuz için değil
    aracım hazır isteyen olursa kırıkkaleye kardar gelirim benim içinde sizin içinde orta noktamız hem roll hem drag deneriz bol videolu bu gereksiz uzayan muhabbette son bulmuş olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulut o zaman ben sana şöyle söyleyim uzadıkça uzuyor sıkıldım,karadenizde denemek için rakip arıyorum REG 106 ile deneycek rakip arıyorum ,hem drag hem rolling yapabilecek bir araç arıyorum DRAG ve ROLLİNG ben hızlıyım kim varsa denemek istiyorum, denerim çekerim videomu aslanlar gibi paylaşırım neyi uzatıyoruz anlamadım ,sadece sizin için değil bu setupda yakın olan kim varsa denemek istiyorum karadenizde hızlı araba yok en hızlısı benim yokmu beni geçecek biri ?
    specler bu denemek isteyen varsa deneyelim, darlandım yemin ederim
    cep 0536 320 59 57

Specler.

13/61 kisa
    Ecufast yazilim
    Pt 52 egzantrik
    Wisecco piston
    Headrs duz boru hks son susturucu
    Kain custom filtre kiti
    Ust Kapak port polish
    İnce conta
    C.r.m performance timing
    Araç komple sökük .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşar usta ben senle özeldende konştm sen hala millet aleyhimize yorm yaptkca adamların gazına gelip bize yazyn benm en son yormmdan sonra 3-4 kere hala yorm yapysn sonra darlandm diyon...aslında biz darlandkta...neyse..
    zaten 205 in sahibne yorm bile yapmak istemyorm gerek yok...buda son yormmm hadi herkesselametle)))))))))
    EN GÜZEL TEG MATTEG

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardonda hem hızlıyım diyosun hemde çorumda dışarı çıkmam diyosun neden?

yoksa araba yolda kalır diyemi güveniyosun yoksa bozulur bişe olur çekiciye koyup getiremezmi diye zor geliyor okuduğum kadarıyla herkeze gider yapıyosun ama gel ortak bi yerde deneylim deyince ben esnafım çıkmaam edemem şöyle böyle yazmışsın diğerleri boş gezen adamlarmı ?? sen işinde gücündeysen diğer insanlarda öyle kaç yaşında insanlar..

darg darg deyip duruyosun senin araçın 3 ilermi 120 140 km hızda bitiyomu yoksa ? nedir bu drag sevdası onu anlamadım..

neyse Allah yolunuzu açık etsin tekerinize taş değmesin el elden üstündü lafınıda unutmayalım

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu pert olmuş hayırlı olsun

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_MuGeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu pert olmuş hayırlı olsun
    damlaya damlaya seninki benden kara hesabı olmus konu
    Bende araç yüklücem bende iç anadoluya olmadı Kayseriye hüküm sürecem CRM bekle beni haha
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardonda hem hızlıyım diyosun hemde çorumda dışarı çıkmam diyosun neden?

yoksa araba yolda kalır diyemi güveniyosun yoksa bozulur bişe olur çekiciye koyup getiremezmi diye zor geliyor okuduğum kadarıyla herkeze gider yapıyosun ama gel ortak bi yerde deneylim deyince ben esnafım çıkmaam edemem şöyle böyle yazmışsın diğerleri boş gezen adamlarmı ?? sen işinde gücündeysen diğer insanlarda öyle kaç yaşında insanlar..

darg darg deyip duruyosun senin araçın 3 ilermi 120 140 km hızda bitiyomu yoksa ? nedir bu drag sevdası onu anlamadım..

neyse Allah yolunuzu açık etsin tekerinize taş değmesin el elden üstündü lafınıda unutmayalım
    kardeşim sizde idrak yolu enfeksiyonu var herlde...konuyu ben açmadm benim araç denemekk gibi niyetim yok ben aracımı biliyorm siz taraflı konştğnz için hep yüklenme gereği duyuyosnz...
    arabasını denemek isteyen adamn ben ayağına gitmem adam karadeniz deyince herkes bizim araca yüklenmiş ben cevap verme çabasına girince alakası olmayan 20 kişi işin içine gelince bu duruma geldik...
    arkadaşlar bu seneki çorum draglarına gelen her aracı biz patlattık hersene sağdan soldan millet kupa alacığım sevdasına çoruma gelirken 2. yarışlarda LL nin varlığından korkup 1 araç bile gelemedi süper 1.6 da rakipsiz birinci oldk kimse çıkamadı o zaman karsımıza şimdi klavyeden konşanlar nerdeydi... LL deilde 4 tane boş 106 gireydi herkes üşüşürdü buraya....simdi burdan herkes hava yapıyo kendince biz herzaman aynı yerimizdeyi.....
    bu arada 0-400mtre 3 viteste bitmiyor...
    EN GÜZEL TEG MATTEG

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustam hala bişiler söylemek istemiyorummm ama yapmanız gereken su
    sendeki pancar motoruyla selçuğun masseyi deneyin işte tam rakip olursunuz....
    Süper 1600 de yarışıyosunya sana başarılar

Zaten bu hıZlıyım diyenler için aracımı 1.8 yaptım iyiki yapmışım bak hacmimiz tutmuyo
    Sen hacmin olan 1.6 106 larla dene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper 1600 de yarışıyosunya sana başarılar

Zaten bu hıZlıyım diyenler için aracımı 1.8 yaptım iyiki yapmışım bak hacmimiz tutmuyo
    Sen hacmin olan 1.6 106 larla dene
    kardeşim bu videoda sana gelsin bu arad biz her dragda süper 1.6-2.0ve 2.7 üzeri en iddalı araçlardanz sıkıntı yok
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bu videoda sana gelsin bu arad biz her dragda süper 1.6-2.0ve 2.7 üzeri en iddalı araçlardanz sıkıntı yok
    16 LL 784 & TURBO VTEC (asvtec mehmet özenç) - YouTube
    buda 550 hp noslu turbo vtecdir))
    Senin bu heyecanını anlıyorum ama bana video linki gönderme

Youtube veya streetfire sitesine MAMİ yazarsan bol bol video izlersin hem heyecanında diner biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin bu heyecanını anlıyorum ama bana video linki gönderme

Youtube veya streetfire sitesine MAMİ yazarsan bol bol video izlersin hem heyecanında diner biraz
    arkadaş aracn gidiyosa helal olsun maşallah da siz niye benim aracıma bu kadar yüklenynz anlamyrm....dedinya benim aracm 1.8 die bende diyormki ben turbolyla bukadar yryormm... 1.8 neymiş....
    ayrıca LL 106 bizi şimdiye kadar sahip olduğumuz 50 tane 106 dan biri o yüzden ne heycanı yapacam))
    EN GÜZEL TEG MATTEG

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim sizde idrak yolu enfeksiyonu var herlde...konuyu ben açmadm benim araç denemekk gibi niyetim yok ben aracımı biliyorm siz taraflı konştğnz için hep yüklenme gereği duyuyosnz...
    arabasını denemek isteyen adamn ben ayağına gitmem adam karadeniz deyince herkes bizim araca yüklenmiş ben cevap verme çabasına girince alakası olmayan 20 kişi işin içine gelince bu duruma geldik...
    arkadaşlar bu seneki çorum draglarına gelen her aracı biz patlattık hersene sağdan soldan millet kupa alacığım sevdasına çoruma gelirken 2. yarışlarda LL nin varlığından korkup 1 araç bile gelemedi süper 1.6 da rakipsiz birinci oldk kimse çıkamadı o zaman karsımıza şimdi klavyeden konşanlar nerdeydi... LL deilde 4 tane boş 106 gireydi herkes üşüşürdü buraya....simdi burdan herkes hava yapıyo kendince biz herzaman aynı yerimizdeyi.....
    bu arada 0-400mtre 3 viteste bitmiyor...

adamlar demiş etmiş sende tutupta 20 post yazmanın ne anlamı var ?

madem arbanıza çok güveiyosunuz 1-2 tane video koyup veya 1 tane draga girip biz kralız falan gibi şeyler güldürüyo insanı

sen biraz atarlı yazmasan bu kadar tepki almzdın ve ben kimsenin tarafı falan değilim sevdiğim ve tanıdığım insanlar o kdr ..
    taraf olsaydım reg senin içinden gecer deler eder söyle böyle yazardım

ve senden büyüklere abi diye hitap etsen sende saygı görürsün emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş aracn gidiyosa helal olsun maşallah da siz niye benim aracıma bu kadar yüklenynz anlamyrm....dedinya benim aracm 1.8 die bende diyormki ben turbolyla bukadar yryormm... 1.8 neymiş....
    ayrıca LL 106 bizi şimdiye kadar sahip olduğumuz 50 tane 106 dan biri o yüzden ne heycanı yapacam))
    Video gönderip yanına gülücük atıyosunya ) turbo vtec diye o yüzden o şekilde yazdım senin arabanı ne hor gören var nede arabana yavaş diyen var ama seninle araba denemek isteyen chiefkadir selçuk ve yaşara sürekli zora koşuyorsun çorumda denerim burdan başka yerde denemem drag yaparım roling yapmam o yüzden konu buralara geldi
    Senin 50 ci 106 ın ise şuanki benim 106 ım 100 cü 106 ımdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar demiş etmiş sende tutupta 20 post yazmanın ne anlamı var ?

madem arbanıza çok güveiyosunuz 1-2 tane video koyup veya 1 tane draga girip biz kralız falan gibi şeyler güldürüyo insanı

sen biraz atarlı yazmasan bu kadar tepki almzdın ve ben kimsenin tarafı falan değilim sevdiğim ve tanıdığım insanlar o kdr ..
    taraf olsaydım reg senin içinden gecer deler eder söyle böyle yazardım

ve senden büyüklere abi diye hitap etsen sende saygı görürsün emin ol
    ister saygı gsterirler ister gstermezle banane abilik yapana abi deriz biz yaşla olmaz abilik...20 kişi salak salak yorm yaparsa 20sinede cevap verirm....bu 1-2 videoyla olan bişey deil kardeşim....

admin banla beni....
    EN GÜZEL TEG MATTEG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)