User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
216 sonuçtan 210 ile 216 arası

Konu: REG 106 Karadenizde denemek için rakip arıyor ...

matteg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen burda herkese atıp tutup sonra aracına ya da kendine saygı bekleyemezsin benim garajımla ilgili yazıp çizmeyle başladın da ordaki corum aracına sadece ayar yaptım adamın baskısı kırıldı ve sen senin yaptığın arabalar patladı diyebilecek kadar zavallısın 205in itici problemi vardı kırdı yarışı bıraktı sonuç ne coci birinci siz ikinci 205 üçüncü oldu
    gerçi sen araç sahibi bile değilsin ama yine söyliyorum corum ankara arasında kırıkkale var engine söyle gelirim derse hemen deneyelim
    araç sahibi benim sıkıntı yok onda da neyse artık muhattap bile olmuyorm.....
    bu arad ilk adama bırak drag yapsın koyver önden gitsin pesinden geçer gidersin diyerek işi alevlendren sizdnz......205ide ilk kalkışta geçtik 2. de bozuldu ondan önce samsundaki b20yi elemiştk...joblada zaten 2kişiyi peşpeşe eledikten sonra hiç mola vermeden kalkmştk... jobunda bizi geçtiği tek orası oldu ondan sonrada olmadı zaten...
    artık yazmaktanda yoruldm zaten......yaz yaz aynı yerdeyiz herkes tarafını tutmuş bırakmıyo...tekrar dediğim gibi kimse muhattabım deil artık bizi geçmek isteyen resmi draglara gelir görür....çorumdan çıkmam içinde değecek adam olması gerekecek çünki burdaki kişilerle denemeyi boşver aynı yerde nefes bile almam....herkese hayırlı işler...
    EN GÜZEL TEG MATTEG

caglargungor
    Misafir
    Alıntı matteg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibi benim sıkıntı yok onda da neyse artık muhattap bile olmuyorm.....
    bu arad ilk adama bırak drag yapsın koyver önden gitsin pesinden geçer gidersin diyerek işi alevlendren sizdnz......205ide ilk kalkışta geçtik 2. de bozuldu ondan önce samsundaki b20yi elemiştk...joblada zaten 2kişiyi peşpeşe eledikten sonra hiç mola vermeden kalkmştk... jobunda bizi geçtiği tek orası oldu ondan sonrada olmadı zaten...
    artık yazmaktanda yoruldm zaten......yaz yaz aynı yerdeyiz herkes tarafını tutmuş bırakmıyo...tekrar dediğim gibi kimse muhattabım deil artık bizi geçmek isteyen resmi draglara gelir görür....herkese hayırlı işler...
    öncelikle daha öncede belirttim nasıl yarışıyosanız artık biraz hafızanız karışmış
    beni geçtiğinizi sanıyorsunuz ama ben sizle 1 kere kalktım
    2 subap kapalı kalmışken denedim sizle biraz hafızanızı yoklarsanız hatırlarsınız o şekilde kalktım
    3 silindir lastik bile yakmadan kalktım sizle 200 metre aramızdaki fark 1-2 boy anca var
    yarış bitmeden ilk 200 metreden sonra bıraktım dondum geri yarıştan çekildim
    hafızanızda sıkıntı var sanırım

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    damlaya damlaya seninki benden kara hesabı olmus konu
    Bende araç yüklücem bende iç anadoluya olmadı Kayseriye hüküm sürecem CRM bekle beni haha
    çorum son yıllarda resmi draglarda birçok yarışa ev sahipliği yaptı çok kalite tr de ün yapmış araçlarda geldi yarıştı bence sorunsuz bir organizasyon yapılıyor gayet dosthane eminim ki yarışa gelen tüm arkadaşlarımız misafirperverliğimizden memnun kalmıştır burdaki gereksiz muhabbetlerden dolayı kimsenin güzel memleketime cephe almasını istemem çünkü içimizde dost canlısı birçok arkadaşımız var hepimiz arkadaşız ve bu işlere gönül vermişiz ortak noktamız bu işte birbirmizi kırmayalım derim ben Bİ ÇUVAL ÇIVATA DEĞİL Mİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matteg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lüleburgazlı okandan bi sıkıntın var heralde hayırdır bişeymi yaptı sana....
    arkadaş tecturkeyinizn belasını versin yav....
    ne çok milletin konusuna atlayacak yalak insan varmış allah allah
    al sana bi klavye delikanlısı daha. Burada olsan ben sana bişekil yapardım ama neyse.
    IN BOOST WE TRUST

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek giderli araç sizinki mi sandınız? Atarlı gençleri sivas'a bekliyorum gırtlağına kadar dolu 106'm var . 1.viteste 120 görüyorum ,sonrası Allah büyük zaten .
    imzasız..

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al sana bi klavye delikanlısı daha. Burada olsan ben sana bişekil yapardım ama neyse.
    salla ya abi
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya kardeş sana son kez yazıyorum bu formdan ll mi ne tamam çok iyi gidiyordur kimse bu laf edemez yapmışsın emek var ama bu camiyada kendını kanıtlamış bı 106 var oda reg 106 çıkar güzel denersin geçersen yanında kalırsan herkez sana tebrik eder geçilsende bişey olmaz reg çünkü ciddi hızlı rolingden bahsediyorum
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)