Kankacım o lıpı ben ıstanbula 100 tl ye bır abımıze sattım saglamdı
daha sonra abımız kırık oldugunu belırttı bende gerı aldım
aldıgımda sana verdıgım haldeydı gelınce gorursun kargoda ufak zarara ugramıs hallolacak sey problem degıl ama
acıkcası bu lıp mevzularından canım cok sıkıldı bıdaha ugrasmıyorum lıp ıle fln
gule gule kullan ınsallah![]()
geçmiş olsun kardeşim
Yurtiçi genelde sıkıntısız bi yurtiçi ile çalışıyoruz
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
kargo şirketlerini alt alta üst üste koyuptopluycan yada çarpmak dahaiyi olur..hepsi aynı..sadece biri laciverit biri sari
amerikadan ürün getirtiyosun tr de şubede kırılıyo
en iyisi otobüs firmaları
alayının arabasını köpekler kovalasın
geçmiş olsun..
Arkadaşlar senelerce kargo firmalarında çalıştım hepsinin politikası aynı 870 liraya adam çalıştırırlar mesai vermezler adamı köpek gibi kullanırlar genel çalışanlar cahil tiplerdir koliye bi tekme vurur ahmett tut şu koliyi istanbul hatına at diye sağ ayağının iç kısmı ile şiddetli bi plase vururbu yüzden arkadaşlar kolilerinizi gerçekten sağlam olduğuna kanaat getirerek verin 300gr lık paketinizin üzerine 150 kiloluk bir palet bile koyar bu dengesizler bu yüzden ben kolilerimi çok ama çook sağlam yapıyorum bir telefonu 8. kattan aşağı düşüp birşey olmayacak gibi ambalajlayın madur olmayın onlar çok rahat çünkü sağlam yapsaymış ambalajını der geçer
Siz kurdunuz galiba Sürat Kargo'yu... Genel Müdür'ü bize bahsetmemişti bu amaçlarından...
Gazete ve dergileri Sürat dağıtmaz özel durumlar olmadığı müddetçe... Sürat Kargo Kaynak Holding bünyesindedir. Gazete ve dergiler ise gazetenin kendi dağıtım elemanları tarafından yapılır, çünkü abonelik sistemi yaygındır ve işin içine tahsilatlarda girer.
Süratle bende büyük sorunlar yaşadım, üstelik Holding bünyesinde olmama rağmen. En son genel müdürü ile çözmüştüm sorunumu kaybolan bir bilgisayarla alakalı...
Ama yaklaşık 12 yıldır genellikle elektronik eşyaları yollarız kargolarla... UPS,MNG, ARAS ve Yurt İçide dahil olmak üzere hepsi aynıdır, hiç birisinin birine üstünlüğü yoktur gözümde... İşin içine birde bayilikler giriyor ki, Allah'lık durumlar yaşanıyor... Benim için onların marka adları önemsizdir, hepsi "kargo" şirketidir. Bu nedenle kendi bağımın bulunduğu olsun, başka firma olsun, kargo şirketi hangisi iyidir sorusuna, iyi kargo şirketi yoktur, tanıdık şube vardır diye cevap veririm...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Sürat Kargo ile dün gönderdiğimiz ve çok acil teslim edilecek kargoların hiçbiri gitmemiş. Hepsi şu anda şubelerde bekliyor.
Eğer dün Sürat Kargo ile ürün gönderen varsa bir kontrol etsin derim... Dün akşam sistemlerinde sıkıntı yaşanmış...
forumda bile sürat kargo ile ilğili baya şikayet konusu var, çevremdende duyuyorum kimse memnun değil.
Çalıştığım yer ve şahsi kargolarımı yıllardır y.içi ile gönderiyorum - alıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım.
ben de yurtiçiyle çalışıyorum. son zamanlarda ptt'yle de göndermeye başladım. ancak bugün süratla ürün alacağım. dün gönderildi şuan alıcı şubede. bakalım, bekliyorum.
izmirden aynı şekilde lip almıştım 2 sene kadar önce.
aras kargodan hiç paketlenmemiş ambalajlanmamış halde geldi.
nokta hata yoktu. aras o zaman gözüme girdi işte.
kendi gönderilerimi de hep ptt kargo ile yaptım. belki 1 gün geç gidiyor ama. üzerine kırılacak eşya stickeri yapıştırılınca özen gösteriyorlar.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
surat kargoyla bende bır kere alısverıs yaptım... kurye sıparıs verdıgım saatı almış atmış cebeyaklasık 500 tl ' lık... sonradan ogrendım bırde saatcı saatcı gezıp satmaya calısmıs... allhtan odemesını kapıda yapacaktım
![]()
10 liraya aldıgım kucucuk bi ürüne 23 lıra kargo odedım şaka gibiNaber Sürat Kargo ?
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)