geçmiş olsun kaza nasıl oldu? birde 750 işçilik çok fazla şu görünene başka yere gidin.
geçmiş olsun kaza nasıl oldu? birde 750 işçilik çok fazla şu görünene başka yere gidin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sag camurluk 50tl
sol camurluk tamırı 20 tl
kabut 200 tl
farlar takımı 60 tl
pancur 50 tl
tampon 25 tl
boya 500 tl
zannedersem en son boyle bı ıslem bızde yaptırmıstıkk
valla ışıklardan kalktım ufak kör bir vraj vardı bende o sırada sigaramı arıyordum 3. vites falandı görmemle vurmam bir oldu içerde müzikte açıktı reflektörü kırıp girmişim aracaön kaporta 2 çamurluk birde motor içi alt taraf içeri göçmüş dışardan bişey yok gibi ama görünmeyen yerler baya var
![]()
geçmiş olsun
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
en büyük kazanız bu olsun... Geçmiş olsun. kaza illaki oluyor. Yolda insanlar bile yürürken birbirine çarpıyor![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
geçmiş olsun doç a fln mı çarptınız
en sağda opel ascona 75 model falan eski yani arıza yapmış zaten araba dökük bişeydi altın vuruş yaptımarabanın arkası nasıl çürükse artık arka kapıları falan çıktı yerinden
![]()
Yüksek bir araca çarpmışsınız maliyet biraz fazla olmuş,Allah daha büyüklerinden esirgesin hepimizi
Coğrafya kaderdir
Geçmiş olsun bende kafam dalgınken sürekli orasını burasını sürtüyorum arabanın trafikte ayda 1 vukaatım var..
Dikkat önemli trafikte
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)