focus resimleri için teşekkürler.
tuning fuarı deilki Body kit fuarı olsaymış iimiş
güzellik yarışması yapalım :=) adıını
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sokakta gezen, hergün benzerlerini gördügümüz otomobiller fuar otomobili olmaz.
Güzellik yarısmasına katılsınlar, ben onla ilgili bi yorum yapmadım, zaten güzellik yarısmasındaki araclar stand araclarından daha güzel son 2 senedir
Ama fuar icin hazırlanmıs otomobil farklı olmalı, kimsenin dogrudüzgün görmedigi o fuara hazırlanan, belki de son dakika yetistirilen özel otomobiller olmalı...
2005 yılından bahsediyorum;
JSV, widebody 106, mazda3 far, s2000 veilside tampon...
Laser, widebody 206, mat siyah, dev jantlar vsvs...
CMS, widebody alfa, anlatmakla bitmez...
Okcu, TypeR, Miniks Laguna, Nissan Cab...O senenin müzik sisteminde en iddialı aracları...
Yine Erdoganın standı escalade, corvette, range sport...Müthis multimedia sistemleri araclarda vs...
Fuar aracı denince 2005teki bu fuar aklıma geliyor benim...
Su an fuardaki araclar sokakta hergün gördügünüz tarzda araclar...
Ne arabalar araba, ne fuar fuar, ne standlar stand, ne organizasyon bi halta benziyor.
Bu sekilde bu is yürümez.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
+ focal standinda MOR TYPE-Rbukalemun mercedes C serisi...o yil fuar 100000000numaraydi herkeste ayni goruste zaten bende ayni gorusteyim...bigun oncesinin aksamindan girmistik fuara miniks acmis sesi sonuna kadar gecenin bi yarisi fuari inletiodu mugen araclarin ustleri ortulu gorucuye cikmayi bekliyodu guzeldi....
![]()
Sonunda gidebildik, dediginiz gibi 10dk sürdü tüm fuar
Tam apaci style olmus, kalite yerlerde...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yaw bende gıtmeyı dusunuyodum 2005 den berı hıc bos gecmedım fuarı demek kı bu sene mantar olmus ,yorumlarıda okudum gıtmeye gerek kalmadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)