Ben de vazgeçtim artık gitmekten.. Esse'den davetiyem var diye gidiyordum zaten buradaki tuning fuarına hayata 20 lira vermem.. Esse de yalan olmuş galiba..
Ben de vazgeçtim artık gitmekten.. Esse'den davetiyem var diye gidiyordum zaten buradaki tuning fuarına hayata 20 lira vermem.. Esse de yalan olmuş galiba..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
20 deil 5 milyon olsa girilmeyecek bir fuardı ... hiçbir özelliği olmayan 4-5 bilemedin 6 tane adam gibi araç sayabileceğin bir fuardı ... gidiş dönüş 30 ytl yani hükümet sayesinde 3.3 ytl olmuş benzinimden 9 litreyi boşa attım ....ben attım siz atmayın diye uyarıyorumfuarda en hoşuma giden araç kırmızı ford focus tu .. sade ve güzeldi.
20ytl giriş komedi resmen,tuningturkiye biletiyle girdim,20ytl vermiş olsaydım acırdım resmen o fuar için.
Arkadaşlar foto yokmu hiç![]()
valla yaktığım benzinemi acısam,o kadar trafikte kaldığımamı?
saat 4 gibi girdim fuara,aynı standları yaklaşık 3 er kez gezdim zaman geçmedi yinede.
saat 6:30 da yeşilkyden çıktım,15 dk önce eve girdim. nalet olsun
Valla her türlü giderim gezmek olsun diyorum ama soguttunuz iyice![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gidilir gidilir
valla onu bunu bilmem de yarin süpriz konuk umuz varazcik da olsa ortalik renklenir istemeden
:P
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)