Guzel geceydi.. Tesekkur ederim kendi adima.. Rollingler noldu?? Dyno sonuclariyla paralel mi gidisler)
Bu arada dyno sonuclarini resim olarak isteyenler olursa konuya ekleyebilirim
Guzel geceydi.. Tesekkur ederim kendi adima.. Rollingler noldu?? Dyno sonuclariyla paralel mi gidisler)
Bu arada dyno sonuclarini resim olarak isteyenler olursa konuya ekleyebilirim
vay arkadas yenı goruyorum dun de can sıkıntısından gereksız kızlarla dısarı cıktım bılseydım bu yenımahalledekı arkadasları toplayıp gelırdım okul servısı gıbı
off orda olmayı çok isterdim :S
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
evet dün çalışıyo olsamda akşamına yetiştim buluşmanın,,,genelde tanıdık yüzlerle bir aradaydık, buluşma olmıcak mı diyen bi çok arkadaşın gelmemesi bence ilginç olmuş,çok şey karçıdılar ama gerçekten güzel bi gece oldu her türlü ekşın mevcuttu
Erhanım asıl bize sana teşekkür ederiz,, bi telefonumla beni kırmayıp pazar günü bize dükkanını açtın gecemize renk kattınuzun zamandır aklımızda olan dyno day de bu kadar adam bir araya gelmişken yapılmış oldu ...
Abi ben zaten Anıtkabire gidecektim eğer forumcada orda olacaksak gelip tanışmak isterim büyüklerimle
olursa güzel olur uzun zamandır organizasyon tarzı birşey olmamıştı
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)