User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
122 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Havlamayan köpek varmı ?

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sibirya besliyorum. boş vakti bol olmayan ve sabırsız herkese tek bişi diyorum. uzak durun

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı kız arkadasımdakı goldenı havlatmaya ugras havlatamazsın

her kopek havlar onemlı olan egitim onun yanlıs oldugunu ogretebiliyosan kopegınde buna yetenegı varsa sorun yok

staffordshire tamam miskindir havlamaz ama bu kopegı goren komsunun tepkısınıde dusunun bi derim
    iko bu hayvan saldırganda olmamalı televizyonda izliyoruz yok cocuga saldırdı yok öyle böyle bos bir anımda kaca elimden mazallah üzülmemek lazım komsu zaten görmicek kanka asagıda bahcede girmesin ibneler bahceye cukurda zaten bahce kimse girmez normalde

saldırgan olmamalı tipi önemli degil

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farklı bir yaklasım teşekkürler abi

Tek sıkıntım apartmandakilerin yada komsuların kapıma gelp sıkayet etmesi abi onun dısında bakarım sukurler olsun maddı manevı durumum ıyı yemını ıgnesını veterinerini halladerim sıkıntı olmaz.

fakat barınaktan alıcagım hayvan havladımı yerı yıne orası olucaktır böyle bir hatayı yapmak istemiyorum cünkü ilk köpegim öldügünde cok aglamıstım bir hayvanda olsa fena baglanıyorum abi.

Labrador nasıldır bakımı kıs ile arası ilgi alaka durumuna gelince 2 günde bir geceleri müsaitim 2 saatimi ayırıp onu yıkaıp gezdirebilriim

Kopekler uzun omurlu sayilabilecek hayvanlardir hani 2 gunde bir geceleri musaitim yaklasimini unut cunku hayatin ayni devam etmeyebilir ama o sana her zaman muhtac bir cocuk gibi yillarca seninle yasayacak bunlari goz onune al.barinaktan almayacagin kopekte havlayacaktir onunda yeri barinak mi olacak eger havlarsa?Unutma her kopek havlar ama az ama cok ancak elektrikli tasma ile uzun sure egitirsen belki minimuma indirebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iko bu hayvan saldırganda olmamalı televizyonda izliyoruz yok cocuga saldırdı yok öyle böyle bos bir anımda kaca elimden mazallah üzülmemek lazım komsu zaten görmicek kanka asagıda bahcede girmesin ibneler bahceye cukurda zaten bahce kimse girmez normalde

söz dinlicek, kolay eğitim alıcak ve evimde beslicem diyorsanız kesinlikle ve kesinlikle staffordshire diyorum başkada bişey demiyorum. bi golden ı tutup duvara fırlatın ister istemez tepki gösterir ( tabi yapmayın böyle şey ) ama staffordshire hiçbi karsılık vermez, acı hissetmez cünkü. güzel bi eğitimle cok sakin, vurdum duymaz ve her denileni yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    köpek sahibi olmakla köpek beslemek farklı şeylerdir... sen 2 gecede bir müsaitim diyorsun, köpek senin müsaitliğine bakmaz o büyüyene kadar eğitilene kadar onunla her an ilgilenmek zorundasın... labrador 70 kg a kadar çıkabilen çok büyük bir hayvan apartmanda bakamazsın golden da öyle... küçük köpeklere bak ama dediğim gibi önemli olan ne aldığın değil ona nasıl baktığın, maddi durumdan mamasından aşısından bahsetmiyorum köpek sahibi olmak apayrı sorumluluklar gerektirir...
    Anlıyorum abi ve bakabilecegimede inanıyorum aşırı saldırgan olmayan özellikle yolda yürüyen insanları korkutmıcak yada ben acaba saldırıcakmı diye düşünmek istemiyorum ben olmadıgım zamanda kardesım bakıcaktır bos kalmaz ve öyle kalkıp iteleyip kakalamayız ilk mesajımda dedigim gibi bir bebek nasılsa bir köpekte benım için öyle .

kız arkadasımın siyam kedisi var hayvan üstümden kalkmıyor ki devamlı kız arkadasımın evinde yasıyor beni gördümü bir aptal oluyor hayvan
    aram iyidir yani abi

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kanka saldırganlık senın elınde sımdı sen goldendan canavarda cıkartırsın dobermandan süt kuzuda ne kadar cok ınsanlarla dıger kopeklerle cocukla içli dışlı buyurse o kadar sosyalleşir ama sen devamlı kapalı bıyerde tutup ayda 1 cıkartırsan etrafa atar yapıcaktır bununda onune gecemezsen al sana saldırgan bı kopek

nası egıtırsen oyle gıder aynı bebek gibi bi cocugu 10 yasına kadar nası egıtıyosan gider serseride olur mulayım bı cocukda olur haha aynı olay

ne verirsen onu alır zaten dırek mısal benım rottweiler dukkanın ıcınde kralını tanımaz kımse gıremez coz tasmayı sal dısarı kımseyle ısı olmaz

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söz dinlicek, kolay eğitim alıcak ve evimde beslicem diyorsanız kesinlikle ve kesinlikle staffordshire diyorum başkada bişey demiyorum. bi golden ı tutup duvara fırlatın ister istemez tepki gösterir ( tabi yapmayın böyle şey ) ama staffordshire hiçbi karsılık vermez, acı hissetmez cünkü. güzel bi eğitimle cok sakin, vurdum duymaz ve her denileni yapar.
    Aci hissetmez diye birsey yok cok da guzel hisseder sadece aci esigi cok yuksektir belli bir noktaya kadar umursamaz.Cokda kolay egitim almaz cunku inatcidir demek istedigim anlar ama yaptirmakta gucluk cekersiniz heleki baskin ve oldukca lider yapida bir kisiligi olan sahibe ihtiyaci vardir mulayim adami elinde oyuncak eder o hayvanlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aci hissetmez diye birsey yok cok da guzel hisseder sadece aci esigi cok yuksektir belli bir noktaya kadar umursamaz.Cokda kolay egitim almaz cunku inatcidir demek istedigim anlar ama yaptirmakta gucluk cekersiniz heleki baskin ve oldukca lider yapida bir kisiligi olan sahibe ihtiyaci vardir mulayim adami elinde oyuncak eder o hayvanlar.
    ilginç . acı konusunda haklısınız ama diğer konularda düşüncelerinizi ilk sizden duyuyorum. o kadar staffordshire besleyen yakın arkadaslarım olmasına rağmen. kaç staffordshire beslediniz _?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen yetkili bir abiye benziyorsun

Abi peki sen yeni acemi birisi olsan sartlarında benım gıbı olsa ne bakardın ?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim dogo argentinom var... aldığımda 20 günlüktü, şu anda nerdeyse bütün hayatım ona göre... mecburen müstakil evde yaşıyorum, her gün evde olmak zorundayım iş seyehatindeyken ablam bakıyor kesinlikle yanlız kalamıyor, tatile beraber gidiyoruz eğer sıkıntısı varsa mesela bu bayramda kanaması vardı mecburen evde kaldık, onu bırakıp gidemem tatile, kışın çok soğuklarda hep beraber bodrum kata taşınıyoruz onu dondurucu soğuklarda dışarıda tutamam, bodrum katı ona göre ayarlıyorum kırıp dökecek bir şeyler bırakmıyorum yatağım vs ona göre...

gece en ufak havlasa kendimi dışarı atarım, gezmesini koşmasını yürüyüşü saymıyor... haa söyleyim hiç de boş adam değilimdir, şirket şantiye projeler hep benim üstümde, eğer bu sorumlulukları taşıyabileceksen al, bunu özrü mazereti olmaz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi tavsiye kopek almadan once hachiko yu izleyin

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an Turkiye de sayili boyutta ve renkte bir adet besliyorum yaklasik 5yildir.Bircok pitbull lu arkadasim var hepsinin kopegiylede yakindan ilgilenirim hepsinin ozellikleri benzer.He benim kopegimin asiri bir ozguveni var ondan kaynaklanan,aldigi egitimi zor dinlemesi durumu olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim dogo argentinom var... aldığımda 20 günlüktü, şu anda nerdeyse bütün hayatım ona göre... mecburen müstakil evde yaşıyorum, her gün evde olmak zorundayım iş seyehatindeyken ablam bakıyor kesinlikle yanlız kalamıyor, tatile beraber gidiyoruz eğer sıkıntısı varsa mesela bu bayramda kanaması vardı mecburen evde kaldık, onu bırakıp gidemem tatile, kışın çok soğuklarda hep beraber bodrum kata taşınıyoruz onu dondurucu soğuklarda dışarıda tutamam, bodrum katı ona göre ayarlıyorum kırıp dökecek bir şeyler bırakmıyorum yatağım vs ona göre...

gece en ufak havlasa kendimi dışarı atarım, gezmesini koşmasını yürüyüşü saymıyor... haa söyleyim hiç de boş adam değilimdir, şirket şantiye projeler hep benim üstümde, eğer bu sorumlulukları taşıyabileceksen al, bunu özrü mazereti olmaz...
    Anlattıkların harika abi ama eve alma gibi bir durumum yok en müsait olan yerim ise bahçemiz ileri dogru kısmet olursa müstakil ev olur.
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi tavsiye kopek almadan once hachiko yu izleyin
    bu gece izliyorum iko

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen yetkili bir abiye benziyorsun

Abi peki sen yeni acemi birisi olsan sartlarında benım gıbı olsa ne bakardın ?

Estagfurullah ama az bucuk anlarim ozellikle yasakli cinslerden.Senin durumunda olsam inanki almazdim hevesini kirmak istemiyorum ama eger senden baska kopegin sorumlulugunu kabul edebilecek senin kadar sevebilecek ev hanesinden biri yoksa(misal kardes abi baba vs.) alma.Disaridan gozuktugu gibi degil cok zor.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpek türlerinden pek anlamam ama karşı komşunun beyaz terrier ı var havlamaya başlayınca sahibi şşşhhh dedimi anında kesiyor. Ertesi gün aynı saatlere kadar çıtı çıkmıyor. Eğitimli olmasından kaynaklı sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köpek türlerinden pek anlamam ama karşı komşunun beyaz terrier ı var havlamaya başlayınca sahibi şşşhhh dedimi anında kesiyor. Ertesi gün aynı saatlere kadar çıtı çıkmıyor. Eğitimli olmasından kaynaklı sanırım.
    Bizimde karsi komsunun 4 adet kopegi var biri golden cinsi yasli ve 4 kere ameliyat olmus hayatimda bu kadar havlayan bir kopek gormedim butun gun araliksiz havliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an Turkiye de sayili boyutta ve renkte bir adet besliyorum yaklasik 5yildir.Bircok pitbull lu arkadasim var hepsinin kopegiylede yakindan ilgilenirim hepsinin ozellikleri benzer.He benim kopegimin asiri bir ozguveni var ondan kaynaklanan,aldigi egitimi zor dinlemesi durumu olabilir.
    valla doğrudur ama ben hiç öyle karakterde pitlere rastlamadım. fotoğraf paylaşırmısınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estagfurullah ama az bucuk anlarim ozellikle yasakli cinslerden.Senin durumunda olsam inanki almazdim hevesini kirmak istemiyorum ama eger senden baska kopegin sorumlulugunu kabul edebilecek senin kadar sevebilecek ev hanesinden biri yoksa(misal kardes abi baba vs.) alma.Disaridan gozuktugu gibi degil cok zor.
    Ailede dedem babam valide kardesım herkez sever abi giderler oynarlar bile ondan yana sıkıntım yok yani tek ben bakmıcam ben işte bile olsam oyalanacagı birileri muhakkak olucaktır.

Ama havladımı olay bitti çünki cevreki komsular insan degil at sürüsü hepsi insanlıgını unutmuslar arkadakı komsumuzda av köpegi vardı zehirlemişler hayvanı et filan atıyolardı hep balkondan bahceye bana öyle bişey yaptılarmı sakat bırakırım onları böyle durumlara maruz kalmamak için havlaması minimumda olan bir köpek lazım bana abi.

Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi terrier evde bakılmaya müsait bahceye soguga gelebilicegini sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotograf paylasmayi bilmiyorum siteden,acikcasi foto paylasmayida pek tercih etmiyorum ***** durumlardan dolayi kusura bakmayin ama canli gormeni isterdim.Neden laf dinlemesi zor dedigimi hayvanin her halinden anlardin eger kopek psikolojisinden anliyorsan.Bacagini kaldirip isemeye tam 7aylik oldugu gun basladi dersem daha iyi anlatirim heralde derdimi.Kisin 38-40 yazin 35-37 kilo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)