User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
122 sonuçtan 115 ile 122 arası

Konu: Havlamayan köpek varmı ?

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun ağız maskesi aldım benım cengavere agzı 1-2 cm acılıyor sadece ama ipne nasıl oluyorsa yıne havlıyor..

Edit: Ağızlıgı almamın amacı it artık kendı kendıne gezıp gerı gelmeyı ogrendı ama cinsinden dolayı ınsanlar korkuyor ..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

vaildenin ısrarlarına dayanamayıp ve yeriminde müsait olmadıgından dolayı biraz caydım bende ama durmak yok

arkadasımın köpegi hectoru alıp haftada 3 4 gün gezdiriyorum onu şimdilik hevesimi alıyorum

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

106GTİ
    Misafir
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vaildenin ısrarlarına dayanamayıp ve yeriminde müsait olmadıgından dolayı biraz caydım bende ama durmak yok

arkadasımın köpegi hectoru alıp haftada 3 4 gün gezdiriyorum onu şimdilik hevesimi alıyorum

Kadir Orhans Fotos | Facebook
    Maşallahı varmış köpeğin Günkut hocam Çok beğendim hep isterim böyle bir can dostum olmasını..

Birşey soracağım böyle gezdirirken normal mi gezdiriyorsun yoksa oyunlar falan oynuyomusun mıncıklıyomusun severken felan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yalan söyliyeyim zaten devamlı beraberdım bununla yemegını ben verdım hep ben gezdırdım zamanım musaıt oldukca onunlaydım yanı

bir oynama sekli yok bizde sevişiyoruz aahhaha

edit:gezdirirken tasma bile takmasam olur benı bir adım gecmiyor ben duruyorum oda duruyor ama dondurma yiyen cocuklara bayılıyor haha

106GTİ
    Misafir
    Valla süper aranızda iyiymiş Derler ya en iyi köpek arkadaşının köpeğidir diye Hocam sen kapıkule sınırında mı çalışıyordun bu arada )

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazildimi bilmiyorum 3 sayfayi okuyamadim ama hem havlamamasi hemde sogu dayaniklilik acisindan aradiginiz kopek cin aslani yani chow chow pek kolay bulunmaz ama
    İnanilmaz tatli hayvanlar

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sayfa dışında tüm yazılanları okumadım ama evde bakma olanağınız varsa pug tavsiye edebilirim. çok çirkin ancak bir kadar da sevimli, kendini sevdirmeyi beceren bi köpek. iyi bakarsanız kokmuyor ve tüy dökmüyor. biraz yaramaz havlayabiliyorda ama evde bakılabilcek kadar akıllı. tuvalet eğitimi aldıktan sonra sağa sola işeme sıçma huyu olmuyor ama dışarısı için uygun olmayabilir.

dışarıda bakmak için havlamayan köpekte varmıdır bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla süper aranızda iyiymiş Derler ya en iyi köpek arkadaşının köpeğidir diye Hocam sen kapıkule sınırında mı çalışıyordun bu arada )
    Aynen öyle

Evet gümrüğün içindeyim tır tarafındayım.

Alıntı ham Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazildimi bilmiyorum 3 sayfayi okuyamadim ama hem havlamamasi hemde sogu dayaniklilik acisindan aradiginiz kopek cin aslani yani chow chow pek kolay bulunmaz ama
    İnanilmaz tatli hayvanlar
    Bakalım şimdilik hectorla idare ediyorum belki ileri dogru onun yanına bir dişi alabiliriz onu komple ben bakarım evdekilerden gizli gizli

Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk sayfa dışında tüm yazılanları okumadım ama evde bakma olanağınız varsa pug tavsiye edebilirim. çok çirkin ancak bir kadar da sevimli, kendini sevdirmeyi beceren bi köpek. iyi bakarsanız kokmuyor ve tüy dökmüyor. biraz yaramaz havlayabiliyorda ama evde bakılabilcek kadar akıllı. tuvalet eğitimi aldıktan sonra sağa sola işeme sıçma huyu olmuyor ama dışarısı için uygun olmayabilir.

dışarıda bakmak için havlamayan köpekte varmıdır bilmiyorum
    teşekkürler hocam pug sıkıntı şekil acısından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)