Bugun ağız maskesi aldım benım cengavereagzı 1-2 cm acılıyor sadece ama ipne nasıl oluyorsa yıne havlıyor..
Edit: Ağızlıgı almamın amacı it artık kendı kendıne gezıp gerı gelmeyı ogrendı ama cinsinden dolayı ınsanlar korkuyor..
Bugun ağız maskesi aldım benım cengavereagzı 1-2 cm acılıyor sadece ama ipne nasıl oluyorsa yıne havlıyor..
Edit: Ağızlıgı almamın amacı it artık kendı kendıne gezıp gerı gelmeyı ogrendı ama cinsinden dolayı ınsanlar korkuyor..
vaildenin ısrarlarına dayanamayıp ve yeriminde müsait olmadıgından dolayı biraz caydım bende ama durmak yok
arkadasımın köpegi hectoru alıp haftada 3 4 gün gezdiriyorum onu şimdilik hevesimi alıyorum
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
ne yalan söyliyeyim zaten devamlı beraberdım bununla yemegını ben verdım hep ben gezdırdım zamanım musaıt oldukca onunlaydım yanı
bir oynama sekli yok bizde sevişiyoruz aahhaha
edit:gezdirirken tasma bile takmasam olur benı bir adım gecmiyor ben duruyorum oda duruyor ama dondurma yiyen cocuklara bayılıyor haha![]()
Valla süper aranızda iyiymişDerler ya en iyi köpek arkadaşının köpeğidir diye
![]()
Hocam sen kapıkule sınırında mı çalışıyordun bu arada
)
Yazildimi bilmiyorum 3 sayfayi okuyamadim ama hem havlamamasi hemde sogu dayaniklilik acisindan aradiginiz kopek cin aslani yani chow chow pek kolay bulunmaz ama
İnanilmaz tatli hayvanlar![]()
ilk sayfa dışında tüm yazılanları okumadım ama evde bakma olanağınız varsa pug tavsiye edebilirim. çok çirkin ancak bir kadar da sevimli, kendini sevdirmeyi beceren bi köpek. iyi bakarsanız kokmuyor ve tüy dökmüyor. biraz yaramaz havlayabiliyordaama evde bakılabilcek kadar akıllı. tuvalet eğitimi aldıktan sonra sağa sola işeme sıçma huyu olmuyor
ama dışarısı için uygun olmayabilir.
dışarıda bakmak için havlamayan köpekte varmıdır bilmiyorum![]()
Aynen öyle
Evet gümrüğün içindeyim tır tarafındayım.
Bakalım şimdilik hectorla idare ediyorum belki ileri dogru onun yanına bir dişi alabiliriz onu komple ben bakarım evdekilerden gizli gizli
teşekkürler hocam pug sıkıntı şekil acısından![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)