herşeyi iyi güzel dogo argentin içinde karar kıldım araştırmalarada başladım ama şimdi valide u cizdi yok kılı yutucan ameliyat olcan cart curt nasıl ikna edicem internetten makaleler okuttum veterine arkadasımla konustum anlatamadım.
nasıl izah edicem igneleri asıları yapıldıgı takdirde yutulan tüyden zarar gelmiyecegini nasıl anlatıcam![]()
inanmak istemiyorsa inandıramazsın. Kimse onlardan iyi bilemez. Misal. İlk Midilliye kaçak gittim teknemle. Sığınmak zorunda kaldım dalarken hava patladığı için. Adaya Çıktım yemek yedim akşamda hava düzelince bastım döndüm. Ondan önce gidicem dediğimde olm deli misin gidenler gelmiyor hapis yatıyor cart curt. Yaw anne buradan bi sürü adam gidiyor. Serap Teyze ben iki kere gittim yok anlatamıosun. Eee eve geldim olm sen delisin vallahi baban boşuna söylemiodu bu oğlun salak diye dedi dedi. Sabah kalktık kahvaltıda yarın hava güzel olursa abinle benide götür. Hoppalaaa.
IN BOOST WE TRUST
Alper abi şimdi onlarıda kırmak istemiyorum e köpegide bakmak istiyorum yani hayatım kız arkadasım,techturkey,torrent siteleri,face,ailem ve arabamla ilgili tamamen kısır döngü 3 gün hatun 3 gün araba bir gün uyku uyumadıgım saatler ailem artık arabadan biraz ayrılmam lazım
değişiklik lazım hala takılmıslar tüyüne sanki yutcam bende hazır bekliodum![]()
anlatmaya ugraşma git al yavru getir eve bayılıcaklar zaten küçükken cok fena sevimli olduklarından kimsenin hayır deme şansı yok![]()
bizimkilerde istemiyolardı saldırır olmaz evde cocuklar var kıl yutar falan fılan yapıyolardı şu güzellıgı gorunce unuttular![]()
sanki reklam yapmış gıbı oluyorumda benımde başıma aynı şeyler geldi ordan bılıyorum![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)