yarın bırtane alıcam postaneden. saol kardeşim bilgilendırmen için.
ben de oyle umuyordum ama maalesef oyle degil, ilk ciktiginda hgs 5 tl idi ve ben almak icin gittigimde ruhsat sahibinin gelmesi zorunlu dedi ki arac babamin uzerine. kimligini ibraz ettigim halde vermediler ve babam da burada olmadigi icin alamadik. dun annem postaneye gittiginde sadece ruhsatla, 35tl hgs ucreti + 30tl gecis ucreti olmak uzere toplam 65tl'ye pasalar gibi hgs sahibi olduk.
ne ruhsat sahibini istediler, ne de kimlik ibrazi beklediler 35tl bayildiktan sonra hgsye.
benim kgs kartımda 45 lira var.Bunu aktaramazmıyım 35 lik kart ücretine razıyım ama üstünede 30 TL bakiye yüklersem ağır olur.
peki bende kafama takılan bir soruyu sorıyım ogs de başıma 2 defa geldi çünki.. hgs dede gelebilir misal geçdik hgs mizdede 100 tl var ama geçerken makina okumadı tanımadı v.b bir şey oldu ogs de başıma 2 kez geldi ne olucak ???
ogs gibi bakiyedenmi düşüyorlar.. yoksa cezamı kesiyorlar.. bende ogs de bakiyeden düşmüşler misal..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hgs aldım çok mutluyum..Sadece etıketın cama yapıştırılması dışında![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
okumadığı zaman plakaya bakıyorlar kayıtlı OGS varsa oradan düşüyorlar. 10 kere aynı şekilde okumadan geçersen hemen arayıp artık geçmeyin ceza gelecek OGS dedektörünü değiştirin diyorlar. Ben garanti ile yoğun çalıştığım için Otomatik olarak bedavaya verdiler. 20 TL nin altına düştüğü zaman karttan 20 Tl lik çekiyor. OGS de bakiye var mı yok mu takip etmek zorunda kalmıyorsun.
IN BOOST WE TRUST
evet etiket cama yapistiriliyor, ogs ile ayni yerde. bi sticker sadece ve bedeli 35tl daha dun aldim arkadaslar. 5tl iken vermek icin binbir zorluk cikardilar, 35tl ye ruhsat bile olmadan verecekler sanki.
dkaya ya arkadaş bi sorun oldugunu düşünüyorm keşke bide sizler gitseydinz anneyi kandırmış olabilirler belki satış kotası varsa.
ben heryerde 5 tl olarak okudum cidden saçmalık olur 35 tl ise bir etiket.
darkmoon abi ben yazdım aslında ilk sayfada var ogs gibi eksiye düşüyorsn bir hafta içinde yükleme yapman gerekiyor sadece.
kelalper abi bunda da takip kolay baakiye bitince mesaj geliyor sıfıra düştünz yada işte 2 tl bakiyeniz kaldı diye. takibi burdan sağlayabiliyorsunz
sinan-s abi yapstrmasaydın keşkeplakan kayıtlıysa geçiyorsun sıkıntı olmuyor
mesela ben hiç okurken geçmedim hep 46tl yazıyor 1 saat sonra msj geliyo boğaziçi köprsünden yaptıgınız geçişin ücreti 3.40 krş diye![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sekolive ben onu okudumda o benim dediğim değil pek orda paran kalmassa okuyor doldurdunmu düşüyor..
benim dediğim tam tersi hgs den geçerken okumuyor.. hgsendede paran var ama geçiş ihlali oldu okumadı hgs ne oluyor plakana cezamı geliyor yoksa direk hesabındanmı düşüyor.??
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
abi onuda yazdımya?
geçiş ihlali yani okumama durumunda adamlar direkt düşüyolar ceza falan gelmiyor...
ben şuana kadar bir kere okuyarak geçemedim halbuki doğru yerede yapstırdım bantı.
hep 46 lira ceza gösteriyo alarm ötüyor 1 saat sonra msj geliyor 3.40 kurusdu diye devam ediyorsnz?
yani ogs deki sistemle birerbir aynı eğer plakanıza kayıtlı hgs varsa okumasada ceza gelmiyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bide bu hgs lerin etiket yerine kart olanları varmış bilgisi olan var mıdır
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
az önce gittim aldım 5 lira etiket ücreti 30 lirada bakiye yükledi.KGS nin içindeki parayı ne yapacağız diye sordum otoban girişlerindeki yerlerde aktarma yapabiliyormuşuz.hiçte estetik değil bu arada.bant yapıştırmışın gibi duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)